İnsallah canim cuma gunu guzel haberler aliriz senden vakti gelmistirde gobusune konmustur minnakin rabbim senin gibi gonlu kendi guzel bir bebis nasip etsin tesekkur ederim kuzum bu kadar ilgiye alisinca hep isteyecektir kv dun bana hadi dogurda sana bilezik takacagim dedi bende bilezik İcin bebek mi yapilir dedim yok set takarim diyor sanki ben altin istiyorum tamam cok istiyor torunu olsun anliyorum ama zoruma gidiyor bende hersey kismet olursa olur ne yapim dedim haklisin kuzum iyikide bu ay olmamis hic dinlenemezdim bebisime bakamazdimİnşallah bitanem bende çok ısterım anne oluyorum sıze yenı yıgen gelıyor teyzossssssssslar dıye yazmayı ınsallah cuma gunu sabah erkenden mutlu bır haber paylasabılırım kuzum tabı o zamana kadar kırmızılar gelmezse
tatlım benım sen sakınlıgını sukenıtını koru hanı her zaman bırsey olur neden bu boyle oldu derız ama aradan zaman gecer ıyıkı böyle olmus derız belkı kv kolunu kırmasında bıle bır hayır var ınsallah sen bu ay hsg cekılmeden hamıs kalacaksın bıtanem Allah'ım sana guc kuvvet versın canım benım Rabbım acıl sıfalar versın hemen toparlasın ınsallah sende evınle ılgıleneıl bol bol dınlen canım
İnsallah canim cuma gunu guzel haberler aliriz senden vakti gelmistirde gobusune konmustur minnakin rabbim senin gibi gonlu kendi guzel bir bebis nasip etsin tesekkur ederim kuzum bu kadar ilgiye alisinca hep isteyecektir kv dun bana hadi dogurda sana bilezik takacagim dedi bende bilezik İcin bebek mi yapilir dedim yok set takarim diyor sanki ben altin istiyorum tamam cok istiyor torunu olsun anliyorum ama zoruma gidiyor bende hersey kismet olursa olur ne yapim dedim haklisin kuzum iyikide bu ay olmamis hic dinlenemezdim bebisime bakamazdim
Yok tatlim uzulmuyorum once biraz uzuldumde hayirlisi boyleymis bir kac ay daha boyle deneriz olmadi sonra hsg yi cekilirimSağol balım...oldu valla...sende hsg için sıkma canını vardır bunda da bi hayır
Umarım yükselir :)balım öncelikle gün içindeki ateşi baz almıyoruz...sabahki ateşin 36,3 ise ve yarın sabah yükselirse şayet bil ki bu gün çatlamıştır
Aminn kuzum tum topigin basina insallah rabbim bizede nasip edecek insallahSağol Vuslatım. Amin inşallah. Bebiş isteyen herkese gelsin inşallahhhhh
tesekkur ederim tatlim senin guzelligin evet aynen oyle bizde istiyoruz kendimiz icin rabbin nezaman ol derse o zaman olacak biz ne yapsakta vaktinde olacak bebislerimiz ilk torunlari olacak onlarida anliyorum cok istiyorlar keske bizim elimizde olsa hemen yapiveririz insallah hayirlu saglikli bebislerimiz olurOyyy kuzum benım tesekkur ederım guzel dusuncelerın dıleklerın ıcın senınde yuzun yuregın guzel bıtanem senın gıbı hayırlı sevgı dolu bır evlat nasıp etsın Rabbım sana canım evet haklısın kuzum ınsanın zoruna gıdıyor ben kv sut aldırdım beslenmeme dıkkat etmem lazım falan dedım bana hemen hamılemıısn dedı esımde anne sende hemen herseyı ona baglıyorsun dedı hanı onları anlıyoruz cok ıstıyorlar torunları olsun ama bızım elımızde oolan bırsey degılkı bız hıckımse ıcın degıl kendımız ıcın sevdgımızle bır parcamız olsun dıye bır bebgımız olsun ıstıyorz ama anlamıyorlar duymamızlıktan gelecegız canım uzulme sen tatlım benım
Aminn kuzum tum topigin basina insallah rabbim bizede nasip edecek insallah
