ayyy yazarken bende güldüm biliyormusunvalla inanmam okadar hazırladım ki kendimi yok varsa da inanmam
Günaydın güzel bir gün :) :) :)
inşallah bu cuma günü hürmetine allahım bizi duyar bütün dualarımızı kabul eder[/QUO Amin canim
amin canim benim
Günaydın kızlar. Ben toparladım çok şükür. Daha iyi hissediyorum dün akşamdan beri. Eşimin sperm sayısının karşısında oligospermi yazıyor yani 20 milyon altı bu şekilde adlandırılıyormuş. Neyseki azospermi değil dedik kendimizi avuttuk, öyle olsa bile doktor hiç spermi olmayanlarda bile tek bir hücreden sperm yaratıyoruz gibi bişiyler anlattı bana. Şimdilik planımız cumartesi tüp bebek için ön görüşme yapacağız. Doktorum bizi iyi bir doktora yönlendirdi. Sonra 3 ay ilaçları kullanmaya devam 3 ay sonra eşim tekrar test verecek herhangi bir artış gözlemlenmez ise o zaman tüp deneyeceğiz. Cumartesi doktorun söyleyeceklerine göre şekillendireceğiz daha doğrusu bu durumu. Herkese destekleri için teşekkür ederim.
Inşallah cnm :)Canım benım amınnn ınsallah canım ınsaallh hepımızın bebısı gelıp gobuslermıze konmustur
Canım tesekkur ederim dısarıdan hep takıp edıyordum sizi katılmak yeni nasip oldu.bu hacamatta dıyorlar sanırım beli agrıyanlar falanda yaptırıyormus gecen ay arkadasım cektırdı kuzenıne gebe kaldı aynı ay,bende bir denıyeyım dedım umarım işe yarar .sen ne zamandır benek beklıyorsun canım
olablir ancak başka bişeyde olabilir :) hazırlıklı ol sen her şeye iyisi mihiç gecikmez tatlım ya saat gibi bünyem bir tek kürtaj öncesi 28 de bir olurdu kürtaj sonrası 3 aydır 26 günde bir oluyorum.Acaba eski düzene mi dönüyor bünyem bilemedim.
Aminn inşallah canım cok zor ve streslı bir surec Allah hepımızın yardımcısı olsun.Hadi hayırlısı canım. 1 sene olacak ocakta tatlım. Rabbim hayırlı zamanda nasip eder inşalah hepimize.
Aminn inşallah canım cok zor ve streslı bir surec Allah hepımızın yardımcısı olsun.
bencede güzel bi enerji oluştu topikteeBu ay bebek fotolu totemimiz cok iyi geldi topigimize bu ay hamisle dolsun tassin insallah sayfamiz :)
bencede güzel bi enerji oluştu topikteeinş oacağa kadar sürer bu enerjii
EVETT SOL KASIK İKİ GÜN AĞRIDE ŞİMDİ İKİ GÜNDÜR SAĞ KASIK HAFİF AĞRIYO KASIKLARIM AĞRIYO KELİMESİNİ KULLANAMIYORUM HEP TEK TARAFLI HAREMLİK SELAMLIK SPERMLER Bİ TARAFTA YUMLAR Bİ TARAFTA
Canım saatten bile fark ediyor birak ogleni aksami oyle düşük degil hem sıkıntı yapmaGunaydin kizlar carsamba degerim 84 küsürdü oglen vermistim kani bu gün sabah 7 de kan vedim 157 cikti normal mi sizce tam iki kat olmamis ama sabah oglen farkimi oldu acaba
bana etiket bildirimi hiç gelmiyor ki yaaaaseni etiketledim nasıl gidiyor dedim kaçıncı gün bugün dedim bi şey demedin gülüm :)
Amin canim bilmiyorum ki neden öyle oluyor bi sorun yok deyip postalandik hep bakalim bu doktor biraz ilgili ciktiHaklısın canım yılbası gecsın eşim hemen gitsin .kendısı bır an once gıtmek ıstıyor Allahtan o anlamda bır sıkıntımız yok.senın neden gelısmıyor canım en azından hamıle kalabılıyorsun buda guzel inş en yakın zamanda hayırlı haber verırsın
şaşırtıyor musun yollarını napıyorsun sen içerde onlaraa azcık yardımcı olsan diyoruz şaştıler içerde demek ki
Iki gun sabret de tekrarla canim belli mi olurgünaydın kızlar benim bat dündü ama hastalanmadım test yaptım negatif yani hayalet gibi bir ikinci çizgi görüyorum sanki ama tamamen benim uydurmam da olabilir.Pzt den beri hafif hafif kasık ağrım var ama bir türlü hastalanamadım.Bu ayı da es geçtim ben galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?