Ancak ben günüm geçti diye heyecan yaşamıyorum hiç yaa.sadece 1 defa32. Gün adet olmuştum.ondan sonra en geç 27. Gün geliyo benim şaban reglim.Bu kadar dakik olmak zorundamısın biraz bekle 1 hafta sonra yerleşme kanaması olarak gel sana gelme diyen yok ama edepli gel tatlı tatlı gel hemen gününde dank diye geliyosun hoşgeldin bile diyesim gelmiyo surat asıyorum geldin diye yine geliyosun ne yüzsüz şey çıktın sen ya..
Ancak ben günüm geçti diye heyecan yaşamıyorum hiç yaa.sadece 1 defa32. Gün adet olmuştum.ondan sonra en geç 27. Gün geliyo benim şaban reglim.Bu kadar dakik olmak zorundamısın biraz bekle 1 hafta sonra yerleşme kanaması olarak gel sana gelme diyen yok ama edepli gel tatlı tatlı gel hemen gününde dank diye geliyosun hoşgeldin bile diyesim gelmiyo surat asıyorum geldin diye yine geliyosun ne yüzsüz şey çıktın sen ya..
kizlar ben genel cerraha randevu aldım göğüs agrilarim icin saat 4 te bakalim neyin nesiymis bu agrilar ve sislik ins mevsimseldir.bende simdi kirmizilarimi bekliyorum gelsinde yeni calisamalara basliyalim :)
yemek programı izlemiyorum artik iki kilo aldim da bir hafta cok dikkat ettim gittiler Allah tan ama bugün bosnak böreği yapiyorlardi hafif hafif gazlanmadim değilbenimkide arada diyordu da yok yok kalsınnnoluruz ümüdustaaa
Insallah canim biz de seninle gün sayiyoruzkızlar bn bugün okuldaym evde oturup yatmaktan kendimi iyice hasta moduna sokmusum bunu anladm bgn hiçbişi hissetmyrm inş bebişlerimz bizimledr buarada 4 embriyonn 2si koyulmustu ya diğer ikisi gelişememş o yüzden donmus embriyomz yok inş bebeklermz bizimledr
Aa.. Bilmiyordum onun da pko lu olduğunu.. Bir kere daha sevindimCANIMM HANFENDİDE PKOLU VE ŞUAN HAMİŞŞŞ ÇOK ŞÜKÜR O DÜŞÜNCELERİ KAFADAN ATIYORZZ UMARIM O KIRMIZI YERLEŞME KIRMIZISIDIRRR :))
Folik plus al canim gunde 3 tane benim sorunlu oldugu icin ben folbiol içiyorum birbucuk senedir bikmadan yilmadanZaten bır aydır duzenlı kullanmıyorum ılkk baslarda duzenlı kullanıyordummm ama baktım bebıste gelmıyor usandım hevesım kalmadı zar zor ıkıncı kutuyu bıtırdım bugunnn sanırım benımde almam lazımmm bılemedım ne alsammm
Zaten bır aydır duzenlı kullanmıyorum ılkk baslarda duzenlı kullanıyordummm ama baktım bebıste gelmıyor usandım hevesım kalmadı zar zor ıkıncı kutuyu bıtırdım bugunnn sanırım benımde almam lazımmm bılemedım ne alsammm
inşallah öyledir yoksa yaşlılar gibi dolaşıcam doktora gitmem gerekir kaçak var diye
Haksızmıyım ama canım benimde günüm geçsin bende test yapayım ama beklediğme deysin öyle tek çizgiyle sonuçlanmasın pat diye çift çizgiyi göstersin hemen kana gidryim yüksek sayılı bir kan testiyle döneyim.ardından keseyi göreyim ardından kalp atışlarını.ardından hamileligin güzel olan herşeyini yaşayım günü dolunca pat diye doğsun kucağıma vetsinler pat diye emsin annesini sonra bezine doldursun annesi sonra annesi bezini değiştirsin gazını çıkartsın büyüsün anne desin minicik elleriyle annesinin elinden tutsun paytak paytak yürüsün.dahada