Kızlar aksam esımle bulustuk esım erken gıtmıstı bılet almak ıcın ama kalmamıs sınemaya gıremedık bızde sadece yemek yedık bıraz dolastık evımıze donduk bana sana hala sınırlıyım ama bırseylerı duzeltmeye calısıyorum dedı konustuk anlastıkkk evde esıme hastahane ısını söyledım bana ılk olarak nıye once ben gıdıyorumm dedı bende anlattım anlatırken nasıl dıle getırecegımı sasırdım suclamadan yanlıs anlasılmaya meyıl vermeden en son dedım eger ben 10 da adet olursam cuma dr gıdelım 3 gun hormon testı yapılıyor sende bende test yaptırırız tamam dedı sonra gece yataga gırdıgımızde dedmkı ne hıssedıyorsun bu ay valla umudum yok gungeldı cattı sende belırtı yok oncelerı belırtı vardı bebek yoktu sımdıde belırtı yok bebek gelırmıs dedı guldu benım aklıma takılan senın hep 0.01 cıkan degerının gecen ay 1 cıkması neye ısaret acaba nedne oyle oldu dıyorrr canım benım ya oda bır ısaret arıyor galıba :)
Hic belli olmaz canim benim adet sancimda erken baslamisti bu ay insallah hayirlisiyla gobusundedir bebisinDün ara ara hafif kasık ağrım oldu ama bu sabah bayagı belli etti kendini sağ kasıgım dan bacagıma yakan agrı giriyo sağdan belimin yan tarafınada agrı vuruyo sağ bögrüme kıramp girip çıktı bu akşamda.hafif adet sancısı var.Güğsümde agrıyo ve dolgunlaştı 4 gündür.adetten önce sancım olmaz.adet olcagm gün sancım olur.Bu ay farklı adet olcam galiba.cumartesi olurum artık
farkettirmeselerde onların kafası bizden daha takık benim kocam ilk öğrendikten sonra bebek olmasaydı doktora gidecektim dedi bende hiç takmıyor sanıyordum ama içten içten kurmuş
Canim benim seni takip ediyordum diger topikte cok sevindim tebrik ederim rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallahsayende topiğe ulaştım :)
Arkadaşlar çok uzun bir aradan sonra burdayımve size gelirken çok güzel haberler getirdim ben hamileyim bugun kan testi yaptırdım 633.50 çıktı değerim :)
canım günaydın çok çok sevindim hemde eşinin barışmak için sinirli olduğu halde adım atmak istemesi çok güzeltamam doktora ne zaman isterseniz beraber gidin iki taraflı muayne olduğunuzu ve öyle olması gerektiğini anlatırsın böyle böyle :) hadi hayırlısı bu belirtisizlikler bizim kuzunun sessizliği mi bakalım:)
Oyle canim ama gorsen etrafimda pervaneler kayinbabam cani ne iistiyorsa soylesin alayim diyormus cok mutlular artik is yapma sirasi kvde yormuyorum kendimiHeyyy allahim ne denir simdi bunlara olmayinca niye olmuyor olunca da kirk yilda olunca.kimseyi memnun edemiyon.her iki durumda da anlayis yok.
Carsamba gunu gitmistim pazartesi gel dedi dr keseye bakalim degerlerin guzel artmis dediCanim doktor isini ne yaptin neye karar verdin
Kızlarr günaydın :))
hayırlı güzel mutlu sağlıklı bereketli nice cumalarınız olsunnn :)dün dedeme yasin okudum üstüne bir de bizlere okudum aileme okuyanlara borcu olanlara bebişi olanlara sağlık olmayanlara hayırlısıyla bebiş diledim isim isim :) dün çalışma oldu ama ben artık olağan şekle bıraktım 2 günde bir olunca eşimin beni özlemesine fırsat kalmıyo yani oluyor yapıyoruz ama tutkusu özlemi az oluyor ilişkinin o yüzden göreve dönüşmeden bıraktım daha ne oldu oldu :)
Masallah canim boyle devam etsin insallahDeğerlerin iyi yükseliyor inşallah pazartesi görürsün benim kese göründü bende gördüm maşallah çokta Kucuk değildi sormadm heyecandan ama bence kalp atışları vardır olmasaydı söylerdi
Doktor
sayende topiğe ulaştım :)
Arkadaşlar çok uzun bir aradan sonra burdayımve size gelirken çok güzel haberler getirdim ben hamileyim bugun kan testi yaptırdım 633.50 çıktı değerim :)
Gunaydin topigin fistiklari hayirli cumalar
İyiyim canim sen nasilsinGunaydın canım hayırlı cumalar nasılsın canım
bir sürü hamişimiz oldu bu ay her hamile haberine gözlerim doluyo valla çok mutluyum anlatamam binlerce kez şükürler olsun rabbime çok güzel maşallahhhhh onlara devamı gelsin inşallahh
İnsallah sizlerdende guzel haberler alacagiz canimbir sürü hamişimiz oldu bu ay her hamile haberine gözlerim doluyo valla çok mutluyum anlatamam binlerce kez şükürler olsun rabbime çok güzel maşallahhhhh onlara devamı gelsin inşallahh
İyiyim canim sen nasilsin
İnsallah sizlerdende guzel haberler alacagiz canim
inşallah wusltım ben saldım çayıra ne batım belli ne ov tarihim kısmet çalışma sık olmasada oldu artık bat bekliyorum 24.günüm benim 35 37 hatta 40lara kadar yolu var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?