inş. atlatırsın kuzum ve sonrada pazar gününü atlatırsınn haftaya kırmızısız başalrsınnn ve salı sabahı şenlenirizzz böyylee göbekk atcammCanımm kac aydır goguslerım agrıyordu adet olmadan 1 2 gun once agrısı gecıyordu bu ay agrımadı hanı adet belırtım yokkkk ınsallah atlatırım canım ataltırsammm varan 1 dıyecegımmmm :)
inş. atlatırsın kuzum ve sonrada pazar gününü atlatırsınn haftaya kırmızısız başalrsınnn ve salı sabahı şenlenirizzz böyylee göbekk atcamm
sanada hayırlısı cumalar tatlım.. :) valla Allah nasip ederse olur canım hiç belli olmaz belki yerleşmedir ?Tünaydınlar olsun hatunlar..
Cumanız hayırlı olsun, Rabbim dualarınızı kabul etsin bacılarım :)
Rabbim hepimize o minnakları nasip etsin..
Tahmini BATım 14 aralık, yani haftaya pazar.. Dün akşam çok az bir kırmızılık geldi wc de.. pıt die bişey damladı,bi baktım kırmızı ama bugün henüz tık yok bu ay takvime göre güzel zamanlarda ilişki oldu (22-27-30-2) ama, pko dan dolayı gününü tutturamamışımdır bence.. Önce tedavi olmam -lazım .. Rabbim kimseye dermansız dert vermesin :)
Tünaydınlar olsun hatunlar..
Tahmini BATım 14 aralık, yani haftaya pazar.. Dün akşam çok az bir kırmızılık geldi wc de.. pıt die bişey damladı,bi baktım kırmızı ama bugün henüz tık yok bu ay takvime göre güzel zamanlarda ilişki oldu (22-27-30-2) ama, pko dan dolayı gününü tutturamamışımdır bence.. Önce tedavi olmam -lazım .. Rabbim kimseye dermansız dert vermesin :)
ayyy canım benım acıkcası bu olay basıma geldıkten snra bende dusuk yapıpta hamıle kalanlara daha cok sevınıyorum inşallah aynı anda hamiş kaırız sevıncımz katkat artar :)
inş. kuzum yavas yavas atarımİnşallh canım inşallhhhhh tatılden sonra kı hafta guzel baslamak nasıp olur ınsalah canımmm aman fazla gobek atma canımm :)
Arkadaşlar dün gece eşim geldi yarında bakalım bilet yoksa arabayla gidelim dedi barıştık: )
inş. kuzum yavas yavas atarımama adet olmuş olursam o zamana kadar sakınmaya gerek kalmaz
Ne yap et ocakta dogsun bebisinvalla ne yalan ıcımden de gecmıyor degıl yanı olabılme ıhtımalı var gorcez 2014 bebekımı 2015 bebekımı olcak bızımkı abısı kılıklıysa olur 29 şubat gecesı doğuyodu az daha
icimden sana bebegin insallah geeeeeeeelmistir diyor vegelsin diye dua ediyorumİçindeki hisss benim içinnn ne diyorrrrrr :)
icimden sana bebegin insallah geeeeeeeelmistir diyor vegelsin diye dua ediyorum
insallahhhhAyyy canımmmm cok sagoll Rabbım kabull etsınnn ınsallahhhh bebısım ıcımdeee buyuyordurrr
sevının sevınme sebebınde güzel :) biz 3 aylık dönemı atlatana kadar hep endışelı olacagz insallah olacak cok gecmeyecek :)ben hepsine seviniyorum ama düşük yapıp kaygısı olanlara üzülüyorum onların ki keyfini süremeden endişeli geçiyor o yüzden çok sevniyorum :) inşallah kalırım blumm deriz yine oldu hayırlısıylaa ve tüm korkuları atıp tadını çıkaralım olacağı varsa oluyor biliyorz :)
Tünaydınlar olsun hatunlar..
sevının sevınme sebebınde güzel :) biz 3 aylık dönemı atlatana kadar hep endışelı olacagz insallah olacak cok gecmeyecek :)
KARMAKARIŞIĞIM O KONUDA Bİ OLUR Bİ OLMAZ Bİ BEKLENTLİ Bİ DEĞİL DK DKYI TUTMUYOR AMA İNŞALLAH YAŞAYACAĞIZ O GÜZEL DUYGULARI :)
Sağol kuzumm dün gece defalarca uyandım ateş basmasına 5-6 gündür devam ediyo ama dün gece çok sıklaştı. Hamile kaldığımda kalbim çarpıp 2 adım atınca nefes nefese kalıyodum öyle belirtim yok o yüzden bu ayda olmadı diye düşünüyorum ama ateş basmaları acaba mı dedirtiyo bide bi kadının her hamileliğinde belirtileri farklı olma ihtimali var mı acaba eğer kadın bütün hamileliklerinde aynı belirtiyi yaşıyosa kesin hamile değilim: ( pazartesi sabah test yapsammı ki diyorumCok sveındımmm canımmmm
Amiiin AminnnAmiiin AminnGünaydınnnn Canlarrrrrrrrrrr hayırlıı cumalar Rabbbım bu guzel gunun hatrına ettıgımız tum dualarımızı kabul etsın hepımıze hayırlı saglıklı bebısler nasıp etsınnnn hamılelerımıızn bebeklerını saglıcakla kucaklarına almayı hastalarımıza acıl sıfalar nasıp etsınnnn bu ay haber bekleyenlere sevndırıcı hayırlı haber almayı nasıp etsınnnnn....Amınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?