Eşler ürolojiye gidiyo biliyorumEger adet olursamm dıye ayın 12 ne saat 15:40 a devlet hastanesınden randevu aldım sadece test yaptıracagım ıcın olurda bos yer kalmaz dıye sımdıden randevu aldımmmm umarımmm gerek kalmaz kızlar sprem testı ıcın esler hangı bolume gıdıyor onudamı bızım dr lar yonlendıryor
Hiç sorma bu aralar herşey üst üste geldi adamda kolestrol tavan çıktı karaciğer yağlanması çıktı.öyle fındık fıstıkta yemiyo yağlı diye korkusundan.ardından bende idrar yolları enfeksiyonu ve illet kaşıntılı mantar çıktı ilaçlarda yum günüme tam denk geldi zavallı yumlar güme gitti.Normalde Fitesi 4 atıp çalışmam gerektigi günlerde ben hap içip krem sürmekle meşkul oldum.gerçi fites 4 geri fitesti galiba anladığımda yokta.
Eşler ürolojiye gidiyo biliyorum
Annen tam olarak ne kürü yaptı cnm.Tam ögrenirmisin.
Bak bu hiç aklıma gelmedi.en son Türkiyede kd uzmanında muayene olduğumda kaşntım yoktu sadece çok az enfeksiyon var dedi gitmeden öncede burdaki doktor çok az enfeksiyon var dedi ama dişindeki bir apsede idrarda bukadar çıkabilir demişti ki haklıydı diş etlerinde ufak şişlik vardı o yüzden burdaki ilaç yazma geregi bile duymamıştı.ama Tr deki antibiyotik yazmıştı ondan sonra.şimdi düşünüyorum antibiyotikten sonra kaşıntı görülmeye başlandı bende.Burdaki jinekolokta idrarda daha öncede enfeksiyon çıktı dememle buda antibiyotik yazdı.antibiyotik bitti ama kaşıntı devam etti bende gittim verdigi mantar kıreminin fitillisinden aldım fitili içine atıp kremi dışa sürdüm şükür bayağı rahatladım1 3 5 sanırım şimdi balatalardan sonra vitesi de başka şey anlarmışım yok canım araba vitesi değil diye düşünüpkaraciğer yağlanması ve kolestrol çok önemli değil yemesine dikkat eder fazla kiloyu verirse eşin rahatlar tabi kolestrol sürekli olursa takibe almak lazım sana gelince ikimizin ortak nurtopları olan enfeksiyon ilaçları mantar yapabilir bana doktor dedi geçen ay kullandığın iyiki mantar yapmamış dedi o yüzden kremini kullanıp enf inşallah kırmızılar gelmez ama gelirse maydonoz suyuyla atarsan tamamdırrr yani karı koca iyisiniz iyi maşallah :)
Bu saraçoğlu nun tarifi 1 defa bende denedim ama bizimki biraz pimpirikli geceleri işyerinde sucuk sosis ve en büyük pakwtten patetez cipsi yerdi onlardan kolestrolü çıktığnı düşünüyo.artık geceleri hiçbişey yemiyo meyve bile yemekten korkuyo.Canım maydonoz kürü yapmış. 6-7 dal maydonozu 1 bardak suyla birlikte rondoya koyuyosun. İçinede yarım limonu sıkıyosun hepsini rondodan geçrip 1 ay aç karnına sabahları içiriyosun geçiriyomuş inşallah annemin geçmiş
Kızlar sızce ozeldekı guvendıgım dr mı gıtmelıyım yoksa devlette herhangı bır dr gıdıppp testmı yaptırmalıyımmm ozeldekı drum cok yogun oluyor ona sımdıden randevu almam gerekecek
Tamam canım yapmıycam test inş 12sinde adet olmamdaha varmıs canımm gunune sıkıntı yapma kendını kasma erken ögrenmek ıcın telas yapma canım bırka bu defa ata dede usulu olsunnn gunun gecsınn ondan sonra yap onun heyecanını yasa bakkk benım yarın 28. gunummm yarını bırde 10 aralıgı atlatmam lazım eger 10 aralıgıda atlatırsam yıne hemen test yapmayacagım 16 da kızlarla bırlıkte yapacagımmm senınde gunun gecsınnn 16 de hepberaber yapalımm ve ben 38. gunumde test yapmıs olacagım kısmet olursa :)
