Yok canim zattenmem ma usutme kendini siki giy ayaklarini sicak tut bide ustune usutme bebistendir bebisteee :)
Aynen canim Ben yapilacak birsey varsa da yapmiyorsak diye üzülüyorum once tedbir sonra tevekkülCanım hıc canını sıkma bir sorun olmayıp hamıle kalamayan ama gunun bırınde hamıle kalan okadar ınsan varkı heralde tek yapmamız gereken dua etmek Allah ım ne zaman ol derse ozaman olucak
Ben de beceremem hic acamadim ama onlar kolay acinca gaza geldim galiba yaglayip elleriyle ceke ceke acti valla esim diyo bak öğren senden umutluyum yaparsın
Canımmm sana allah sağlıklı uzun ömürler versin az kaldı ama bu ayda pek umutlu değilim :) inşallah veririm yine ilaçlar vs demişsin neler kullanıyorsun ?
teşekkr ederm cnmbnm inş öyle olur :)Insallah canim biz de seninle gün sayiyoruzama duble teyze olacağız icime öyle doğuyor
Ben balataları yaktım galiba kızlarhahah.. süper yaa.. direkt hayat hikayesini çıkarmışsın bacım.. geriye bir bebiş kalmış.. o da gelsin hikaye ye can versin
İşte asıl mesele o bebiş bütün mesele ooooo.hahah.. süper yaa.. direkt hayat hikayesini çıkarmışsın bacım.. geriye bir bebiş kalmış.. o da gelsin hikaye ye can versin
Şuan hastanedeyim bekliyorum içeri girmeyi. Büyük ihtimal tekrar klomen ve progestan verecek. İhtimal vernediğin zamanlarda gelir bebişler inşallah öyle olur seninde canım
Ben balataları yaktım galiba kızlar
inşallah seninde bu son klomenle progestanın olurrr :))
Yokaracının mı
Geçmiş olsun belliydi yorumundan zaten. bugün kaygılıya bişey olmuş galiba dedim.balataları yaktım galiba diyorum arabanınmı diye SoruyosunYA Bİ HAPŞURUK Bİ BURUN AKINTISI İŞTE NEZLE OLDUM
Geçmiş olsun belliydi yorumundan zaten. bugün kaygılıya bişey olmuş galiba dedim.balataları yaktım galiba diyorum arabanınmı diye Soruyosun
Cnm çok duydum bu klomeni ama ben hiçbişey kullanmadım.doktor herşey normal dedi bugüne kadar.Arkadailardan kullanan çok ama tek tek isimlerini aklımda tutmadım kaygılı buranın müdiresiKIZLAR KLOMEN KULLANAN VARMI ARANIZDA?
oyyy maşaAllah Aralık ayı hamiş ayı desene hadi inşaAllah sizlerdende güzel haberler alırız...var var wuslt hamiş nesli hamiş hanfendi hamişşş elifbade hamişşşş :):)): bilmiyorum aralarında duydukların var mı sizin nasıl bebiş ikili testler iyidir inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?