2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Akinti artisidir canim bence

Ateş (sıcak) basmalarının sebepleri:
Gebelikte ateş basmasının başlıca nedeni hamileliğe bağlı hormonal değişimlerdir. Buna ek olarak anne adayının gebelik döneminde yaşadığı kaygı, stres, üzüntü v.b duygu durum dalgalanmaları ateş basmalarına neden olabilir.

Anladım canım senın bu ates basmaları hayırlara vesıle olsunnn canımmmm yanı soyle dusnuyorumm hormonlarımız sureklııı dgeısıyorrr hanı bana farklı olur gıbı gelıyorrrrr bence erken ogrenme bosver bekle canım gunun gecsınn

Hic belli olmaz canim benim adet sancimda erken baslamisti bu ay insallah hayirlisiyla gobusundedir bebisin
Evet dün sancım vardı sağ kasıktan buğün hiçbişeyim yok.Akk koyun kara koyun yarın belli olur artık.Bence ben bu ayda adet olurum çok büyük ihtimalle.

senın bat ne zamandı canımm

Kaygılım doğum günüme az kaldı yavaş yavaş hazırla hediyemi sabırla bekliyorum bebiş haberini inşallahhhhhh...

Canımmm sana allah sağlıklı uzun ömürler versin az kaldı ama bu ayda pek umutlu değilim :) inşallah veririm yine ilaçlar vs demişsin neler kullanıyorsun ?

Hayırlı Cumalar arkadaşlar.Allahım cuma günü hürmetine bebek isteyen kullarını hayırlı sağlıklı evlatlarla müjdelesin.Hartalarımıza sıhhat dertlilerimize deva borçlularımıza bir an önce borcunu ödeme kolaylıgı ihsan etsin.RABBİM SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER.Aminn

canım ilkinden farklı olur diye düşünüyorum bende ilkinde şöyle böyle olmuştu diyorum ama her hamilelik farklı vaka diyor doktorda :)

12 aralık canım evet haklısın bekleyeyim bat ı yapmıycam test

daha varmıs canımm gunune sıkıntı yapma kendını kasma erken ögrenmek ıcın telas yapma canım bırka bu defa ata dede usulu olsunnn gunun gecsınn ondan sonra yap onun heyecanını yasa bakkk benım yarın 28. gunummm yarını bırde 10 aralıgı atlatmam lazım eger 10 aralıgıda atlatırsam yıne hemen test yapmayacagım 16 da kızlarla bırlıkte yapacagımmm senınde gunun gecsınnn 16 de hepberaber yapalımm ve ben 38. gunumde test yapmıs olacagım kısmet olursa :)

Hayırlııı cumalar canımmm bu guzel duaların ıcın kocamannn bır AMIN....

Bugun 2. kutu folbıolu bıtırmıs oluyorummm arkadaslar yenıden alsammı hamıle kalmayımı beklesem bılemedımmmm

evet çok afedersin alışmadık popoda don durmaz diye bir laf var bizimde alışık değil rahim hemen atıyo

Aynennn canım yaaa kesınlıkle en dıyorummm benım hormonlar alısamadı 8 aydırrr rahımm bu yabancı cısım nedırrrr dıyorrr

Bugun 2. kutu folbıolu bıtırmıs oluyorummm arkadaslar yenıden alsammı hamıle kalmayımı beklesem bılemedımmmm

bilemedim ki bende temmuzdan beri kullanıyorum nerdeyse altı ay çok oldu ama doktor devam dedi bence sende devam et ya da folic plus al günde bi tane onun dozu düşük :)

bilemedim ki bende temmuzdan beri kullanıyorum nerdeyse altı ay çok oldu ama doktor devam dedi bence sende devam et ya da folic plus al günde bi tane onun dozu düşük :)

Zaten bır aydır duzenlı kullanmıyorum ılkk baslarda duzenlı kullanıyordummm ama baktım bebıste gelmıyor usandım hevesım kalmadı zar zor ıkıncı kutuyu bıtırdım bugunnn sanırım benımde almam lazımmm bılemedım ne alsammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…