2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Yok canim zattenmem ma usutme kendini siki giy ayaklarini sicak tut bide ustune usutme bebistendir bebisteee :)

yok yok bebişlik durum değilde bi kaçak söz konusu :):) üşütmemeye çalışıyorum bu hafta çok üşümedim çok şükür :)

Canım hıc canını sıkma bir sorun olmayıp hamıle kalamayan ama gunun bırınde hamıle kalan okadar ınsan varkı heralde tek yapmamız gereken dua etmek Allah ım ne zaman ol derse ozaman olucak
Aynen canim Ben yapilacak birsey varsa da yapmiyorsak diye üzülüyorum once tedbir sonra tevekkül

Ben de beceremem hic acamadim ama onlar kolay acinca gaza geldim galiba yaglayip elleriyle ceke ceke acti valla esim diyo bak öğren senden umutluyum yaparsın

ben yaparım eğer öğreten olursa çok hevesliyim ama bi de yerim işte orda sıkıntılıyızzz

Şuan hastanedeyim bekliyorum içeri girmeyi. Büyük ihtimal tekrar klomen ve progestan verecek. İhtimal vernediğin zamanlarda gelir bebişler inşallah öyle olur seninde canım
Canımmm sana allah sağlıklı uzun ömürler versin az kaldı ama bu ayda pek umutlu değilim :) inşallah veririm yine ilaçlar vs demişsin neler kullanıyorsun ?

Aynen canim ya yapmayi da yemeyi de seviyorum valla esim de öyle hatta bazi seyleri ondan öğrendim

Güldürdü beni doktorum. Dedimki hocam benim adetim erken geldi. Hep kan pıhtısı oldu. Bugünde kesilmek üzere 7 gün suren adetin 3 gün sürdü dedim. İlaçlardandır dedi ultrasona aldı. Diyoki heeeyyy içeride biri varmı. Dedim varmı. Yokmuş ya tüh dedi :) sonra maaşallah gebeliğe çok yatkınsın. Çok güzel herşeyin dedi. Dedim progestan mahvetti beni bayıldım bile dedim. Hadi ya o kadarmı dedi. Evet dedim. Kusura bakma tekrar vericem dedi. Eşinde sorun olmasaydı belki vermezdim ama bunu içmek zorundasın dedi. Eşimde ne işe yarıyo bu ilaç diye sordu doktora. O da yumurta çatladığında spermi alması için yer hazırlıyo rahmi hazırlıyo buna dedi. Kaliteli sperme ihtiyacımız var bu yüzden uykunu iyi al dedi eşime. 13 aralıkta tekrar çağırdı yumurtaların gelişimine ve çatlayıp çatlamadığına bakacak. Peşinede progestana başlayacam..
inşallah seninde bu son klomenle progestanın olurrr :))

kizlar hamile kaldiktan sonra yerlesme kanamasi oluyormus. bunu yasadiktan sonra adet gorenlerde var. bu konuda tecrubesi olanlar paylasabilirmi lutfen

KIZLAR KLOMEN KULLANAN VARMI ARANIZDA?
Cnm çok duydum bu klomeni ama ben hiçbişey kullanmadım.doktor herşey normal dedi bugüne kadar.Arkadailardan kullanan çok ama tek tek isimlerini aklımda tutmadım kaygılı buranın müdiresi ben unuturum o unutmazzz

var var wuslt hamiş nesli hamiş hanfendi hamişşş elifbade hamişşşş :):)): bilmiyorum aralarında duydukların var mı sizin nasıl bebiş ikili testler iyidir inşallah :)
oyyy maşaAllah Aralık ayı hamiş ayı desene hadi inşaAllah sizlerdende güzel haberler alırız...
Allaha şükür canım normal sonuçlar 6.5 cm olmuş kuzu... 65 gr cık daha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…