2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Günaydın kızlar. Ben toparladım çok şükür. Daha iyi hissediyorum dün akşamdan beri. Eşimin sperm sayısının karşısında oligospermi yazıyor yani 20 milyon altı bu şekilde adlandırılıyormuş. Neyseki azospermi değil dedik kendimizi avuttuk, öyle olsa bile doktor hiç spermi olmayanlarda bile tek bir hücreden sperm yaratıyoruz gibi bişiyler anlattı bana. Şimdilik planımız cumartesi tüp bebek için ön görüşme yapacağız. Doktorum bizi iyi bir doktora yönlendirdi. Sonra 3 ay ilaçları kullanmaya devam 3 ay sonra eşim tekrar test verecek herhangi bir artış gözlemlenmez ise o zaman tüp deneyeceğiz. Cumartesi doktorun söyleyeceklerine göre şekillendireceğiz daha doğrusu bu durumu. Herkese destekleri için teşekkür ederim.

çokkk şükür çokk sevindim hayırlısı olsun ilaçlar ve gıda takviyesiyle denemeye devam edin allah kısmet ederse olur neden olmasın eğer olmaz biraz daha uğraşın kullarım diyorsa çok şükür sende yum sorunu yok eşininden en kaliteli olanlarıyla yum u doktorlar buluşturur en fazla bi iki hafta izin alırsın iş yeriden evinde dinlenirsin hiç değmez canını bunca üzmeye sıkmaya her stres yumurtalıklarını etkiler onlar iyiyken onları bozma allah size sağlık versin

Hadi hayırlısı canım. 1 sene olacak ocakta tatlım. Rabbim hayırlı zamanda nasip eder inşalah hepimize.

hiç gecikmez tatlım ya saat gibi bünyem bir tek kürtaj öncesi 28 de bir olurdu kürtaj sonrası 3 aydır 26 günde bir oluyorum.Acaba eski düzene mi dönüyor bünyem bilemedim.
olablir ancak başka bişeyde olabilir :) hazırlıklı ol sen her şeye iyisi mi

EVETT SOL KASIK İKİ GÜN AĞRIDI ŞİMDİ İKİ GÜNDÜR SAĞ KASIK HAFİF AĞRIYO KASIKLARIM AĞRIYO KELİMESİNİ KULLANAMIYORUM HEP TEK TARAFLI HAREMLİK SELAMLIK SPERMLER Bİ TARAFTA YUMLAR Bİ TARAFTA

EVETT SOL KASIK İKİ GÜN AĞRIDE ŞİMDİ İKİ GÜNDÜR SAĞ KASIK HAFİF AĞRIYO KASIKLARIM AĞRIYO KELİMESİNİ KULLANAMIYORUM HEP TEK TARAFLI HAREMLİK SELAMLIK SPERMLER Bİ TARAFTA YUMLAR Bİ TARAFTA
şaşırtıyor musun yollarını napıyorsun sen içerde onlaraa azcık yardımcı olsan diyoruz şaştıler içerde demek ki

seni etiketledim nasıl gidiyor dedim kaçıncı gün bugün dedim bi şey demedin gülüm :)
bana etiket bildirimi hiç gelmiyor ki yaaaa anlamadım nedenini .. kociş stresten 2 gündür afedersin bo..ş..l..myr bende üzülüyorum hem sınav dönemi hemde kafaya takıyor sanırım u yum haftamızda 2 kere ilişki oldu..ateşim bugünde düşük dün 36.5 bugün 36.2 ..18. gündeyim :)

Amin canim bilmiyorum ki neden öyle oluyor bi sorun yok deyip postalandik hep bakalim bu doktor biraz ilgili cikti

şaşırtıyor musun yollarını napıyorsun sen içerde onlaraa azcık yardımcı olsan diyoruz şaştıler içerde demek ki

ben ne yapyım iki günde bire dönünce ilişki süresi uzuyor yoruluyoruz nerde uygunsuz durum var o halde geliyolarr zaten gece gece çarşaf yıka değiştir ilk defa eziyetli hal aldı durum :) bundan sonra temiz temiz her şey ne oldu oldu öyle kasamam dedim triplere girdiler içerde

Iki gun sabret de tekrarla canim belli mi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…