Akinti artisidir canim benceKIZLAR UTANIYORUM DA BEN HAPŞURUYORUM İKİ GÜNDÜR SANKİ Bİ ŞEY GİDİYO ALTTAN DÜNDE İŞTEN ÇIKTIM MERDİVENLERDEN İNERKEN SICAK Bİ ŞEY GELDİ ACABA SİZCE BEN ALTIMA MI KAÇIRIYORUM YOKSA İLİŞKİDEN KALANLAR MI GELİYOR ARA ARA HAYIR KAÇIRIYORSAM BU Bİ PROBLEM GÜNLÜK PEDDEN ANLAYAMIYORUM DAGÜLEYİM Mİ AĞLAYAYIM MI
Sağol kuzumm dün gece defalarca uyandım ateş basmasına 5-6 gündür devam ediyo ama dün gece çok sıklaştı. Hamile kaldığımda kalbim çarpıp 2 adım atınca nefes nefese kalıyodum öyle belirtim yok o yüzden bu ayda olmadı diye düşünüyorum ama ateş basmaları acaba mı dedirtiyo bide bi kadının her hamileliğinde belirtileri farklı olma ihtimali var mı acaba eğer kadın bütün hamileliklerinde aynı belirtiyi yaşıyosa kesin hamile değilim: ( pazartesi sabah test yapsammı ki diyorum
Evet dün sancım vardı sağ kasıktan buğün hiçbişeyim yok.Akk koyun kara koyun yarın belli olur artık.Bence ben bu ayda adet olurum çok büyük ihtimalle.Hic belli olmaz canim benim adet sancimda erken baslamisti bu ay insallah hayirlisiyla gobusundedir bebisin
Ateş (sıcak) basmalarının sebepleri:
Gebelikte ateş basmasının başlıca nedeni hamileliğe bağlı hormonal değişimlerdir. Buna ek olarak anne adayının gebelik döneminde yaşadığı kaygı, stres, üzüntü v.b duygu durum dalgalanmaları ateş basmalarına neden olabilir.
Slm doktora gittinmi inşaallah sen üstüne görmüşsündür buda yerleşme kanaması olsun.kızlar günaydın kanama çook arttı doktora gideceğim ve şiddetli ağrım var dua edin bna
12 aralık canım evet haklısın bekleyeyim bat ı yapmıycam testsenın bat ne zamandı canımm
Kaygılım doğum günüme az kaldı yavaş yavaş hazırla hediyemisabırla bekliyorum bebiş haberini inşallahhhhhh...
Sağol kuzumm dün gece defalarca uyandım ateş basmasına 5-6 gündür devam ediyo ama dün gece çok sıklaştı. Hamile kaldığımda kalbim çarpıp 2 adım atınca nefes nefese kalıyodum öyle belirtim yok o yüzden bu ayda olmadı diye düşünüyorum ama ateş basmaları acaba mı dedirtiyo bide bi kadının her hamileliğinde belirtileri farklı olma ihtimali var mı acaba eğer kadın bütün hamileliklerinde aynı belirtiyi yaşıyosa kesin hamile değilim: ( pazartesi sabah test yapsammı ki diyorum
12 aralık canım evet haklısın bekleyeyim bat ı yapmıycam test
Akinti artisidir canim bence
Hayırlı Cumalar arkadaşlar.Allahım cuma günü hürmetine bebek isteyen kullarını hayırlı sağlıklı evlatlarla müjdelesin.Hartalarımıza sıhhat dertlilerimize deva borçlularımıza bir an önce borcunu ödeme kolaylıgı ihsan etsin.RABBİM SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER.Aminn
inşallah öyledir yoksa yaşlılar gibi dolaşıcam doktora gitmem gerekir kaçak var diye
Bencede akıntııı akısıdır canımm malum ıcımız dolu hıc bos bırkamıyoruzzzkııııı
evet çok afedersin alışmadık popoda don durmaz diye bir laf var bizimde alışık değil rahim hemen atıyo
Bugun 2. kutu folbıolu bıtırmıs oluyorummm arkadaslar yenıden alsammı hamıle kalmayımı beklesem bılemedımmmm
aynı ben canım :)KARMAKARIŞIĞIM O KONUDA Bİ OLUR Bİ OLMAZ Bİ BEKLENTLİ Bİ DEĞİL DK DKYI TUTMUYOR AMA İNŞALLAH YAŞAYACAĞIZ O GÜZEL DUYGULARI :)
bilemedim ki bende temmuzdan beri kullanıyorum nerdeyse altı ay çok oldu ama doktor devam dedi bence sende devam et ya da folic plus al günde bi tane onun dozu düşük :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?