2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ayyy inşallahh bitanemmm hepimiz kasım ayının acısını aralıkta çıkartıcazzz inşallaaahhhhh :)

Benım goguslerım bu ay agrımıyor canım dedıgım gıbı sadece arada sancı oluyor onuda usutmeye baglıyorumm bennn senın gogus agrında dgısıkmıs canım hayırlara cıksınnn

insallah bebegin gelmistir icimden bir his gelmis diye geciriyor hayirli haberlerini aliriz insallah

Benım goguslerım bu ay agrımıyor canım dedıgım gıbı sadece arada sancı oluyor onuda usutmeye baglıyorumm bennn senın gogus agrında dgısıkmıs canım hayırlara cıksınnn
inş. üşütmeden değildir ikimizinki de cnm:) hayırlısı bakalım son zamanlar daha heyecanlı :)

Rabbim su guzel gunde ettigin dualari kabul etsin ve hayirli bur kapi acsin size canim benim

ayyy olsun yemek de güzel yaa inşallah test sonuçlarınız tertemiz çıkar tatlım ve doğal yollardan hamiş olursun :) ya da çoktan olmuşsundur :)

Tesekkur ederım canımmm ınsallah test ıcın dr gıtmeye gerek kalmaz bebegımm coktannn gelmıstır bana :)

canım sen hiç takma cunku kımyasaldan snra hamıle kalmak daha kolay Allah hiç kimseye yaşatmasın ınsallah bizde kavusalım hemencık bebıslerımıze

seninde hayırlı cumaların olsun canımm bacak ağrını ortopediye sorabilirsin ama şimdi gitme doktora battan sonra git belki o bebiş habercisidir kırmızılar gelmeden umut kesmekk yok :) nesli diye bir arkadaşımız hamiş sen tanımayabilrsin ama hamişimiz var yine çok şükür :)

inş. üşütmeden değildir ikimizinki de cnm:) hayırlısı bakalım son zamanlar daha heyecanlı :)

İnşallah canım inşallahh evet bende yavas yavas heyecanlanmaya basladımmm :)ama benım ılk once yarını atlatmam lazımm yarınnn 28. gunumm

canım sen hiç takma cunku kımyasaldan snra hamıle kalmak daha kolay Allah hiç kimseye yaşatmasın ınsallah bizde kavusalım hemencık bebıslerımıze

yok işte herkes öyle desede olmuyor yani akıl malesef biraz takıntılı inşallah olur rabbim aratmasın bizlerede blummum çok sevinmiştim ilkine ama ikincisine çok daha fazla sevineceğim hem sana hem kendime :)

İnşallah canım inşallahh evet bende yavas yavas heyecanlanmaya basladımmm :)ama benım ılk once yarını atlatmam lazımm yarınnn 28. gunumm
inş. atlatırsın kuzum yaa ama yarın olacak olsaydın az çok adet belirtin olmazmıydı ? benım bazen 1 gün önceden belirtim olabiliyo hatta 2-3 gün önceden göğüsler sinyal veriyo :) varmı öyle bi durumun

Canımm kac aydır goguslerım agrıyordu adet olmadan 1 2 gun once agrısı gecıyordu bu ay agrımadı hanı adet belırtım yokkkk ınsallah atlatırım canım ataltırsammm varan 1 dıyecegımmmm :)

yok işte herkes öyle desede olmuyor yani akıl malesef biraz takıntılı inşallah olur rabbim aratmasın bizlerede blummum çok sevinmiştim ilkine ama ikincisine çok daha fazla sevineceğim hem sana hem kendime :)
ayyy canım benım acıkcası bu olay basıma geldıkten snra bende dusuk yapıpta hamıle kalanlara daha cok sevınıyorum inşallah aynı anda hamiş kaırız sevıncımz katkat artar :)

KIZLAR UTANIYORUM DA BEN HAPŞURUYORUM İKİ GÜNDÜR SANKİ Bİ ŞEY GİDİYO ALTTAN DÜNDE İŞTEN ÇIKTIM MERDİVENLERDEN İNERKEN SICAK Bİ ŞEY GELDİ ACABA SİZCE BEN ALTIMA MI KAÇIRIYORUM YOKSA İLİŞKİDEN KALANLAR MI GELİYOR ARA ARA HAYIR KAÇIRIYORSAM BU Bİ PROBLEM GÜNLÜK PEDDEN ANLAYAMIYORUM DA GÜLEYİM Mİ AĞLAYAYIM MI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…