Canım devlete git testlerinizi yaptırın eğer sonuçlarda bir şey çıkarsa özele gider gösterirsin :)
Bak bu hiç aklıma gelmedi.en son Türkiyede kd uzmanında muayene olduğumda kaşntım yoktu sadece çok az enfeksiyon var dedi gitmeden öncede burdaki doktor çok az enfeksiyon var dedi ama dişindeki bir apsede idrarda bukadar çıkabilir demişti ki haklıydı diş etlerinde ufak şişlik vardı o yüzden burdaki ilaç yazma geregi bile duymamıştı.ama Tr deki antibiyotik yazmıştı ondan sonra.şimdi düşünüyorum antibiyotikten sonra kaşıntı görülmeye başlandı bende.Burdaki jinekolokta idrarda daha öncede enfeksiyon çıktı dememle buda antibiyotik yazdı.antibiyotik bitti ama kaşıntı devam etti bende gittim verdigi mantar kıreminin fitillisinden aldım fitili içine atıp kremi dışa sürdüm şükür bayağı rahatladım
Tamam canım yapmıycam test inş 12sinde adet olmam
Bu saraçoğlu nun tarifi 1 defa bende denedim ama bizimki biraz pimpirikli geceleri işyerinde sucuk sosis ve en büyük pakwtten patetez cipsi yerdi onlardan kolestrolü çıktığnı düşünüyo.artık geceleri hiçbişey yemiyo meyve bile yemekten korkuyo.
Ayy inşallah kuzum yaa ateş basması diye aratınca internette ya gebelik çıkıyo ya menapoz daha 28 yaşında menapoz Allahım korusuncanım ilkinden farklı olur diye düşünüyorum bende ilkinde şöyle böyle olmuştu diyorum ama her hamilelik farklı vaka diyor doktorda :)
Ayy inşallah kuzum yaa ateş basması diye aratınca internette ya gebelik çıkıyo ya menapoz daha 28 yaşında menapoz Allahım korusun
Ahh bileydim içmezdim bitkisel çözerdim.Bende geçen yıl ilk defa oldu ama felakettim.Almanca kursuma giderken görümcemlerde yatılı kalıyodum ve wc den mikrop kaptığmı tahmin ettim çünkü hem kursun wc sini 100 lerce kişi kullanıyodu hemde görümcemin kocası oğulları pek wc deki hijjene dikkat etmiyolardı iki wc den birinden mikrop kaptım diye düşündüm ilaç kullandım geçmişti.Benim bünyem birazda alerjik yapıya sahip zaten saçım degse kaşınırım okadar yani.aynen öyle benim doktoruma başka doktor augumentin verdi dedim dediki sende kaşıntı vs var mı bazı antibiyotikler mantar yapıyo dedi :) ben lisedeyken antibiyotik almıştım ondan sonra bende mantar oldugeçti bi kere o zaman başıma geldi :)
Kaldıııı 5 günnnn ben atlatabilirmiyimmmm bu 5 günüüüüüüüüüüü
Ahh bileydim içmezdim bitkisel çözerdim.Bende geçen yıl ilk defa oldu ama felakettim.Almanca kursuma giderken görümcemlerde yatılı kalıyodum ve wc den mikrop kaptığmı tahmin ettim çünkü hem kursun wc sini 100 lerce kişi kullanıyodu hemde görümcemin kocası oğulları pek wc deki hijjene dikkat etmiyolardı iki wc den birinden mikrop kaptım diye düşündüm ilaç kullandım geçmişti.Benim bünyem birazda alerjik yapıya sahip zaten saçım degse kaşınırım okadar yani.
ben kardesı serephoneyı kullandım :) 2 ay olmadı bu ayda kendılıgınden gelıstı yum lar:)KIZLAR KLOMEN KULLANAN VARMI ARANIZDA?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?