büyüsün okula gitsin annesi ona ödevlerini yaptırsın.Koskoca bir genç kız olsun boyu annesinin boyunu geçsin çook güzel bir kız olsun.Hergün istemeye gelsinler ben hiçbirine vermeyim.Okusun meslek yapsın sonra Anne ben birini seviyorum desin annesi onu sevdiğyle mürüvvetini görsün sonra torunlarım olsun pabucu dama atılsın.........Ayyyyyy hıc gulecegım yoktu sne cok yasa emııı bastımm kahkayıııkuzum ya eger bebıs yoksaa zamanında gelmesı daha ıyı emın ol benımkı 4 gun gecıktı bır heyecan stres umut oldu anlatamam esım bıle cok heveslendıııı umutlandı zavallım hayal kırıklıgı yasadııı ama soyle yerlesme kanaması sekklındeee toz pempe seklındeazıcık gozumuze gozukseler hıcte fena olmazz
İnşaAllah canım.. sen ümidini kaybetme, pozitif düşün.. bebişlerin seninle olacak.. :)kızlar bn bugün okuldaym evde oturup yatmaktan kendimi iyice hasta moduna sokmusum bunu anladm bgn hiçbişi hissetmyrm inş bebişlerimz bizimledr buarada 4 embriyonn 2si koyulmustu ya diğer ikisi gelişememş o yüzden donmus embriyomz yok inş bebeklermz bizimledr
yemek programı izlemiyorum artik iki kilo aldim da bir hafta cok dikkat ettim gittiler Allah tan ama bugün bosnak böreği yapiyorlardi hafif hafif gazlanmadim değil
hahah.. süper yaa.. direkt hayat hikayesini çıkarmışsın bacım.. geriye bir bebiş kalmış.. o da gelsin hikaye ye can versinHaksızmıyım ama canım benimde günüm geçsin bende test yapayım ama beklediğme deysin öyle tek çizgiyle sonuçlanmasın pat diye çift çizgiyi göstersin hemen kana gidryim yüksek sayılı bir kan testiyle döneyim.ardından keseyi göreyim ardından kalp atışlarını.ardından hamileligin güzel olan herşeyini yaşayım günü dolunca pat diye doğsun kucağıma vetsinler pat diye emsin annesini sonra bezine doldursun annesi sonra annesi bezini değiştirsin gazını çıkartsın büyüsün anne desin minicik elleriyle annesinin elinden tutsun paytak paytak yürüsün.dahada büyüsün okula gitsin annesi ona ödevlerini yaptırsın.Koskoca bir genç kız olsun boyu annesinin boyunu geçsin çook güzel bir kız olsun.Hergün istemeye gelsinler ben hiçbirine vermeyim.Okusun meslek yapsın sonra Anne ben birini seviyorum desin annesi onu sevdiğyle mürüvvetini görsün sonra torunlarım olsun pabucu dama atılsın.........
Canım hıc canını sıkma bir sorun olmayıp hamıle kalamayan ama gunun bırınde hamıle kalan okadar ınsan varkı heralde tek yapmamız gereken dua etmek Allah ım ne zaman ol derse ozaman olucakAmin canim bilmiyorum ki neden öyle oluyor bi sorun yok deyip postalandik hep bakalim bu doktor biraz ilgili cikti
selam hatunlar...nasılsınız varmı hamiş hberleri uzun süredir giremedim benim ufaklığın ikili test zamanıydı onunla meşguldum
Ben de beceremem hic acamadim ama onlar kolay acinca gaza geldim galiba yaglayip elleriyle ceke ceke acti valla esim diyo bak öğren senden umutluyum yaparsınOnu bi becerebilsem daha arada bir yaparım iyiki beceremiyorum kayınvalidemin el açması böreği çok güzel oluyr :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?