2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

SÜPERR ÇOK SEVİNDİM HARİKA DOKTORUNDA İZAHI GÜZELMİŞ O ZAMAN GELSİN BEBİŞ İNŞALLAHHHH :)

MINIKKUS1 ya hastayım zaten 1 numara :) varsa kullanan bişey soracaktım da aklıma takılan bişey var...
Cnm çok duydum bu klomeni ama ben hiçbişey kullanmadım.doktor herşey normal dedi bugüne kadar.Arkadailardan kullanan çok ama tek tek isimlerini aklımda tutmadım kaygılı buranın müdiresi ben unuturum o unutmazzz

Kizlar @Lovely35 ten habee var mi bugun hic giremedim gecmisi okumaya da vaktim yok tekrar test yaptiraklardi nasil ciktiki sonuclar

canım eşimin hiç spermi yok diye üzüldü dün oysa 20000 altında diye öyle yazıyormuş yoksa var yani ayrıca 3 ay daha böyle devam edecek olmadı tüp yapılacak ctesi tüp için öngörüşmeye gidecek herşey yolunda gidecek inşallah :)

Folik plus al canim gunde 3 tane benim sorunlu oldugu icin ben folbiol içiyorum birbucuk senedir bikmadan yilmadan

Kuzum gunde bır taneyı zor ıcıyorummm 3 taneyı nasıl ıcerımmm olmasa gelecekte hamıle kalacagımı bebegımın gelecegını dusunurek bebegımn saglıgı ıcın ıcmem lazımmm :)

ohhh ohh ne guzl anlatmıssınn canım cok duygulandım haklısın tabıkı canım bızımde gunlerımız gecsınn ama kandırıkccı gun gecmesı olmasıınnn sonunda cıft cızgıyı gorelım hemde en kırmızısındann :)

Ayynennn hemde en kırmızısından olsun 5 kuruş fazla olsun.buğün benim kafa iyi bir büyük kupa ballı çift sallamalı papatya çayı içtim omu kafa yaptı ne

Vay anam vay 2 çizgi nelere bedelmiş yav. İki çizgiyi deli gibi bekle sonrada yaşayacakların gelsin başına. Görecekmiyiz o günleri. Rabbim gösterir inşallah...

Ayynennn hemde en kırmızısından olsun 5 kuruş fazla olsun.buğün benim kafa iyi bir büyük kupa ballı çift sallamalı papatya çayı içtim omu kafa yaptı ne

Amınnn olsunnn canımm olsunnn bal enerjııı vermıss sanırım sana bugun pek enerjık gordum senıı hep böyle ol canım :)

Kızlar söylemesı ayıp sankı benım oramda bır sey var sıvı gıbı akıntı gıbı sankı cıkmayı beklıyorrrr nedendırkı acaba ne olabılır Yada ben adet olacagım onun ıcın öyle hıssedıyor olabılırım kızlar hayırlısı bakalım

Ah canım hamişim benim. Klomen kullananını bide hamişindn olanını buldum yaşasın canım şey sorcam. Hani klomen bittikten sonra doktora gidip yumurtalara baktırıyosun o da sana ilişki günlerini söylüyo ya. O ilişki günlerinden öncede karı koca olsak sorun olurmu bide adet gününe kadar ilişkiye girmenin bi sakıncası varmı?
Ben 2 ay kullandim canmm

Vay anam vay 2 çizgi nelere bedelmiş yav. İki çizgiyi deli gibi bekle sonrada yaşayacakların gelsin başına. Görecekmiyiz o günleri. Rabbim gösterir inşallah...
İnşaallah gösterir cnm.Ne demişler eşegini sağlam kazığa bagla sonra allaha tevekkül et.kocalarınıza kan yapıcı şeyler yadirin kac olursa sipermde bol olur canlanır yavrucuklar.Bide şöyle durum var kelin ilacı olsa başına sürerdi mesela ben.adam hafta içi çalışıyo perşembe cuma cumartesi gecede ek işte çalışıyo bir pazar kaldı pazar geceside sabah erken işe gitcem diye kaygılı uyuyo garibim sipermcikler zayıf kalıyo benim yumurtama ne hayrı dokunsun kendilere hayırları yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…