2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

selamun aleyküm fıstıklar cumanız mübarek olsun hayırlara vesile olsun inşallah bu gün de dualarım
ızı birbirimizden eksik etmeyelim :)
Nasılsınız iyisinizdir inş yazdıklarınızı okuyamadım işler çok yoğun kafamı zor kaldırıyorum valla
elisa__ canım sinemaya yetişebildin mi merak ettim seni
bugün de hamiş haberimiz var mııı ?
benim adet belirtileri başladı sivilceler pörtlediiii göğüslerim çok acıyor bat 9 aralık hiç umudum kalmadı bu aya dair artık önümüzdeki maçlara bakacağız
benim bacağımın ağrısı hala geçmedi böyle biyerlere vurasım geliyor artık çok ağrıyor anlamadım gerçekten bir doktora gitmem lazım sizce ne doktoruna gitmeliyim doktora gitmeyi pek sevmiyorum da hangi bölüme gitmem gerektiğini bile bilmiyorum
bu arada benim batım geçerse ben de 16sında test yapacağım

Gunaydin kizlar carsamba degerim 84 küsürdü oglen vermistim kani bu gün sabah 7 de kan vedim 157 cikti normal mi sizce tam iki kat olmamis ama sabah oglen farkimi oldu acaba
Canim ben ikinci kani verdigimde en az % 60 artis beklenir demisti ve seninki % 90 bi artis gostermis bence normal

bende bu ay kendimde hissetmiyorum hala yum günüm olabilir bugün döngümü istiyorum 35 e çok diyordum iki aydır 40 günü bulunca 35 i arar oldum insan ikincinin olacağına inanmıyor mu e oluyor bilemedim :)
en basta sabir tatlim insallah gelecek bebegin

ohh cok guzel canım kıstt yerını bebıse bırakmıstır ınsallah bu ay bebısın hayırlı sgalıklı sekılde gelecek canım
inşallahh canım benim bana çok büyük umut oldu bu kistin gitmesi inşallah hayırlı sonuç alırım Allah büyük bakalım:) çalışmalara devammm anlayacağınnn :)

İyi gelir diye dusunuyorumm canımmm :) valla ben bekledyımmmm canımmmmm kendımı dınlemıyorumm sadece arada hafıf sancım oluyor gecıyorrr bazen tek taraflı canımmm ama umursamıyorummm :) sende ne var ne yok
valla bende kendimi dinlemiyorum pek ama ilginçtir ki sadece sağ göğsümün ucu dokununca acıyor ama solda bişey yok
bide dediğim gibi kasık ağrım var özellikle sol yogunlukta ama onuda üşütmekten düşünüyorum

A.selamm canımm hayırlı cumalar Rabbım ettıgımız dualarımız kabul etsın canmımm

canımm ben sınemaya yetıstım ama yer kalmamıs esım bılet alamamıs yemek yedık bıraz dolastık eve geldık barıstık esımle ve konustuk eger 10 aralıkta adet olursammm cuma gunu dr gıdecgız ıkımızde test yaptıracagızzz aa ınsallah gerek kalmaz canımmm bebesım gelmıstırrr .senın belırtılerde hıc bellı olmaz canım adet belrıtısıyle aynı olabılıyorr hakkımızda hayırlısı olsun canım

OHHH MAŞALAH CANIM ÇOK SEVİNDİMMM :) ŞİFA OLMUŞ ARTIK ÇALIŞMALARA BUGÜNDEN İTİBAREN BAŞLA :) ÇÜNKÜ SOĞAN SUYU HIZLANDIRMIŞ OLABİLİR İŞLEMLERİ :)

İyi gelir diye dusunuyorumm canımmm :) valla ben bekledyımmmm canımmmmm kendımı dınlemıyorumm sadece arada hafıf sancım oluyor gecıyorrr bazen tek taraflı canımmm ama umursamıyorummm :) sende ne var ne yok
hee birde 2 gündür 11,30 da uyanıyorum 10-11 arası uyanıyorum ama yataktan çıkamıyorum tekrar uyuyorum tam bi tembellikkkk

aynenn öyle tatlımmmm daha denemelere yeni başladık hayırlısı olsun o kendini hazır hissedince gelecek :)

aynen canım ılk denemeler daha heyecanlı ve panık oluyorsunn canımm vaktı geldıgınde gelecek tatlm hepımızn bebıslerı

inşallahh canım benim bana çok büyük umut oldu bu kistin gitmesi inşallah hayırlı sonuç alırım Allah büyük bakalım:) çalışmalara devammm anlayacağınnn :)

Evet canım umudunu eksık etme calısmalara devam tatlım bızımde tanıdıgımız uzun zamandır denıyormus olmuyormus hemsıre soganıkaynat suyunu ıc demıs oda yapmıs o ay hamıle kalmıs :) ınsallah sende bu ay hamıs olacakısn

OHHH MAŞALAH CANIM ÇOK SEVİNDİMMM :) ŞİFA OLMUŞ ARTIK ÇALIŞMALARA BUGÜNDEN İTİBAREN BAŞLA :) ÇÜNKÜ SOĞAN SUYU HIZLANDIRMIŞ OLABİLİR İŞLEMLERİ :)
evet canımm başladım çarşambadan beri çalışma var bakalım hakkımızda hayırlısı bakalım rabbim bu ay bebişi nasip edicekmi bize cok heycanlıyımmm :)

ayyy olsun yemek de güzel yaa inşallah test sonuçlarınız tertemiz çıkar tatlım ve doğal yollardan hamiş olursun :) ya da çoktan olmuşsundur :)

inşallah bu ay düzene girr yeter artık 40 40 :) ayy evet ya 1.hamile kaldık 2. kalamayacak gibi hissdıyorum bu ne sacmalık :)

yani doktorlar için iyi bizim için olumsuz bir etki oluyor sanırım ilkinden daha zor bu kafada kalmam sabah diyorum bi kere daha oldu ya düşerse sonra diyorum çok şükür kimyasal yaşayıp iyi giden hamişlerimiz varrr onlar benim umudum :) rahatlatıyorum beynimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…