- 18 Kasım 2014
- 711
- 728
- 128
bende yedımmm hemde 2 taneee
hayır diyebilmek çok önemli .. ahh ahh bize iyilik yaptığını düşünüyorlar bi de
CANIM BİZ 5 AY DENEDİK AMA BEN MANTAR OLDUM O ATEŞLİ HASTALIK GEÇİRDİ BİLMEM NE HEP BİŞEYLER ÇIKTI 3 AY SAĞLIKLI ÇALIŞTIK EN OLMAZ DEDİĞİM AYDA OLDU İNŞ. SİZİNDE OLMUŞTUR
bayanlar nasılsınız bakalım gorusmeyelı
offf canım çekti benimde ya... hamur işine dayanamam
kafama takmıyorum aama uyuyamayınca ıstemesemde dıkkat cekıyor :)tatlım dinleme kendini fazla bende de var takmıyorum diyorum artık sizi akışına bıraktım :) kafana taktığını düşünüyorsan dr a git bi bakalım :)
Benim de yumurtlama olduysa ne ala olmadiysa daha yumurtlama olacak da 14 gün gececek de sat 13 kasim düşün birsey kalmadi normalde
bayanlar nasılsınız bakalım gorusmeyelı
17 aralık :)bütün umutları sıraladım o güne
Canim benim çareler çok şükür artık... İlaçları kullanın güzelce Rabbim büyük o bir spermle yumurtanin döllenmesine müsaade eden...inşaAllah artar degerleriniz artmazsa da tüpte güzel sonuçlar alırsınız tatlimm..dualarimdasin..senin gibi güzel bir kızın olsun inşaAllah...Günaydın kızlar. Ben toparladım çok şükür. Daha iyi hissediyorum dün akşamdan beri. Eşimin sperm sayısının karşısında oligospermi yazıyor yani 20 milyon altı bu şekilde adlandırılıyormuş. Neyseki azospermi değil dedik kendimizi avuttuk, öyle olsa bile doktor hiç spermi olmayanlarda bile tek bir hücreden sperm yaratıyoruz gibi bişiyler anlattı bana. Şimdilik planımız cumartesi tüp bebek için ön görüşme yapacağız. Doktorum bizi iyi bir doktora yönlendirdi. Sonra 3 ay ilaçları kullanmaya devam 3 ay sonra eşim tekrar test verecek herhangi bir artış gözlemlenmez ise o zaman tüp deneyeceğiz. Cumartesi doktorun söyleyeceklerine göre şekillendireceğiz daha doğrusu bu durumu. Herkese destekleri için teşekkür ederim.
Bizimki gaza getiriyor bir de dükkan acalim sana diyeo fermuarlar ömür torpusu zaten
üzümmm iyiyiz siz nasılsınız bu hafta kaçıncı hafta ve kaç hafta kaldı ? kaç gün mü desem
haha bencede yok ya ben barız gece uyuyamadım hem sagda hem solda varbenım solda yumurta bıle yoktu yıne bır enteresan bırsey cıkar karsıma
benimde 16 17 18 19 birinde olmam gerekumarım olmayız :)
İyiyiz cok sukurrr sen nasılsınn canımmm
bende yedımmm hemde 2 taneee
ıyım tatlım oğlusumla takılıyoz ole :)
benimde 16 17 18 19 birinde olmam gerekumarım olmayız :)
haftanın ödülü akşam bi şey yemeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?