2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

eeee çekmişsin restiii dur bakalım yapacağımızı biliriz demiler

evet stres yapınca zor olabilir hayırlısı gülüm bizdede tüm ay içeri kaçtılar tam yum haftası hasılat yerlerde vardır bi hayır olacağı varsa olur kendimede sanada öyle diyorum :) bakalım az kaldı batına benim hes bat 16 ama eğer 40 güne uzarsa geçen ay gibi 20 leri bulur

kızlar ya benım sag kasıgım ıcın ıcın cok agrıyor catlama oldugunda boyle olmuyordu akıntımda cok az acaba kıstmı olustu yumurtalar 18 ve 17 mm di

durrrr senin batta benimle hemen hemen dün bugün benimde sağ kasıkta hafif ağrılar var ama rahatsız etmiyor sadece ağrı varım yani diyor kistede adetten sonra bakarız boşverrr :)

günaydın canımmm aminnn :)

eeee çekmişsin restiii dur bakalım yapacağımızı biliriz demiler

çektim tabi duş al çarşaf yıka zavallı kocam işin keyfini süremeden çarşaf koyuya yatağa kılıf değişiyor biz öyle batırmalara gelemeyizz temiz olsun her şey ben diyorum bu temizlik işlerinden çocuk yapamıcaz diye

Neren agriyosa o tarafa yan yat

iki güne kadar soldu iki gündür sağ nerelere yatsam ki peki bebeem ama artık yatmıyorum bıraktım oluruna yoruldum 24.günüm oldu artık düşün 24 gndür bugünleri bekliyorum bide bat için 14 gün daha bekle etti 38 tabi yum bugünlerde olursa

umarım hiç gelmez o ası batasıcalar hadi bakalım elde avuçtakilerle ortaya bişey çıkar inş illa da olsun demiyorum artık batımda ağlardım eskiden şimdilerde acayip keyifli oluyorum hayılrlısı olsun hakkımızda

sen yine de yatmaya devam et bence 5 gün kadar :)

bende öyleyim illa olsun bu ay olmalı çok çalıştık gibi hiç bi beklentim yok nasibimizde varsa olmuştur olur diyorum zevkli geçiyor test yaptığımz bi günün gelmesi :) tabi çokta tekrarı olmasın :)

Benim adetin 3.gunu bakmisti 26 mm di canim
anladım canım benimki 40. gün 3,5 tu
Mogiş okumadnmı herşey yolunda dedi doktor
canım okudum da ne biliyim belki yine de beklemek istersin diye düşünmüştüm ama büyük bir zevkle ekliyorum listeye balım

üniversiten hangisi....bende 6 yıl ünimin vermemesinden dolayı alamamıştım şükür bu yıl vermeye başladı hacettepede öyle alıcam...aslında fazla bi mebla değil 2 bin...şehirdışı ise kalma etmeyi kat 3.5 a patlar...yine bu yı toparlarsınız kendinizi seneye başvurursun kuzum...internette turkcell superonline a geç ben çok memnunum
mogişim saat 1 buçukta sonuçlarım çıkacak inşş güzel haberler veririm sizlere :) benim bat 10 aralık kuzum 2. deneme olacak
oyyyy inşallah listeye bi hamiş daha gelir....ekliyorum kuzum

EVETT SOL KASIK İKİ GÜN AĞRIDI ŞİMDİ İKİ GÜNDÜR SAĞ KASIK HAFİF AĞRIYO KASIKLARIM AĞRIYO KELİMESİNİ KULLANAMIYORUM HEP TEK TARAFLI HAREMLİK SELAMLIK SPERMLER Bİ TARAFTA YUMLAR Bİ TARAFTA

ya benimde ağrı var ve sürekli akıntı günleride değerlendirdik çok şükür bugün ara vercez yarından sonra gittiği yere gün aşırıya devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…