2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

elisimmm inş her şey temiz çıkar, öencelikle inş bebişin sıkı sıkı tutunur annesine :) günaydın fıstıklar

Güya esimle anlaştık kimseye söylemicektik bir süre ama maşallahımız var ben annemlere oda ailesine yetiştirmiş vermez duydu
hanfendim sen hamiş takkvimi yapmamışsın süper tatlım allah sana bağışlasın mucizeni eee kimseye anlattın mı sen kaynananla oturuyordun değil mi haberleri var mı

İlişki sıklığı o ay taşınma telaşım vardı 4 defa anca olmuştur ilişki doktor sende polikistik över var deyince ben tamamen umudumu kestim kafam çok rahattı bebek fikri hiç yoktu kafamda ilişki olduğu gibi kalkıp banyo yapıyordum bunu çok iyi hatırlıyorum bence piskolojikmende etkisi var düşünmemek lazm
tatlım ilişki sıklığı neydi pozisyon falan yum dönemini nasıl değerlendirdin

Son düzenleme:
Insallah bitanem gerek kalmadan hamis haberini alicaz iyi seyler hissediyorum senin icin insallah gelicek melegin hic stres yapma sen icini ferah tut esinle guzel vakit geciripp konusabilmenize sevindim tatlim.

Canım benım cok tesekkur ederım bu guzel dusuncelerın ıcın sagol tatlım ınsallah hıssettıgın gıbı cıkar bıtanemmm stres yapmıyorum canım dua edıp beklıyorum konustuk cok sukur canım

Dualarım seninle canm benim Rabbim emeğini boşa çıkartmasın ikiz bebişlerin olsun inşallah
idare ederim canım bugunumuze şükür. Yarına adet olmam lazım olunca ilaçlara başlıyorum bende 1 aya sonuçlanır canim dua edin bana inşallah güzel haberler veririm size :)

Inşallah bebişin seninledir tatlım da bunların hiçbiri ne gerek kalmaz her zaman dualarım dasın cnm ve bütün isteyen herkes dualarımda :)

Cok tesekkur ederım canım Rabbım bu mubarek gunde edılen dualarımzı kabul eylesın amın ınsallah bebegım benımledır hıc gerek kalmazz

Günaydınnnn Canlarrrrrrrrrrr hayırlıı cumalar Rabbbım bu guzel gunun hatrına ettıgımız tum dualarımızı kabul etsın hepımıze hayırlı saglıklı bebısler nasıp etsınnnn hamılelerımıızn bebeklerını saglıcakla kucaklarına almayı hastalarımıza acıl sıfalar nasıp etsınnnn bu ay haber bekleyenlere sevndırıcı hayırlı haber almayı nasıp etsınnnnn....Amınnn

Kız ne güzel dua etmişsin böyle amiiiiiin amiiiiiin amiiiiiin

Kızlar aksam esımle bulustuk esım erken gıtmıstı bılet almak ıcın ama kalmamıs sınemaya gıremedık bızde sadece yemek yedık bıraz dolastık evımıze donduk bana sana hala sınırlıyım ama bırseylerı duzeltmeye calısıyorum dedı konustuk anlastıkkk evde esıme hastahane ısını söyledım bana ılk olarak nıye once ben gıdıyorumm dedı bende anlattım anlatırken nasıl dıle getırecegımı sasırdım suclamadan yanlıs anlasılmaya meyıl vermeden en son dedım eger ben 10 da adet olursam cuma dr gıdelım 3 gun hormon testı yapılıyor sende bende test yaptırırız tamam dedı sonra gece yataga gırdıgımızde dedmkı ne hıssedıyorsun bu ay valla umudum yok gungeldı cattı sende belırtı yok oncelerı belırtı vardı bebek yoktu sımdıde belırtı yok bebek gelırmıs dedı guldu benım aklıma takılan senın hep 0.01 cıkan degerının gecen ay 1 cıkması neye ısaret acaba nedne oyle oldu dıyorrr canım benım ya oda bır ısaret arıyor galıba :)

farkettirmeselerde onların kafası bizden daha takık benim kocam ilk öğrendikten sonra bebek olmasaydı doktora gidecektim dedi bende hiç takmıyor sanıyordum ama içten içten kurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…