2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kızlar buda benım prensesımmmm halası yer bunu fıstıgıııı yer dıyorumkıııı Rabbım banada boyle tatlımı tatlı bır bebıs nasıp etsınnnnn bın masallah kuzuma

Eklentiler

• 7114_1532166857026418_8666338563521628705_n.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 36
kızlar hayırlı cumalar....

valla ne yalan ıcımden de gecmıyor degıl yanı olabılme ıhtımalı var gorcez 2014 bebekımı 2015 bebekımı olcak bızımkı abısı kılıklıysa olur 29 şubat gecesı doğuyodu az daha
canım daha dün aklımdan senı gecırdım :) nasılsın ayyy heyecan dorukta az kalmıssss:):)
Kızlar buda benım prensesımmmm halası yer bunu fıstıgıııı yer dıyorumkıııı Rabbım banada boyle tatlımı tatlı bır bebıs nasıp etsınnnnn bın masallah kuzuma
maşallah fıstıgına :) Allahım sanada nasıp etsın ınsallah:)

canım daha dün aklımdan senı gecırdım :) nasılsın ayyy heyecan dorukta az kalmıssss:):)

:) sagoll canım amiinnnn inşalllah sen naptın canım bata az kaldııı

kızlar selamlar hayırlı cumalar hepinize :)
beni 2-3 gündür kasık agrısı mahvetti ya hiç geçmiyoo büyük ihtimalle üşüttüm kızlar kendimize dikkat etmemz lazımm.. :)

kızlar selamlar hayırlı cumalar hepinize :)
beni 2-3 gündür kasık agrısı mahvetti ya hiç geçmiyoo büyük ihtimalle üşüttüm kızlar kendimize dikkat etmemz lazımm.. :)

A.selamm canımm hayırlıı cumalar usutmus olabılırsın canımm kendını sıcak tut sıcak bırseyler ıc canımmm valla ben ıkı corap gıyıyorum evdde uzerıne patık gıyıyorum

bi hafta kala test yaptım neg cıktı öyle beklemedeyım p.tesı bat benım.kurtaj olduktan snra hiç adet belıtımde kalmadı önceden göguslerım agrımaya baslardı

Hımmm anladım canım erken yapmıssın gercı sen daha oncede erkenden ogrenmıstınnn hayırlısı olsun canım sessız sedasız gelıyordur belkıde

sorma canım bayagı az kaldı ıste bakalım beklıyoz bocumuzu sabırsızlıkla

A.selamm canımm hayırlıı cumalar usutmus olabılırsın canımm kendını sıcak tut sıcak bırseyler ıc canımmm valla ben ıkı corap gıyıyorum evdde uzerıne patık gıyıyorum
bende öyle yapıyorum canım özellikle 2 gündür ayaklarımı ekstra sıcak tutuyorum... ama dediğin gibi sıcak bişeyler içmeye özen göstermem lazım iyi gelir umarım kuzum :) bu arada sen ne alemdesin herhangi bi sinyal varmı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…