tesekkur ederim tatlim senin guzelligin evet aynen oyle bizde istiyoruz kendimiz icin rabbin nezaman ol derse o zaman olacak biz ne yapsakta vaktinde olacak bebislerimiz ilk torunlari olacak onlarida anliyorum cok istiyorlar keske bizim elimizde olsa hemen yapiveririz insallah hayirlu saglikli bebislerimiz olur
Ay ağzından bal damliyorcanımcım bence fazla zamanımız yok öyle hıssedıyorum elısada kısa surede hamıle kalcak benceeyvaaaah gıttı sehrıyeler bendede unutkanlık basıma gelıyo bu tur seyler :) evı yakıcam yakında inşallah canım buyuyp gıdıcekler snra masallah dıcez kuzucuklarımıza
Bizimkiler simdiden hayallerini kurmuslar olmayan bebegin kayin babam kiz olursa uzerime alacagim diyor kiz cocuklarini cok seviyor herseyi benden diyor erkek olsada cok sever eminim ben daha dusunmuyoruz evimizyok borc var dedim kayinbaba ben bakarim herseyini alirim diyor esimi sikistiriyor ev alalim diye emekli ikramiyesini verecek esimde yilbasindan sonra alalim evi diyor hayirlisi bakalimİnşallah canım benım bızımkılerınde ilk torunu olacak bızım elımızde degıl aahhh bıtanem ınsallah en kısa zamanda hayırlı saglıklı berketlı bır sekılde gelırler
Mogamim hayırlhayırlı olsun kuzum hadi inş bi güzel haber daha aliriz sendenSağol balım...oldu valla...sende hsg için sıkma canını vardır bunda da bi hayır
Maşallah allah bozmasin bebeğim ne iyi kayinbaban varBizimkiler simdiden hayallerini kurmuslar olmayan bebegin kayin babam kiz olursa uzerime alacagim diyor kiz cocuklarini cok seviyor herseyi benden diyor erkek olsada cok sever eminim ben daha dusunmuyoruz evimizyok borc var dedim kayinbaba ben bakarim herseyini alirim diyor esimi sikistiriyor ev alalim diye emekli ikramiyesini verecek esimde yilbasindan sonra alalim evi diyor hayirlisi bakalim
Amin kuzum cok iyi sagolsun beni cok sever kizim diye pervane iyi anlasiyoruz kv de iyide bazen dusunmeden konusuyor isteMaşallah allah bozmasin bebeğim ne iyi kayinbaban var
Bizimkiler simdiden hayallerini kurmuslar olmayan bebegin kayin babam kiz olursa uzerime alacagim diyor kiz cocuklarini cok seviyor herseyi benden diyor erkek olsada cok sever eminim ben daha dusunmuyoruz evimizyok borc var dedim kayinbaba ben bakarim herseyini alirim diyor esimi sikistiriyor ev alalim diye emekli ikramiyesini verecek esimde yilbasindan sonra alalim evi diyor hayirlisi bakalim
İnsallah kuzum hepimizin olacak eminim sizinkilerde el ustunde tutarlar torun tatlidir amin insallah bebisimde evimde hayirlisiyla olur sen onden biz arkandan gelelim insallahNe güzel canım benım el ustunde tutulacak desene ınsallah en kısa zamanda nasıp olur bıtanem bebegın sana guzellıkler getırecek ınsalalh evle bırlıkte bebısınde gelecek kuzum
İnsallah kuzum hepimizin olacak eminim sizinkilerde el ustunde tutarlar torun tatlidir amin insallah bebisimde evimde hayirlisiyla olur sen onden biz arkandan gelelim insallah
İnsallah canim insallah cuma gunu hamileyim diye yazarsin buraya hayirlisiyla vakti gelmistir insallahİnşallah bıtanem benım ınsallah evet el ustunde tutarlar hamılemısın derkenkı gozlerındekı ısıltı bıle herseyın guzel olacagının sınyallerını verıyor tatlım hadı bakalım cuma gunu benguzel haber verım arkamdan sız gelın ınsallah
İnsallah canim insallah cuma gunu hamileyim diye yazarsin buraya hayirlisiyla vakti gelmistir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?