Güldürdü beni doktorum. Dedimki hocam benim adetim erken geldi. Hep kan pıhtısı oldu. Bugünde kesilmek üzere 7 gün suren adetin 3 gün sürdü dedim. İlaçlardandır dedi ultrasona aldı. Diyoki heeeyyy içeride biri varmı. Dedim varmı. Yokmuş ya tüh dedi :) sonra maaşallah gebeliğe çok yatkınsın. Çok güzel herşeyin dedi. Dedim progestan mahvetti beni bayıldım bile dedim. Hadi ya o kadarmı dedi. Evet dedim. Kusura bakma tekrar vericem dedi. Eşinde sorun olmasaydı belki vermezdim ama bunu içmek zorundasın dedi. Eşimde ne işe yarıyo bu ilaç diye sordu doktora. O da yumurta çatladığında spermi alması için yer hazırlıyo rahmi hazırlıyo buna dedi. Kaliteli sperme ihtiyacımız var bu yüzden uykunu iyi al dedi eşime. 13 aralıkta tekrar çağırdı yumurtaların gelişimine ve çatlayıp çatlamadığına bakacak. Peşinede progestana başlayacam..
Cnm çok duydum bu klomeni ama ben hiçbişey kullanmadım.doktor herşey normal dedi bugüne kadar.Arkadailardan kullanan çok ama tek tek isimlerini aklımda tutmadım kaygılı buranın müdiresiben unuturum o unutmazzz
Kizlar @Lovely35 ten habee var mi bugun hic giremedim gecmisi okumaya da vaktim yok tekrar test yaptiraklardi nasil ciktiki sonuclar
Yokkendimin kız benim aracım yok. Eşimin vardı kaza yaptık sattık.
Veee kaygılı göründü sooorr sooor sooorMINIKKUS1 ya hastayım zaten 1 numara :) varsa kullanan bişey soracaktım da aklıma takılan bişey var...
SÜPERR ÇOK SEVİNDİM HARİKA DOKTORUNDA İZAHI GÜZELMİŞ O ZAMAN GELSİN BEBİŞ İNŞALLAHHHH :)
Folik plus al canim gunde 3 tane benim sorunlu oldugu icin ben folbiol içiyorum birbucuk senedir bikmadan yilmadan
sen nasıl dersen ama kullanmaya devamm et :)
Haksızmıyım ama canım benimde günüm geçsin bende test yapayım ama beklediğme deysin öyle tek çizgiyle sonuçlanmasın pat diye çift çizgiyi göstersin hemen kana gidryim yüksek sayılı bir kan testiyle döneyim.ardından keseyi göreyim ardından kalp atışlarını.ardından hamileligin güzel olan herşeyini yaşayım günü dolunca pat diye doğsun kucağıma vetsinler pat diye emsin annesini sonra bezine doldursun annesi sonra annesi bezini değiştirsin gazını çıkartsın büyüsün anne desin minicik elleriyle annesinin elinden tutsun paytak paytak yürüsün.dahada büyüsün okula gitsin annesi ona ödevlerini yaptırsın.Koskoca bir genç kız olsun boyu annesinin boyunu geçsin çook güzel bir kız olsun.Hergün istemeye gelsinler ben hiçbirine vermeyim.Okusun meslek yapsın sonra Anne ben birini seviyorum desin annesi onu sevdiğyle mürüvvetini görsün sonra torunlarım olsun pabucu dama atılsın.........
Ayynennn hemde en kırmızısından olsun 5 kuruş fazla olsun.buğün benim kafa iyi bir büyük kupa ballı çift sallamalı papatya çayı içtim omu kafa yaptı neohhh ohh ne guzl anlatmıssınn canım cok duygulandım haklısın tabıkı canım bızımde gunlerımız gecsınn ama kandırıkccı gun gecmesı olmasıınnn sonunda cıft cızgıyı gorelım hemde en kırmızısındann :)
Ben 2 ay kullandim canmmKIZLAR KLOMEN KULLANAN VARMI ARANIZDA?
Haksızmıyım ama canım benimde günüm geçsin bende test yapayım ama beklediğme deysin öyle tek çizgiyle sonuçlanmasın pat diye çift çizgiyi göstersin hemen kana gidryim yüksek sayılı bir kan testiyle döneyim.ardından keseyi göreyim ardından kalp atışlarını.ardından hamileligin güzel olan herşeyini yaşayım günü dolunca pat diye doğsun kucağıma vetsinler pat diye emsin annesini sonra bezine doldursun annesi sonra annesi bezini değiştirsin gazını çıkartsın büyüsün anne desin minicik elleriyle annesinin elinden tutsun paytak paytak yürüsün.dahada büyüsün okula gitsin annesi ona ödevlerini yaptırsın.Koskoca bir genç kız olsun boyu annesinin boyunu geçsin çook güzel bir kız olsun.Hergün istemeye gelsinler ben hiçbirine vermeyim.Okusun meslek yapsın sonra Anne ben birini seviyorum desin annesi onu sevdiğyle mürüvvetini görsün sonra torunlarım olsun pabucu dama atılsın.........
gitiim cnm klomen verdi yok bebiş bu aydaSlm doktora gittinmi inşaallah sen üstüne görmüşsündür buda yerleşme kanaması olsun.
Ayynennn hemde en kırmızısından olsun 5 kuruş fazla olsun.buğün benim kafa iyi bir büyük kupa ballı çift sallamalı papatya çayı içtim omu kafa yaptı ne
Ben 2 ay kullandim canmm
İnşaallah gösterir cnm.Ne demişler eşegini sağlam kazığa bagla sonra allaha tevekkül et.kocalarınıza kan yapıcı şeyler yadirin kac olursa sipermde bol olur canlanır yavrucuklar.Bide şöyle durum var kelin ilacı olsa başına sürerdi mesela ben.adam hafta içi çalışıyo perşembe cuma cumartesi gecede ek işte çalışıyo bir pazar kaldı pazar geceside sabah erken işe gitcem diye kaygılı uyuyo garibim sipermcikler zayıf kalıyo benim yumurtama ne hayrı dokunsun kendilere hayırları yokVay anam vay 2 çizgi nelere bedelmiş yav. İki çizgiyi deli gibi bekle sonrada yaşayacakların gelsin başına. Görecekmiyiz o günleri. Rabbim gösterir inşallah...
Danke schönAmınnn olsunnn canımm olsunnn bal enerjııı vermıss sanırım sana bugun pek enerjık gordum senıı hep böyle ol canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?