Merak ettim şimdi...kaç kilo aldın ki sen :):)
AAA 29 ŞUBATBENİMDE AKLIMA ÖYLE GELİYOR BAKALM HAYIRLISI SEN DİREK RESİM KOY DOĞDU DEMEEEE BİZ BURDAN TÜTÜTÜTÜÜÜ MAŞALLAH DERİZ :)
ahanda benden avatardaki gibi bişi çıkıcak :)
canım daha dün aklımdan senı gecırdım :) nasılsın ayyy heyecan dorukta az kalmıssss:):)valla ne yalan ıcımden de gecmıyor degıl yanı olabılme ıhtımalı var gorcez 2014 bebekımı 2015 bebekımı olcak bızımkı abısı kılıklıysa olur 29 şubat gecesı doğuyodu az daha
maşallah fıstıgına :) Allahım sanada nasıp etsın ınsallah:)Kızlar buda benım prensesımmmm halası yer bunu fıstıgıııı yer dıyorumkıııı Rabbım banada boyle tatlımı tatlı bır bebıs nasıp etsınnnnn bın masallah kuzuma
yasıcan yapcak bıse yok azcık ucundan yersın okadarcık
kızlar hayırlı cumalar....
canım daha dün aklımdan senı gecırdım :) nasılsın ayyy heyecan dorukta az kalmıssss:):)
maşallah fıstıgına :) Allahım sanada nasıp etsın ınsallah:)
Kızlar buda benım prensesımmmm halası yer bunu fıstıgıııı yer dıyorumkıııı Rabbım banada boyle tatlımı tatlı bır bebıs nasıp etsınnnnn bın masallah kuzuma
İNŞALLAH ÇOK SEVİMLİÇOK RABBİM NELER VERİYOR BİZEDE VERSİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH :)
MAŞALLAH ONUN OAMUK SAÇLARINAAA GÖZLERİNNNEEE :)
tamam canım soz koyarım resımlerını bılıyorum oğlusumun guzel annelerınden nazar degmez
kızlar selamlar hayırlı cumalar hepinize :)
beni 2-3 gündür kasık agrısı mahvetti ya hiç geçmiyoo büyük ihtimalle üşüttüm kızlar kendimize dikkat etmemz lazımm.. :)
bi hafta kala test yaptım neg cıktı öyle beklemedeyım p.tesı bat benım.kurtaj olduktan snra hiç adet belıtımde kalmadı önceden göguslerım agrımaya baslardı:) sagoll canım amiinnnn inşalllah sen naptın canım bata az kaldııı
bi hafta kala test yaptım neg cıktı öyle beklemedeyım p.tesı bat benım.kurtaj olduktan snra hiç adet belıtımde kalmadı önceden göguslerım agrımaya baslardı
kızlar ben sonuçlarımı aldım negatif doktorla konustum artik birdaha ki aya dedi :) hayırlısı olsunMogami kuzum yeni listeye benide ekleyebilirsin :)
kızlar hayırlı cumalar....
canım daha dün aklımdan senı gecırdım :) nasılsın ayyy heyecan dorukta az kalmıssss:):)
maşallah fıstıgına :) Allahım sanada nasıp etsın ınsallah:)
kızlar ben sonuçlarımı aldım negatif doktorla konustum artik birdaha ki aya dedi :) hayırlısı olsunMogami kuzum yeni listeye benide ekleyebilirsin :)
bende öyle yapıyorum canım özellikle 2 gündür ayaklarımı ekstra sıcak tutuyorum... ama dediğin gibi sıcak bişeyler içmeye özen göstermem lazım iyi gelir umarım kuzum :) bu arada sen ne alemdesin herhangi bi sinyal varmı :)A.selamm canımm hayırlıı cumalar usutmus olabılırsın canımm kendını sıcak tut sıcak bırseyler ıc canımmm valla ben ıkı corap gıyıyorum evdde uzerıne patık gıyıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?