2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

canım günaydın çok çok sevindim hemde eşinin barışmak için sinirli olduğu halde adım atmak istemesi çok güzel tamam doktora ne zaman isterseniz beraber gidin iki taraflı muayne olduğunuzu ve öyle olması gerektiğini anlatırsın böyle böyle :) hadi hayırlısı bu belirtisizlikler bizim kuzunun sessizliği mi bakalım:)

Hic belli olmaz canim benim adet sancimda erken baslamisti bu ay insallah hayirlisiyla gobusundedir bebisin

farkettirmeselerde onların kafası bizden daha takık benim kocam ilk öğrendikten sonra bebek olmasaydı doktora gidecektim dedi bende hiç takmıyor sanıyordum ama içten içten kurmuş

Evet canım bende bunu gecen ay daha ıyı anladım gunum gecınce bır sevındı bır sevındı 4 gunumde artık bunu nasıl ogrenebılırz dıye duusnmeye baslamıstı ve gecenlerdede ben artık bır sorun oldugunu dusunmeye basladım ben hemen olacak zannedıyordum dedı ınsallah bebısım gelmıstırde babasını sevındırebılırız bu ay neyse sıızn bebıs babasını dr gondermeden geldı bakalım bızımkıde öyle yapacakmı senın kacıncı denemende oldu canım

sayende topiğe ulaştım :)
Arkadaşlar çok uzun bir aradan sonra burdayım ve size gelirken çok güzel haberler getirdim ben hamileyim bugun kan testi yaptırdım 633.50 çıktı değerim :)
Canim benim seni takip ediyordum diger topikte cok sevindim tebrik ederim rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah

Gunaydınn tatlım tesekkur ederım canım masallah bende sasırdım adım atmasına beklemıyordum canım söyleıdm canım hormon testını yaptırırım bende belkı degerlerım yuksektır dedım bende ızındeyken bır kere olsun gıdım dedım sonra rahat gıdemem dıye esımde hanı 2 3 ay sonra gıdecektık dedı bende dedım ızındeyken gıdelım tamam dedı :) ınsallah kuzum sessız sessız gelıyordu teyzesıııı :) dualarını eksık etme bızden canım

Heyyy allahim ne denir simdi bunlara olmayinca niye olmuyor olunca da kirk yilda olunca.kimseyi memnun edemiyon.her iki durumda da anlayis yok.
Oyle canim ama gorsen etrafimda pervaneler kayinbabam cani ne iistiyorsa soylesin alayim diyormus cok mutlular artik is yapma sirasi kvde yormuyorum kendimi

Kızlarr günaydın :))

hayırlı güzel mutlu sağlıklı bereketli nice cumalarınız olsunnn :)dün dedeme yasin okudum üstüne bir de bizlere okudum aileme okuyanlara borcu olanlara bebişi olanlara sağlık olmayanlara hayırlısıyla bebiş diledim isim isim :) dün çalışma oldu ama ben artık olağan şekle bıraktım 2 günde bir olunca eşimin beni özlemesine fırsat kalmıyo yani oluyor yapıyoruz ama tutkusu özlemi az oluyor ilişkinin o yüzden göreve dönüşmeden bıraktım daha ne oldu oldu :)

Amınnn canım Rabbım kabul etsınnn bende bugun okuyacagım yasınnn canımmm hepımıze dua edecegımmm dun calısma olması guzel canımm ınsallah hayırlıısıyla bebegın gelecek tutku konusunda cok haklısın canım ozlenmıyor bunu bu ay cok ıyı anladım bızde en son pazar gunu olmustu bıraktık artık ozleyelım bırbırımızı dedık:)

Değerlerin iyi yükseliyor inşallah pazartesi görürsün benim kese göründü bende gördüm maşallah çokta Kucuk değildi sormadm heyecandan ama bence kalp atışları vardır olmasaydı söylerdi
Doktor
Masallah canim boyle devam etsin insallah

sayende topiğe ulaştım :)
Arkadaşlar çok uzun bir aradan sonra burdayım ve size gelirken çok güzel haberler getirdim ben hamileyim bugun kan testi yaptırdım 633.50 çıktı değerim :)

ayyyyyyyyyyyy maşallahh çok sevindim rabbim hayırlu uğurlu sağlıklı uzun ömürlü nasip etsinnn maşallah güzel habereee

bir sürü hamişimiz oldu bu ay her hamile haberine gözlerim doluyo valla çok mutluyum anlatamam binlerce kez şükürler olsun rabbime çok güzel maşallahhhhh onlara devamı gelsin inşallahh

Bende cok sevnıyorum mutlu oluyorumm sankııı kendım pozıtıfı gormus gıbıyım cok sukur masallah boyle gıder devamı gelır ınsallah

inşallah wusltım ben saldım çayıra ne batım belli ne ov tarihim kısmet çalışma sık olmasada oldu artık bat bekliyorum 24.günüm benim 35 37 hatta 40lara kadar yolu var :)

inşallah senın bebıs gelecek ben öyle hıssedıyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…