Yerım senın oğlusunuuu bennnn ohhh neguzel takılınnn bakalımm :)
valla canımın ıcı az kaldı artıkın 2 hafta falan daha gecsın gorcez bocuu 36 da gelır heralde buda bu ayın sonu yanı
bendeee 10 aralıgııı atlatırsammm 16 da test yapacagım ınsallahhhh bır suruu mutlu haber verırızzzzzzzgelsınn bebısler
bendeee 10 aralıgııı atlatırsammm 16 da test yapacagım ınsallahhhh bır suruu mutlu haber verırızzzzzzzgelsınn bebısler
yakındır sızde takılmaya baslarsınız
inşallah canım bende 17 de olmazsam 19a kadar bekleyip öyle yapıcam testi :)
gelsinnnnn ödül olarak da börek makarna falan yiyelim
bende 16 da test yapmak istiyorum ama döngüm 35 e döndüyse anca sinyal verir
ister misin 31 aralık gecesi 2015 in ilk bebeğiii topiğimizin ilk bebeği gelsinnn :)
evet gonlumuzce yıyelımmmmm
yok ole bebek oluca gonlunuzce yemek ozaman daha az yıcenız sısmek yok azcık alıcanız kıloyu ole hamıleyım dıye 20 30 kılo olmaz kızarım bakın bana hıc almadan bıtırcem ınsallah
burda 16da yapacaklar o yüzden bende 16da yapıyım istiyorum ama çıkmaz sanırım seninle 19da mı yapsam bilemedim çünkü döngüm belli değil
yok ole bebek oluca gonlunuzce yemek ozaman daha az yıcenız sısmek yok azcık alıcanız kıloyu ole hamıleyım dıye 20 30 kılo olmaz kızarım bakın bana hıc almadan bıtırcem ınsallah
Merak ettim şimdi...kaç kilo aldın ki sen :):)yok ole bebek oluca gonlunuzce yemek ozaman daha az yıcenız sısmek yok azcık alıcanız kıloyu ole hamıleyım dıye 20 30 kılo olmaz kızarım bakın bana hıc almadan bıtırcem ınsallah
valla ne yalan ıcımden de gecmıyor degıl yanı olabılme ıhtımalı var gorcez 2014 bebekımı 2015 bebekımı olcak bızımkı abısı kılıklıysa olur 29 şubat gecesı doğuyodu az daha
ahanda benden avatardaki gibi bişi çıkıcak :)
Ayyy ayyyy masallah masallahhcok tatlııı cıksınnn annesı cıkksınnn sendende tam olarakkkk böyle bırseyyy cıksınnnnnnnnnn
ayyyyy inşallah ya eşimde nerden buluyosa bütün çekik gözlü bebişlerin resimlerini bulup bana gösteriyo bak senin küçüklüğün senden böyle bişi çıkcak diyo :))
çok haklısın tamam börek olmasın ama ben makarnasız yaşayamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?