2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kızlar selamlar hayırlı cumalar hepinize :)
beni 2-3 gündür kasık agrısı mahvetti ya hiç geçmiyoo büyük ihtimalle üşüttüm kızlar kendimize dikkat etmemz lazımm.. :)

bata 5 gün kala da bu ağrılarrr ne hikmetseeeee inşallah üşütmemişsindirrrr :)

bi hafta kala test yaptım neg cıktı öyle beklemedeyım p.tesı bat benım.kurtaj olduktan snra hiç adet belıtımde kalmadı önceden göguslerım agrımaya baslardı

o iki aydır pek bendede yok göğüsler bi anormalleşti bekliyoruz bu ay blummm sende patlatacaksın bir haber :)

sorma canım bayagı az kaldı ıste bakalım beklıyoz bocumuzu sabırsızlıkla
Allahım hayırlısıyla kurtarsın sağsalim kavus oglusuna adı neydi kuzum ??
o iki aydır pek bendede yok göğüsler bi anormalleşti bekliyoruz bu ay blummm sende patlatacaksın bir haber :)
yok kızzzz nerdeeeeeeeeeeee :) benm 1-2 ay sonra anca :)öyle hıssdıyorum

Allahım hayırlısıyla kurtarsın sağsalim kavus oglusuna adı neydi kuzum ??

yok kızzzz nerdeeeeeeeeeeee :) benm 1-2 ay sonra anca :)öyle hıssdıyorum

bende bu ay kendimde hissetmiyorum hala yum günüm olabilir bugün döngümü istiyorum 35 e çok diyordum iki aydır 40 günü bulunca 35 i arar oldum insan ikincinin olacağına inanmıyor mu e oluyor bilemedim :)

kızlarrr merhabalarrr dr dan yeni geldim kist gitmiş kaybolmuş öle dedi çoookkk mutlu oldum üstten muayne ettiği için sanırım yumoşu ölçemedi ama gün aşırı ilişkiye devam et dedi benden şimdilik haberler bu kadar :)soğan suyunun sanırım faydasını gördüm :)

İyi gelir diye dusunuyorumm canımmm :) valla ben bekledyımmmm canımmmmm kendımı dınlemıyorumm sadece arada hafıf sancım oluyor gecıyorrr bazen tek taraflı canımmm ama umursamıyorummm :) sende ne var ne yok

inşallah canım ama hiç sanmıyorum sende durumlar ne acaba :)

Bellı olmaz canım kısmet valla tatlım kendımı dınlemıyorum ama arada sancım oluyor hafıftennn tek taraflı sadece bır bolge agrıyorrr gecıyor bazen gıc sancım olmuyor hıcbırseyım yok gıbı ve kac aydır olan gogus agrım benımde bu ay yokk canımmm

bende bu ay kendimde hissetmiyorum hala yum günüm olabilir bugün döngümü istiyorum 35 e çok diyordum iki aydır 40 günü bulunca 35 i arar oldum insan ikincinin olacağına inanmıyor mu e oluyor bilemedim :)
inşallah bu ay düzene girr yeter artık 40 40 :) ayy evet ya 1.hamile kaldık 2. kalamayacak gibi hissdıyorum bu ne sacmalık :)

hakkımızda hayırlııs olsun artık en iyisi belirti araammamk kuzu

ohh cok guzel canım kıstt yerını bebıse bırakmıstır ınsallah bu ay bebısın hayırlı sgalıklı sekılde gelecek canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…