- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
eeee çekmişsin restiiiben ne yapyım iki günde bire dönünce ilişki süresi uzuyor yoruluyoruz nerde uygunsuz durum var o halde geliyolarr zaten gece gece çarşaf yıka değiştir ilk defa eziyetli hal aldı durum :) bundan sonra temiz temiz her şey ne oldu oldu öyle kasamam dedim triplere girdiler içerde
bana etiket bildirimi hiç gelmiyor ki yaaaaanlamadım nedenini .. kociş stresten 2 gündür afedersin bo..ş..l..myr bende üzülüyorum hem sınav dönemi hemde kafaya takıyor sanırım u yum haftamızda 2 kere ilişki oldu..ateşim bugünde düşük dün 36.5 bugün 36.2 ..18. gündeyim :)
Aksamdan beri bekliyorum seni yahu hadi bakalim inşallah hayırlısı olurmogişim saat 1 buçukta sonuçlarım çıkacak inşş güzel haberler veririm sizlere :) benim bat 10 aralık kuzum 2. deneme olacak
kızlar ya benım sag kasıgım ıcın ıcın cok agrıyorcatlama oldugunda boyle olmuyordu akıntımda cok az acaba kıstmı olustu yumurtalar 18 ve 17 mm di
Günaydınnnn Canlarrrrrrrrrrr hayırlıı cumalar Rabbbım bu guzel gunun hatrına ettıgımız tum dualarımızı kabul etsın hepımıze hayırlı saglıklı bebısler nasıp etsınnnn hamılelerımıızn bebeklerını saglıcakla kucaklarına almayı hastalarımıza acıl sıfalar nasıp etsınnnn bu ay haber bekleyenlere sevndırıcı hayırlı haber almayı nasıp etsınnnnn....Amınnn
eeee çekmişsin restiiidur bakalım yapacağımızı biliriz demiler
Gunaydin topigin fistiklari hayirli cumalar
Aksamdan beri bekliyorum seni yahu hadi bakalim inşallah hayırlısı olur
Neren agriyosa o tarafa yan yatEVETT SOL KASIK İKİ GÜN AĞRIDI ŞİMDİ İKİ GÜNDÜR SAĞ KASIK HAFİF AĞRIYO KASIKLARIM AĞRIYO KELİMESİNİ KULLANAMIYORUM HEP TEK TARAFLI HAREMLİK SELAMLIK SPERMLER Bİ TARAFTA YUMLAR Bİ TARAFTA
ay bende hemen bi bebk fotosu koyayım di mi :)Bu ay bebek fotolu totemimiz cok iyi geldi topigimize bu ay hamisle dolsun tassin insallah sayfamiz :)
Ee noodu afiyet olsuno değilde ben bu sabah poğaça yedimoff offf
Neren agriyosa o tarafa yan yat
Ee noodu afiyet olsun
umarım hiç gelmez o ası batasıcalarevet stres yapınca zor olabilir hayırlısı gülüm bizdede tüm ay içeri kaçtılar tam yum haftası hasılat yerlerdevardır bi hayır olacağı varsa olur kendimede sanada öyle diyorum :) bakalım az kaldı batına benim hes bat 16 ama eğer 40 güne uzarsa geçen ay gibi 20 leri bulur
sen yine de yatmaya devam et bence 5 gün kadar :)iki güne kadar soldu iki gündür sağ nerelere yatsam kipeki bebeem ama artık yatmıyorum bıraktım oluruna yoruldum 24.günüm oldu artık düşün 24 gndür bugünleri bekliyorum bide bat için 14 gün daha bekle etti 38 tabi yum bugünlerde olursa
hele ben iyice tontiş bişey oldum valla kendime yabancılaşmaya başladım diyet yapma istiyorum bugün başlasın diyorum ama o günlerde he bi misafir yemek özel şeyler oluyor benim diyet hooooopgitti benim diyet:)
umarım hiç gelmez o ası batasıcalarhadi bakalım elde avuçtakilerle ortaya bişey çıkar inş illa da olsun demiyorum artık batımda ağlardım eskiden şimdilerde acayip keyifli oluyorum hayılrlısı olsun hakkımızda
anladım canım benimki 40. gün 3,5 tuBenim adetin 3.gunu bakmisti 26 mm di canim
canım okudum da ne biliyim belki yine de beklemek istersin diye düşünmüştüm ama büyük bir zevkle ekliyorum listeye balımMogiş okumadnmı herşey yolunda dedi doktor
üniversiten hangisi....bende 6 yıl ünimin vermemesinden dolayı alamamıştım şükür bu yıl vermeye başladı hacettepede öyle alıcam...aslında fazla bi mebla değil 2 bin...şehirdışı ise kalma etmeyi kat 3.5 a patlar...yine bu yı toparlarsınız kendinizi seneye başvurursun kuzum...internette turkcell superonline a geç ben çok memnunumMogami ah bide branş kardrsiyiz haa yazık bize vermedi benim üniversitemiz canım sonra yuksek lisans düğün dernek falan formasyona para kalmadı
Listeye bende ekle canım bat aralik 11 az kaldiiii. Bugün TTNET ile şiddetli kavgalar sonucu bagimizi kopardik 1-2gun çok ugrayamam ama gözüm burada onereceginiz internet sağlayıcılarına açığım
oyyyy inşallah listeye bi hamiş daha gelir....ekliyorum kuzummogişim saat 1 buçukta sonuçlarım çıkacak inşş güzel haberler veririm sizlere :) benim bat 10 aralık kuzum 2. deneme olacak
sen yine de yatmaya devam et bence 5 gün kadar :)
EVETT SOL KASIK İKİ GÜN AĞRIDI ŞİMDİ İKİ GÜNDÜR SAĞ KASIK HAFİF AĞRIYO KASIKLARIM AĞRIYO KELİMESİNİ KULLANAMIYORUM HEP TEK TARAFLI HAREMLİK SELAMLIK SPERMLER Bİ TARAFTA YUMLAR Bİ TARAFTA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?