kızlar selamlar hayırlı cumalar hepinize :)
beni 2-3 gündür kasık agrısı mahvetti ya hiç geçmiyoo büyük ihtimalle üşüttüm kızlar kendimize dikkat etmemz lazımm.. :)
bi hafta kala test yaptım neg cıktı öyle beklemedeyım p.tesı bat benım.kurtaj olduktan snra hiç adet belıtımde kalmadı önceden göguslerım agrımaya baslardı
inşallah canım ama hiç sanmıyorum sende durumlar ne acaba :)Hımmm anladım canım erken yapmıssın gercı sen daha oncede erkenden ogrenmıstınnn hayırlısı olsun canım sessız sedasız gelıyordur belkıde
ay bilemedim ki kuzum belirtiye yormuyorum sonra hayal kırıklığıbata 5 gün kala da bu ağrılarrr ne hikmetseeeeeinşallah üşütmemişsindirrrr :)
kızlar ben sonuçlarımı aldım negatif doktorla konustum artik birdaha ki aya dedi :) hayırlısı olsun @Mogami kuzum yeni listeye benide ekleyebilirsin :)
Allahım hayırlısıyla kurtarsın sağsalim kavus oglusuna adı neydi kuzum ??sorma canım bayagı az kaldı ıste bakalım beklıyoz bocumuzu sabırsızlıkla
yok kızzzz nerdeeeeeeeeeeee :) benm 1-2 ay sonra anca :)öyle hıssdıyorumo iki aydır pek bendede yok göğüsler bi anormalleştibekliyoruz bu ay blummm sende patlatacaksın bir haber :)
ay bilemedim ki kuzum belirtiye yormuyorum sonra hayal kırıklığıama inş. üşütmeden değildr sende 16 da test yapcakmısın cnm ?
Allahım hayırlısıyla kurtarsın sağsalim kavus oglusuna adı neydi kuzum ??
yok kızzzz nerdeeeeeeeeeeee :) benm 1-2 ay sonra anca :)öyle hıssdıyorum
bende öyle yapıyorum canım özellikle 2 gündür ayaklarımı ekstra sıcak tutuyorum... ama dediğin gibi sıcak bişeyler içmeye özen göstermem lazım iyi gelir umarım kuzum :) bu arada sen ne alemdesin herhangi bi sinyal varmı :)
ınsallah malum bu ay bır gun adet oldum adetın 5. gunu 19 mm yumurta vardı o yuzden sasırmam sanırım :)sanmıyorum enteresan bir bebiş çıkabilir :)
hmm anladım , ne mutlu senin adınaalmadım canım hıc 74 hamıle kaldım su 69 um almadan devam ben zayıfladım bebek aldı
inşallah canım ama hiç sanmıyorum sende durumlar ne acaba :)
inşallah bu ay düzene girr yeter artık 40 40 :) ayy evet ya 1.hamile kaldık 2. kalamayacak gibi hissdıyorum bu ne sacmalık :)bende bu ay kendimde hissetmiyorum hala yum günüm olabilir bugündöngümü istiyorum 35 e çok diyordum iki aydır 40 günü bulunca 35 i arar oldum insan ikincinin olacağına inanmıyor mu e oluyor bilemedim :)
yapıcam sen benbasbelasiyim E elisa @mgul hep beraber yapalım işte benim için erkende sırf hep beraber diye bende istedim :)
hakkımızda hayırlııs olsun artık en iyisi belirti araammamk kuzuBellı olmaz canım kısmet valla tatlım kendımı dınlemıyorum ama arada sancım oluyor hafıftennn tek taraflı sadece bır bolge agrıyorrr gecıyor bazen gıc sancım olmuyor hıcbırseyım yok gıbı ve kac aydır olan gogus agrım benımde bu ay yokk canımmm
kızlarrr merhabalarrr dr dan yeni geldim kist gitmiş kaybolmuş öle dedi çoookkk mutlu oldum üstten muayne ettiği için sanırım yumoşu ölçemedi ama gün aşırı ilişkiye devam et dedi benden şimdilik haberler bu kadar :)soğan suyunun sanırım faydasını gördüm :)
aynen öyle kaygılım kesinlikle bundan sonra öyle yapacağım şimdi bat 10 aralık kırmızıları bekliyorumcanım hakkında hayırlısı olsun doktora kızdımm ama sen bir daha adetten sonra git gideceksen
hakkımızda hayırlııs olsun artık en iyisi belirti araammamk kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?