2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

CANIM BİZ 5 AY DENEDİK AMA BEN MANTAR OLDUM O ATEŞLİ HASTALIK GEÇİRDİ BİLMEM NE HEP BİŞEYLER ÇIKTI 3 AY SAĞLIKLI ÇALIŞTIK EN OLMAZ DEDİĞİM AYDA OLDU İNŞ. SİZİNDE OLMUŞTUR

benımde 6 ay canım bu ay bızımde en duzenlı calıstıgımız ayyy bu ayyy ınsallah gelmıstır benımde bebısımmm

Benim de yumurtlama olduysa ne ala olmadiysa daha yumurtlama olacak da 14 gün gececek de sat 13 kasim düşün birsey kalmadi normalde

aynen benimde 12 kasım ama ben 35 günde bir olurum tabi kimyasal geciktirici vs derken 2 ay üstüste 40.günde oldum normale döner mi bilemiyorum umarım 35 e çeker yine

Canim benim çareler çok şükür artık... İlaçları kullanın güzelce Rabbim büyük o bir spermle yumurtanin döllenmesine müsaade eden...inşaAllah artar degerleriniz artmazsa da tüpte güzel sonuçlar alırsınız tatlimm..dualarimdasin..senin gibi güzel bir kızın olsun inşaAllah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…