2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

yok ole bebek oluca gonlunuzce yemek ozaman daha az yıcenız sısmek yok azcık alıcanız kıloyu ole hamıleyım dıye 20 30 kılo olmaz kızarım bakın bana hıc almadan bıtırcem ınsallah

Tamam ablacıgımmm sen oyle dıyorsunnn daha cok dıkkat etmemız lazımmmm yedıgımıızeeeee ıncecık fıt anneler olacagızzz ınsallah canım senın masallahın var

yok ole bebek oluca gonlunuzce yemek ozaman daha az yıcenız sısmek yok azcık alıcanız kıloyu ole hamıleyım dıye 20 30 kılo olmaz kızarım bakın bana hıc almadan bıtırcem ınsallah

çok haklısın tamam börek olmasın ama ben makarnasız yaşayamam

Merak ettim şimdi...kaç kilo aldın ki sen :):)

valla ne yalan ıcımden de gecmıyor degıl yanı olabılme ıhtımalı var gorcez 2014 bebekımı 2015 bebekımı olcak bızımkı abısı kılıklıysa olur 29 şubat gecesı doğuyodu az daha

AAA 29 ŞUBAT BENİMDE AKLIMA ÖYLE GELİYOR BAKALM HAYIRLISI SEN DİREK RESİM KOY DOĞDU DEMEEEE BİZ BURDAN TÜTÜTÜTÜÜÜ MAŞALLAH DERİZ :)

Ayyy ayyyy masallah masallahh cok tatlııı cıksınnn annesı cıkksınnn sendende tam olarakkkk böyle bırseyyy cıksınnnnnnnnnn

ayyyyy inşallah ya eşimde nerden buluyosa bütün çekik gözlü bebişlerin resimlerini bulup bana gösteriyo bak senin küçüklüğün senden böyle bişi çıkcak diyo :))

ayyyyy inşallah ya eşimde nerden buluyosa bütün çekik gözlü bebişlerin resimlerini bulup bana gösteriyo bak senin küçüklüğün senden böyle bişi çıkcak diyo :))

Hadı ya :)) benım kuzenımde gozlerı kucuk bır kızı oldu aynı babaya benzıyor kucukken gorenler japonmu dıyorduuu :):) aman cıksınnn da cekık gozluuu cıksın annesıne ceksınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…