2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canm benm de.hayaletti laboratuardaki arkadasta yok arzu sacmalama dedi israrla kan verdim 14 cikti canm

yok niye şaşırırıyım gayet beklediğim bir haber :):):) inşallah o haberin sevincini tez zamanda yaşarızz allahım nasip kısmet eder :)

Benden beklıyorsunnn yanııı ınsallah kaygılı teyzemızı sasırtmayızz bu ay İnşallah canım amın Rabbım kısmet etmıstır ınsallah

KIZLARIMM CANLARIM BEN BUGÜN GİDİP KAN VERDİM SAAT 1 BUÇUKTA ALACAM SONUÇLARI :) AMA BUGÜN DAHA İYİYİM EŞİM SAOLSUN RAHATLATTI BENİ OLMAZSSA OLMASIN KÖKÜ BİZDE DEDİ OLMADI Bİ DAHAKİ AY ARTIK DİYECEĞİM HAYIRLISI OLSUN İNŞŞ AMA BEN YOK GİBİ HİSSEDİYORUM

Sagol canm nobetten cikmadan vereyim dedim kani keske oglen verseydim giderdim tekrar hastaneye ama olsun minik kusum siki siki tutunuyo annesine birakmicak bizi insallah

Yok yok canım sen rahat ol iyi o çok şükür büyüyor sadece kendine bi iki hafta çok dikkat et annesi :)

kutunuzda ne hissediyorsunuz maysu hanımmm bundan sonra doktorda derse deki gözümle görmeden inanmam aynen öyle yoksa yeniden çalışırsınız varsaaa da gelsin şu saat 13 30

İnşallah hayırlı haberini alırız yeni yıla bebişinle girersin.

kutunuzda ne hissediyorsunuz maysu hanımmm bundan sonra doktorda derse deki gözümle görmeden inanmam aynen öyle yoksa yeniden çalışırsınız varsaaa da gelsin şu saat 13 30
ayyy yazarken bende güldüm biliyormusun valla inanmam okadar hazırladım ki kendimi yok varsa da inanmam

Günaydın cnm bütün dileklerin isteklerin kabul olsun :) aminnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…