2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canım tesekkur ederim dısarıdan hep takıp edıyordum sizi katılmak yeni nasip oldu.bu hacamatta dıyorlar sanırım beli agrıyanlar falanda yaptırıyormus gecen ay arkadasım cektırdı kuzenıne gebe kaldı aynı ay,bende bir denıyeyım dedım umarım işe yarar .sen ne zamandır benek beklıyorsun canım

Bel cektirmeyi duydum da nasil oluyor bilmiyorum olmadi bekleme esin de yaptirsin icin rahatlar ben iki yol gecti hamile kaliyorum gelismiyor dedim doktora esin de test yaptirdin dedi simdi diyorum keske daha once yapsaymisiz testi
Haklısın canım yılbası gecsın eşim hemen gitsin .kendısı bır an once gıtmek ıstıyor Allahtan o anlamda bır sıkıntımız yok.senın neden gelısmıyor canım en azından hamıle kalabılıyorsun buda guzel inş en yakın zamanda hayırlı haber verırsın

Gunaydin kizlar carsamba degerim 84 küsürdü oglen vermistim kani bu gün sabah 7 de kan vedim 157 cikti normal mi sizce tam iki kat olmamis ama sabah oglen farkimi oldu acaba

Günaydın canım belkii saatte fark eder canım ıkı kata yaklasık cıkmıs bence normal stres yapma kendıne bebısın sana sıkı sıkı tutunuyor annesı

inşallah senın bebıs gelecek ben öyle hıssedıyorummmm

canım keşke tamamen kısmet rabbim isterse olur bu ay yine 2 günde bir olmadı ama en azından hiçolmadı değil geçen ayki gibi bakalım nasip artık beklemedeyim demin afroditin adını ararken hamişler sitesine girdim şaşırdım :) antplim de hamişmiş çok sevindim :)

günaydın kızlar benim bat dündü ama hastalanmadım test yaptım negatif yani hayalet gibi bir ikinci çizgi görüyorum sanki ama tamamen benim uydurmam da olabilir.Pzt den beri hafif hafif kasık ağrım var ama bir türlü hastalanamadım.Bu ayı da es geçtim ben galiba

çifte kumrular siziii insanın eşinin bu süreçte yanında olması çok önemli inş hep böyle olurlar :)

Gunaydin kizlar carsamba degerim 84 küsürdü oglen vermistim kani bu gün sabah 7 de kan vedim 157 cikti normal mi sizce tam iki kat olmamis ama sabah oglen farkimi oldu acaba

canım bence normal nerdeyse iki katı ve bence yeterli allah korusun 100 fln çıksaydı yavaş mı gelişiyor derdik ama maşallah sen yine doktoruna sor istersen ya da kızlar ne diyecek bakalım ama ben olsam iyi derdim iki gün sonra 320lerdesin sonra 600 ohhh maşallah içini ferah tut :)

dur bakalım hayalet koyuya döner inş :) normalde hiç gecikti mi

erken gebelik testi yapsan ? hayalet olduğuna inanıyorum yani var boşa görmüyorsundur ben öyle düşünüyorum sen bi erken gebelik yapta bi cuma sevinci yaşayalım :)

öyle tabıkı canımm kısmet bu ısler tamamen yeterkı Rabbım ol desın ınsallah hayırlı saglıklı bır sekılde bızler ıcın ol demıstır bebeklerımız gelır 2015 e cok farklı umutlat heyecanlarla merhaba derızzz :) hadı ya Allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın bu ay cok guzel haberler alıyoruzz ınsallah hep böyle devam eder :) ınsallah bır bebıs haberıde benden gelır de sasırırsın

hiç gecikmez tatlım ya saat gibi bünyem bir tek kürtaj öncesi 28 de bir olurdu kürtaj sonrası 3 aydır 26 günde bir oluyorum.Acaba eski düzene mi dönüyor bünyem bilemedim.
dur bakalım hayalet koyuya döner inş :) normalde hiç gecikti mi

yok niye şaşırırıyım gayet beklediğim bir haber :):):) inşallah o haberin sevincini tez zamanda yaşarızz allahım nasip kısmet eder :)

Sagol canm nobetten cikmadan vereyim dedim kani keske oglen verseydim giderdim tekrar hastaneye ama olsun minik kusum siki siki tutunuyo annesine birakmicak bizi insallah

Gunaydınnn ben smdıye kadar golgesını bıle gormedım sılık cızgının bırseyler olabılır canım ınsallah vardır sen bır kac saat sıvı alma yenıden yap cuma cuma sevınelım canm

dün gece yaptım bir test ama hiç bilmediğim uyduruk bir marka bugün sabah bir tane daha almış eşim ama o da başka bir uyduruk test. acaba yarın sabah mı yapsam
erken gebelik testi yapsan ? hayalet olduğuna inanıyorum yani var boşa görmüyorsundur ben öyle düşünüyorum sen bi erken gebelik yapta bi cuma sevinci yaşayalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…