ayyy inşallahh bitanemmm hepimiz kasım ayının acısını aralıkta çıkartıcazzz inşallaaahhhhh :)Evet canım umudunu eksık etme calısmalara devam tatlım bızımde tanıdıgımız uzun zamandır denıyormus olmuyormus hemsıre soganıkaynat suyunu ıc demıs oda yapmıs o ay hamıle kalmıs :) ınsallah sende bu ay hamıs olacakısn
valla bende kendimi dinlemiyorum pek ama ilginçtir ki sadece sağ göğsümün ucu dokununca acıyor ama solda bişey yok
bide dediğim gibi kasık ağrım var özellikle sol yogunlukta ama onuda üşütmekten düşünüyorum
hee birde 2 gündür 11,30 da uyanıyorum10-11 arası uyanıyorum ama yataktan çıkamıyorum tekrar uyuyorum tam bi tembellikkkk
insallah bebegin gelmistir icimden bir his gelmis diye geciriyor hayirli haberlerini aliriz insallahvalla bende kendimi dinlemiyorum pek ama ilginçtir ki sadece sağ göğsümün ucu dokununca acıyor ama solda bişey yok
bide dediğim gibi kasık ağrım var özellikle sol yogunlukta ama onuda üşütmekten düşünüyorum
inş. üşütmeden değildir ikimizinki de cnm:) hayırlısı bakalım son zamanlar daha heyecanlı :)Benım goguslerım bu ay agrımıyor canım dedıgım gıbı sadece arada sancı oluyor onuda usutmeye baglıyorumm bennn senın gogus agrında dgısıkmıs canım hayırlara cıksınnn
Rabbim su guzel gunde ettigin dualari kabul etsin ve hayirli bur kapi acsin size canim benimGünaydın kızlar. Ben toparladım çok şükür. Daha iyi hissediyorum dün akşamdan beri. Eşimin sperm sayısının karşısında oligospermi yazıyor yani 20 milyon altı bu şekilde adlandırılıyormuş. Neyseki azospermi değil dedik kendimizi avuttuk, öyle olsa bile doktor hiç spermi olmayanlarda bile tek bir hücreden sperm yaratıyoruz gibi bişiyler anlattı bana. Şimdilik planımız cumartesi tüp bebek için ön görüşme yapacağız. Doktorum bizi iyi bir doktora yönlendirdi. Sonra 3 ay ilaçları kullanmaya devam 3 ay sonra eşim tekrar test verecek herhangi bir artış gözlemlenmez ise o zaman tüp deneyeceğiz. Cumartesi doktorun söyleyeceklerine göre şekillendireceğiz daha doğrusu bu durumu. Herkese destekleri için teşekkür ederim.
inş. kuzuum :)Senı gıdı tembel senıııı ınsallah bunları yapan bebısındır canımmm :)
ayyy olsun yemek de güzel yaainşallah test sonuçlarınız tertemiz çıkar tatlım ve doğal yollardan hamiş olursun :) ya da çoktan olmuşsundur :)
canım sen hiç takma cunku kımyasaldan snra hamıle kalmak daha kolay Allah hiç kimseye yaşatmasın ınsallah bizde kavusalım hemencık bebıslerımızeyani doktorlar için iyi bizim için olumsuz bir etki oluyor sanırım ilkinden daha zor bu kafada kalmamsabah diyorum bi kere daha oldu ya düşerse sonra diyorum çok şükür kimyasal yaşayıp iyi giden hamişlerimiz varrr onlar benim umudum :) rahatlatıyorum beynimi
selamun aleyküm fıstıklar cumanız mübarek olsun hayırlara vesile olsun inşallah bu gün de dualarım
ızı birbirimizden eksik etmeyelim :)
Nasılsınız iyisinizdir inş yazdıklarınızı okuyamadım işler çok yoğun kafamı zor kaldırıyorum valla
elisa__ canım sinemaya yetişebildin mi merak ettim seni
bugün de hamiş haberimiz var mııı ?
benim adet belirtileri başladı sivilceler pörtlediiiigöğüslerim çok acıyor bat 9 aralık hiç umudum kalmadı bu aya dair artık önümüzdeki maçlara bakacağız
benim bacağımın ağrısı hala geçmedi böyle biyerlere vurasım geliyor artık çok ağrıyor anlamadım gerçekten bir doktora gitmem lazım sizce ne doktoruna gitmeliyim doktora gitmeyi pek sevmiyorum da hangi bölüme gitmem gerektiğini bile bilmiyorum
bu arada benim batım geçerse ben de 16sında test yapacağım
Ayyyy inşallah canımmm inşallhhhh patlama olsunnnn :)))ayyy inşallahh bitanemmm hepimiz kasım ayının acısını aralıkta çıkartıcazzz inşallaaahhhhh :)
inş. üşütmeden değildir ikimizinki de cnm:) hayırlısı bakalım son zamanlar daha heyecanlı :)
canım sen hiç takma cunku kımyasaldan snra hamıle kalmak daha kolay Allah hiç kimseye yaşatmasın ınsallah bizde kavusalım hemencık bebıslerımıze
ayy canım benim iinş içindeki his dogrudur :) inş. benimde seninde tüm arkadaslarımızında hayırlı haberleri gelir en kısa zamanda cnm :)insallah bebegin gelmistir icimden bir his gelmis diye geciriyor hayirli haberlerini aliriz insallah
en basta sabir tatlim insallah gelecek bebegin
inş. atlatırsın kuzum yaa ama yarın olacak olsaydın az çok adet belirtin olmazmıydı ? benım bazen 1 gün önceden belirtim olabiliyo hatta 2-3 gün önceden göğüsler sinyal veriyo :) varmı öyle bi durumunİnşallah canım inşallahh evet bende yavas yavas heyecanlanmaya basladımmm :)ama benım ılk once yarını atlatmam lazımm yarınnn 28. gunumm
insallah bebegin gelmistir icimden bir his gelmis diye geciriyor hayirli haberlerini aliriz insallah
inş. atlatırsın kuzum yaa ama yarın olacak olsaydın az çok adet belirtin olmazmıydı ? benım bazen 1 gün önceden belirtim olabiliyo hatta 2-3 gün önceden göğüsler sinyal veriyo :) varmı öyle bi durumun
ayyy canım benım acıkcası bu olay basıma geldıkten snra bende dusuk yapıpta hamıle kalanlara daha cok sevınıyorum inşallah aynı anda hamiş kaırız sevıncımz katkat artar :)yok işte herkes öyle desede olmuyor yani akıl malesef biraz takıntılı inşallah olur rabbim aratmasın bizlerede blummum çok sevinmiştim ilkine ama ikincisine çok daha fazla sevineceğim hem sana hem kendime :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?