aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnOLACAĞINA İNANMIYORUM BU AY AMA EZAN OKUNUYOR YALVARIRCASINA DİLİYOR İÇİM ALLAHIMM ISRARIM YOK ISRARIM ÇOK SEN HAYIRLISINI NASİP ET :)
Canim ben ikinci kani verdigimde en az % 60 artis beklenir demisti ve seninki % 90 bi artis gostermis bence normalGunaydin kizlar carsamba degerim 84 küsürdü oglen vermistim kani bu gün sabah 7 de kan vedim 157 cikti normal mi sizce tam iki kat olmamis ama sabah oglen farkimi oldu acaba
evett yap sende katıl varsada çıkar zaten bence :) hep beraber daha heyecanlı olur hemyapıcam sen benbasbelasiyim @elisa @mgul hep beraber yapalım işte benim için erkende sırf hep beraber diye bende istedim :)
inşallah üsütmeden degıldır :)Aynen canım hıc dınlemıyorummm hatta usutmusumdur dıye dusnuyorum cunku cok banyo yaptım usudum buay
aynenn öyle tatlımmmm daha denemelere yeni başladık hayırlısı olsun o kendini hazır hissedince gelecek :)Hımmm hayırlısı olsun canım uzulmek yokkkk umutlar dıger aya :)
en basta sabir tatlim insallah gelecek bebeginbende bu ay kendimde hissetmiyorum hala yum günüm olabilir bugündöngümü istiyorum 35 e çok diyordum iki aydır 40 günü bulunca 35 i arar oldum insan ikincinin olacağına inanmıyor mu e oluyor bilemedim :)
inşallahh canım benim bana çok büyük umut oldu bu kistin gitmesi inşallah hayırlı sonuç alırım Allah büyük bakalım:) çalışmalara devammm anlayacağınnn :)ohh cok guzel canım kıstt yerını bebıse bırakmıstır ınsallah bu ay bebısın hayırlı sgalıklı sekılde gelecek canım
valla bende kendimi dinlemiyorum pek ama ilginçtir ki sadece sağ göğsümün ucu dokununca acıyor ama solda bişey yokİyi gelir diye dusunuyorumm canımmm :) valla ben bekledyımmmm canımmmmm kendımı dınlemıyorumm sadece arada hafıf sancım oluyor gecıyorrr bazen tek taraflı canımmm ama umursamıyorummm :) sende ne var ne yok
selamun aleyküm fıstıklar cumanız mübarek olsun hayırlara vesile olsun inşallah bu gün de dualarım
ızı birbirimizden eksik etmeyelim :)
Nasılsınız iyisinizdir inş yazdıklarınızı okuyamadım işler çok yoğun kafamı zor kaldırıyorum valla
elisa__ canım sinemaya yetişebildin mi merak ettim seni
bugün de hamiş haberimiz var mııı ?
benim adet belirtileri başladı sivilceler pörtlediiiigöğüslerim çok acıyor bat 9 aralık hiç umudum kalmadı bu aya dair artık önümüzdeki maçlara bakacağız
benim bacağımın ağrısı hala geçmedi böyle biyerlere vurasım geliyor artık çok ağrıyor anlamadım gerçekten bir doktora gitmem lazım sizce ne doktoruna gitmeliyim doktora gitmeyi pek sevmiyorum da hangi bölüme gitmem gerektiğini bile bilmiyorum
bu arada benim batım geçerse ben de 16sında test yapacağım
inşallah üsütmeden degıldır :)
kızlarrr merhabalarrr dr dan yeni geldim kist gitmiş kaybolmuş öle dedi çoookkk mutlu oldum üstten muayne ettiği için sanırım yumoşu ölçemedi ama gün aşırı ilişkiye devam et dedi benden şimdilik haberler bu kadar :)soğan suyunun sanırım faydasını gördüm :)
hee birde 2 gündür 11,30 da uyanıyorumİyi gelir diye dusunuyorumm canımmm :) valla ben bekledyımmmm canımmmmm kendımı dınlemıyorumm sadece arada hafıf sancım oluyor gecıyorrr bazen tek taraflı canımmm ama umursamıyorummm :) sende ne var ne yok
yapıcam sen benbasbelasiyim @elisa @mgul hep beraber yapalım işte benim için erkende sırf hep beraber diye bende istedim :)
aynenn öyle tatlımmmm daha denemelere yeni başladık hayırlısı olsun o kendini hazır hissedince gelecek :)
Amin allah kabul etsin hayirli kilsin bu guzel duaniOLACAĞINA İNANMIYORUM BU AY AMA EZAN OKUNUYOR YALVARIRCASINA DİLİYOR İÇİM ALLAHIMM ISRARIM YOK ISRARIM ÇOK SEN HAYIRLISINI NASİP ET :)
inşallahh canım benim bana çok büyük umut oldu bu kistin gitmesi inşallah hayırlı sonuç alırım Allah büyük bakalım:) çalışmalara devammm anlayacağınnn :)
evet canımm başladım çarşambadan beri çalışma var bakalım hakkımızda hayırlısı bakalım rabbim bu ay bebişi nasip edicekmi bize cok heycanlıyımmm :)OHHH MAŞALAH CANIM ÇOK SEVİNDİMMM :) ŞİFA OLMUŞ ARTIK ÇALIŞMALARA BUGÜNDEN İTİBAREN BAŞLA :) ÇÜNKÜ SOĞAN SUYU HIZLANDIRMIŞ OLABİLİR İŞLEMLERİ :)
ayyy olsun yemek de güzel yaaA.selamm canımm hayırlı cumalar Rabbım ettıgımız dualarımız kabul etsın canmımm
canımm ben sınemaya yetıstım ama yer kalmamıs esım bılet alamamıs yemek yedık bıraz dolastık eve geldık barıstık esımle ve konustuk eger 10 aralıkta adet olursammm cuma gunu dr gıdecgız ıkımızde test yaptıracagızzz aa ınsallah gerek kalmaz canımmm bebesım gelmıstırrr .senın belırtılerde hıc bellı olmaz canım adet belrıtısıyle aynı olabılıyorr hakkımızda hayırlısı olsun canım
inşallah bu ay düzene girr yeter artık 40 40 :) ayy evet ya 1.hamile kaldık 2. kalamayacak gibi hissdıyorum bu ne sacmalık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?