2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

hele ben iyice tontiş bişey oldum valla kendime yabancılaşmaya başladım diyet yapma istiyorum bugün başlasın diyorum ama o günlerde he bi misafir yemek özel şeyler oluyor benim diyet hooooop erteleniyor

diyete başladığım 4 akşam birileri önüme tatlı pasta koydularr ve bugünden bu kadrla bi şey olmaz dediler az az yedm incecik :) hiç yememem lazım ama tüm hafta diyetim onlar yüzüden yalan oldu

tamam ama dün oldu bugün yarın olmaz anca öbürgün olur ondada 2 gün yaşasalar etti sana 5 gün dün geceden kalanlar bugün yarın idare eder mi bilemem işte orasını :)
hesaplaraaa geeellll kız tembelliğin sırası mı sen yarın çalış bence

ya benimde ağrı var ve sürekli akıntı günleride değerlendirdik çok şükür bugün ara vercez yarından sonra gittiği yere gün aşırıya devam :)

bende akıntı yok ben ilişki olmdığı günlerde vajinal fitil kullandım o temizlemiş olabilir akıntı fln kalmadı değerlendirmişsiniz çok iyi bence hadi hayırlısı olsun bat ne zaman :)

diyete başladığım 4 akşam birileri önüme tatlı pasta koydularr ve bugünden bu kadrla bi şey olmaz dediler az az yedm incecik :) hiç yememem lazım ama tüm hafta diyetim onlar yüzüden yalan oldu
hayır diyebilmek çok önemli .. ahh ahh bize iyilik yaptığını düşünüyorlar bi de

sayende topiğe ulaştım :)
Arkadaşlar çok uzun bir aradan sonra burdayım ve size gelirken çok güzel haberler getirdim ben hamileyim bugun kan testi yaptırdım 633.50 çıktı değerim :)
Vuhuui güzel bir haber daha..
Allahım sen o kadar büyüksun ki...senin mucizelerin bitmez tükenmez... Sen bizlerin yüzlerini güldürüyorsun... Mucizeletini nasip ediyorsun, ısteyen herkese nasip et sağlıklı evlatlar...
Neslim çok çok se indimmmm....Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin bitanemm

Arkadaşlar listemiz başlığımızda AKTİF olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
ARALIK BAT

Hanife55 -------------> 1 Aralık -------> 11. deneme ------>
Wuslt -----------------> 2 Aralık ------> 8. deneme -------> HAMİŞ
Elifbade06 -----------> 3 Aralık ------> 9. deneme --------> HAMİŞ

Ayseygt1453 ---------> 4 Aralık ------> 5. deneme -------->
Cemrem15 -----------> 4 Aralık ------> 3. deneme
Hanfendi25 ---------> 6 Aralık -------> 5. deneme --------> HAMİŞ
Hyb77 ----------------> 6 Aralık -------> 3. deneme
Elisa ------------------> 7 Aralık -------> 6. deneme
Blummmm ----------> 8 Aralık -------> 6. deneme
Okulum --------------> 9 Aralık -------> 13. deneme
Rbakyy ---------------> 9 Aralık -------> 4. deneme
Mine_burcu --------> 10 Aralık ------> 3. deneme
Deminos ------------> 10 Aralık ------> 9. deneme
Maysu ---------------> 10 Aralık ------> 2. deneme
Pielorr ---------------> 11 Aralık ------> 7. deneme
Berlinberlin ---------> 11 Aralık ------> 2. deneme
Friendly8584 -------> 12 Aralık ------> 6. deneme
Abcdefcd ------------> 13 Aralık -------> 12. deneme
Jasmine53 ----------> 14 Aralık ------> 14. deneme
Kaygılı ---------------> 16 Aralık -------> 4. deneme
Mgul ------------------> 17 Aralık ------> 4. deneme
Secido ----------------> 17 Aralık ------> 16. deneme
Bebeem --------------> 17 Aralık -------> 9. deneme
Sweet42 -------------> 20 Aralık ------> 3. deneme
Batu7884 ------------> 21 Aralık ------> 4. deneme
Arsinli ----------------> 21 Aralık ------> 8. deneme
Betiboop -------------> 21 Aralık -------> 7. deneme
Yfrks -----------------> 22 Aralık -------> 14. deneme
Nenuya ---------------> 23 Aralık -------> 51. deneme
Bebek isdeyen biri --> 28 Aralık ------> 39. deneme
Afrodit26 ------------> 28 Aralık -------> 4. deneme
Okosale --------------> 30 Aralık -------> 12. deneme
Ayseygt1453 ---------> 31 Aralık --------> 6. deneme

OCAK BAT

Nerisbebek ----------> 3 Ocak -------> 12. deneme
Hanife55-------------> 6 Ocak -------> 12. deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

kızlar ya benım sag kasıgım ıcın ıcın cok agrıyor catlama oldugunda boyle olmuyordu akıntımda cok az acaba kıstmı olustu yumurtalar 18 ve 17 mm di
tatlım dinleme kendini fazla bende de var takmıyorum diyorum artık sizi akışına bıraktım :) kafana taktığını düşünüyorsan dr a git bi bakalım :)

wuhuuuu maşallah topiğe

Bi tanecik yaa farkina varmamistir vücudun ben artik evdeyim ya kendim yapıyorum cook canım isterse ister istemez yagli oluyor disaridakiler

vücut farketmiyo olabilir ama fermuarlar kapanmayınca ben gayet farkediyorum bende evde yapıyorum pastamı en sağlıklısı çokta lezzetli oluyo eşim iki dilim yiyince mutlu oluyorum :)

Benim de yumurtlama olduysa ne ala olmadiysa daha yumurtlama olacak da 14 gün gececek de sat 13 kasim düşün birsey kalmadi normalde

vücut farketmiyo olabilir ama fermuarlar kapanmayınca ben gayet farkediyorum bende evde yapıyorum pastamı en sağlıklısı çokta lezzetli oluyo eşim iki dilim yiyince mutlu oluyorum :)
Bizimki gaza getiriyor bir de dükkan acalim sana diye o fermuarlar ömür torpusu zaten

durrrr senin batta benimle hemen hemen dün bugün benimde sağ kasıkta hafif ağrılar var ama rahatsız etmiyor sadece ağrı varım yani diyor kistede adetten sonra bakarız boşverrr :)
haha bencede yok ya ben barız gece uyuyamadım hem sagda hem solda var benım solda yumurta bıle yoktu yıne bır enteresan bırsey cıkar karsıma

CANIM BİZ 5 AY DENEDİK AMA BEN MANTAR OLDUM O ATEŞLİ HASTALIK GEÇİRDİ BİLMEM NE HEP BİŞEYLER ÇIKTI 3 AY SAĞLIKLI ÇALIŞTIK EN OLMAZ DEDİĞİM AYDA OLDU İNŞ. SİZİNDE OLMUŞTUR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…