- 30 Eylül 2014
- 1.036
- 1.136
- 158
- 37
İnşaallah gösterir cnm.Ne demişler eşegini sağlam kazığa bagla sonra allaha tevekkül et.kocalarınıza kan yapıcı şeyler yadirin kac olursa sipermde bol olur canlanır yavrucuklar.Bide şöyle durum var kelin ilacı olsa başına sürerdi mesela ben.adam hafta içi çalışıyo perşembe cuma cumartesi gecede ek işte çalışıyo bir pazar kaldı pazar geceside sabah erken işe gitcem diye kaygılı uyuyo garibim sipermcikler zayıf kalıyo benim yumurtama ne hayrı dokunsun kendilere hayırları yok
Dün akşam bendede oldu birden bire ıslaklık hissettimKızlar söylemesı ayıp sankı benım oramda bır sey var sıvı gıbı akıntı gıbı sankı cıkmayı beklıyorrrr nedendırkı acaba ne olabılırYada ben adet olacagım onun ıcın öyle hıssedıyor olabılırım kızlar hayırlısı bakalım
Dün akşam bendede oldu birden bire ıslaklık hissettim
Cnm çok duydum bu klomeni ama ben hiçbişey kullanmadım.doktor herşey normal dedi bugüne kadar.Arkadailardan kullanan çok ama tek tek isimlerini aklımda tutmadım kaygılı buranın müdiresiben unuturum o unutmazzz
MINIKKUS1 ya hastayım zaten 1 numara :) varsa kullanan bişey soracaktım da aklıma takılan bişey var...
canımmm teşekkür ederimmm sizleri seviyorum sevilmekte çok güzel ama :) neyi soracaksın dur ben bulurum biri çok güzel anlattı dün bunu
Hiç sorma bu aralar herşey üst üste geldi adamda kolestrol tavan çıktı karaciğer yağlanması çıktı.öyle fındık fıstıkta yemiyo yağlı diye korkusundan.ardından bende idrar yolları enfeksiyonu ve illet kaşıntılı mantar çıktı ilaçlarda yum günüme tam denk geldi zavallı yumlar güme gitti.Normalde Fitesi 4 atıp çalışmam gerektigi günlerde ben hap içip krem sürmekle meşkul oldum.gerçi fites 4 geri fitesti galiba anladığımda yokta.Desene kocayı bulsam sipermcikleriyle benim yumları buluşturucam... Zor be gülüm senin de işin... Senin kocanı yum günlerinde bi yere bağlaman lazım :)
Ah canım hamişim benim. Klomen kullananını bide hamişindn olanını buldum yaşasıncanım şey sorcam. Hani klomen bittikten sonra doktora gidip yumurtalara baktırıyosun o da sana ilişki günlerini söylüyo ya. O ilişki günlerinden öncede karı koca olsak sorun olurmu bide adet gününe kadar ilişkiye girmenin bi sakıncası varmı?
Geçmiş olsun belliydi yorumundan zaten. bugün kaygılıya bişey olmuş galiba dedim.balataları yaktım galiba diyorum arabanınmı diye Soruyosun
oyyy maşaAllah Aralık ayı hamiş ayı desene hadi inşaAllah sizlerdende güzel haberler alırız...
Allaha şükür canım normal sonuçlar 6.5 cm olmuş kuzu... 65 gr cık daha :)
Olmayan bebegımın saglıgını duusnup ıcmem lazım galıba :)
Normal şekerim bu kadar kadın milletinin her vakasını zaten kafanda tutamazsın.ben hatırlamadığım yerde okişinin mesej geçmişine gidiyorum okuyorum öyle hatırlıyorum o kadar yani.kaygılı tam bir balıkkk hafıza isimlerinizi hatırlıyorum geçmişi de ama vakaları karıştırıyorum birbirine
Hiç sorma bu aralar herşey üst üste geldi adamda kolestrol tavan çıktı karaciğer yağlanması çıktı.öyle fındık fıstıkta yemiyo yağlı diye korkusundan.ardından bende idrar yolları enfeksiyonu ve illet kaşıntılı mantar çıktı ilaçlarda yum günüme tam denk geldi zavallı yumlar güme gitti.Normalde Fitesi 4 atıp çalışmam gerektigi günlerde ben hap içip krem sürmekle meşkul oldum.gerçi fites 4 geri fitesti galiba anladığımda yokta.
bu olacak bebişin sıkı tutunmasını sağlıklı oluşmasını sağlıyor ama ne yapalım :)
boyle akintilar bazen enfeksiyon belirtisi de olabiliyor
Annen tam olarak ne kürü yaptı cnm.Tam ögrenirmisin.Geçmiş olsun canım ya geldimi hepsi birden gelir zaten. Kolestrolde yaşlı genç tanımıyo maaşallah. Aman ona da dikkat edin Annemde de karaciğer yağlanması olmuştu kkarnabahar kurumu ne yaptı doktora bi gitti geçmiş dedi doktor. Eşinede yap. İnşallah düzelirsiniz de gelir bebişin artık tatlım...
Annen tam olarak ne kürü yaptı cnm.Tam ögrenirmisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?