2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Desene kocayı bulsam sipermcikleriyle benim yumları buluşturucam... Zor be gülüm senin de işin... Senin kocanı yum günlerinde bi yere bağlaman lazım :)

Dün akşam bendede oldu birden bire ıslaklık hissettim

Dün akşam bendede oldu birden bire ıslaklık hissettim

Gunluk pedımde ıslak sarı gıbı cok afedersın ama bende bugun hıssetmeye basladım ogleden sonra kapının gazında bırsey var sankı cıksammı cıkmasammı dıye dusnuyorrr ben öyle hıssedıyorum senndemı öyleydı

Cnm çok duydum bu klomeni ama ben hiçbişey kullanmadım.doktor herşey normal dedi bugüne kadar.Arkadailardan kullanan çok ama tek tek isimlerini aklımda tutmadım kaygılı buranın müdiresi ben unuturum o unutmazzz

kaygılı tam bir balıkkk hafıza isimlerinizi hatırlıyorum geçmişi de ama vakaları karıştırıyorum birbirine

Desene kocayı bulsam sipermcikleriyle benim yumları buluşturucam... Zor be gülüm senin de işin... Senin kocanı yum günlerinde bi yere bağlaman lazım :)
Hiç sorma bu aralar herşey üst üste geldi adamda kolestrol tavan çıktı karaciğer yağlanması çıktı.öyle fındık fıstıkta yemiyo yağlı diye korkusundan.ardından bende idrar yolları enfeksiyonu ve illet kaşıntılı mantar çıktı ilaçlarda yum günüme tam denk geldi zavallı yumlar güme gitti.Normalde Fitesi 4 atıp çalışmam gerektigi günlerde ben hap içip krem sürmekle meşkul oldum.gerçi fites 4 geri fitesti galiba anladığımda yokta.

canım bende şimdi gördüm sweet42 ve @betiboop kullanıyor

oyyy maşaAllah Aralık ayı hamiş ayı desene hadi inşaAllah sizlerdende güzel haberler alırız...
Allaha şükür canım normal sonuçlar 6.5 cm olmuş kuzu... 65 gr cık daha :)

oyyy amin inşalllah güzel haberler veremesemde bu umutlar beni çok sevindirdi bu ay bu kadar hamişimiz olmasıı :)

kaygılı tam bir balıkkk hafıza isimlerinizi hatırlıyorum geçmişi de ama vakaları karıştırıyorum birbirine
Normal şekerim bu kadar kadın milletinin her vakasını zaten kafanda tutamazsın.ben hatırlamadığım yerde okişinin mesej geçmişine gidiyorum okuyorum öyle hatırlıyorum o kadar yani.

Geçmiş olsun canım ya geldimi hepsi birden gelir zaten. Kolestrolde yaşlı genç tanımıyo maaşallah. Aman ona da dikkat edin Annemde de karaciğer yağlanması olmuştu kkarnabahar kurumu ne yaptı doktora bi gitti geçmiş dedi doktor. Eşinede yap. İnşallah düzelirsiniz de gelir bebişin artık tatlım...

Annen tam olarak ne kürü yaptı cnm.Tam ögrenirmisin.

Eger adet olursamm dıye ayın 12 ne saat 15:40 a devlet hastanesınden randevu aldım sadece test yaptıracagım ıcın olurda bos yer kalmaz dıye sımdıden randevu aldımmmm umarımmm gerek kalmaz kızlar sprem testı ıcın esler hangı bolume gıdıyor onudamı bızım dr lar yonlendıryor RABBIM SESIMI DUYSUN BU MUBAREK GUNDE INSALLAH GEREK KALMAZ BEBEGIMI BANA GONDERMISTIR BOSUNA RANDEVU ALMISIMDIR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…