- 16 Nisan 2014
- 918
- 622
- 208
Canm benm de.hayaletti laboratuardaki arkadasta yok arzu sacmalama dedi israrla kan verdim 14 cikti canmgünaydın kızlar benim bat dündü ama hastalanmadım test yaptım negatif yani hayalet gibi bir ikinci çizgi görüyorum sanki ama tamamen benim uydurmam da olabilir.Pzt den beri hafif hafif kasık ağrım var ama bir türlü hastalanamadım.Bu ayı da es geçtim ben galiba
yok niye şaşırırıyım gayet beklediğim bir haber :):):) inşallah o haberin sevincini tez zamanda yaşarızz allahım nasip kısmet eder :)
Gunaydınnn ben smdıye kadar golgesını bıle gormedım sılık cızgının bırseyler olabılır canım ınsallah vardır sen bır kac saat sıvı alma yenıden yap cuma cuma sevınelım canm
öyle mi yapsam yarını mı beklesem acaba
amin amin insallah dualarinizi eksik etmeyin :)aminnnn bütün dualarım Şimdi sizler için Rabbim en kısa zamanda müjdeli haberler vermeyi nasip etsin :)
mogişim saat 1 buçukta sonuçlarım çıkacak inşş güzel haberler veririm sizlere :) benim bat 10 aralık kuzum 2. deneme olacakkuzu bilgilerini söyle ekliyim listeye seni
Canm benm de.hayaletti laboratuardaki arkadasta yok arzu sacmalama dedi israrla kan verdim 14 cikti canm
Sagol canm nobetten cikmadan vereyim dedim kani keske oglen verseydim giderdim tekrar hastaneye ama olsun minik kusum siki siki tutunuyo annesine birakmicak bizi insallah
Insalalh vardir canm insalalh gelmistir bebegin gobusunecanım bilmiyorum ya inşallah vardır
KIZLARIMM CANLARIM BEN BUGÜN GİDİP KAN VERDİM SAAT 1 BUÇUKTA ALACAM SONUÇLARI :) AMA BUGÜN DAHA İYİYİM EŞİM SAOLSUN RAHATLATTI BENİ OLMAZSSA OLMASIN KÖKÜ BİZDE DEDİOLMADI Bİ DAHAKİ AY ARTIK DİYECEĞİM HAYIRLISI OLSUN İNŞŞ AMA BEN YOK GİBİ HİSSEDİYORUM
İnşallah hayırlı haberini alırız yeni yıla bebişinle girersin.KIZLARIMM CANLARIM BEN BUGÜN GİDİP KAN VERDİM SAAT 1 BUÇUKTA ALACAM SONUÇLARI :) AMA BUGÜN DAHA İYİYİM EŞİM SAOLSUN RAHATLATTI BENİ OLMAZSSA OLMASIN KÖKÜ BİZDE DEDİOLMADI Bİ DAHAKİ AY ARTIK DİYECEĞİM HAYIRLISI OLSUN İNŞŞ AMA BEN YOK GİBİ HİSSEDİYORUM
Bu mübarek cuma günü hürmetine duaların kabul olsun cnm benim :) inşallah bebişin seninledirCok tesekkur ederım canım Rabbım bu mubarek gunde edılen dualarımzı kabul eylesın amın ınsallah bebegım benımledır hıc gerek kalmazz
ayyy yazarken bende güldüm biliyormusunkutunuzda ne hissediyorsunuz maysu hanımmmbundan sonra doktorda derse deki gözümle görmeden inanmam aynen öyle yoksa yeniden çalışırsınız varsaaa da gelsin şu saat 13 30
Bu mübarek cuma günü hürmetine duaların kabul olsun cnm benim :) inşallah bebişin seninledir
Günaydın cnm bütün dileklerin isteklerin kabul olsun :) aminnnnnnGünaydınnnn Canlarrrrrrrrrrr hayırlıı cumalar Rabbbım bu guzel gunun hatrına ettıgımız tum dualarımızı kabul etsın hepımıze hayırlı saglıklı bebısler nasıp etsınnnn hamılelerımıızn bebeklerını saglıcakla kucaklarına almayı hastalarımıza acıl sıfalar nasıp etsınnnn bu ay haber bekleyenlere sevndırıcı hayırlı haber almayı nasıp etsınnnnn....Amınnn
canim insallah guzel gaberlerini aliriz insallah ogluna kardes gelmistir bu aydacanım bilmiyorum ya inşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?