2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Eşler ürolojiye gidiyo biliyorum

1 3 5 sanırım şimdi balatalardan sonra vitesi de başka şey anlarmışım yok canım araba vitesi değil diye düşünüp karaciğer yağlanması ve kolestrol çok önemli değil yemesine dikkat eder fazla kiloyu verirse eşin rahatlar tabi kolestrol sürekli olursa takibe almak lazım sana gelince ikimizin ortak nurtopları olan enfeksiyon ilaçları mantar yapabilir bana doktor dedi geçen ay kullandığın iyiki mantar yapmamış dedi o yüzden kremini kullanıp enf inşallah kırmızılar gelmez ama gelirse maydonoz suyuyla atarsan tamamdırrr yani karı koca iyisiniz iyi maşallah :)

Canım maydonoz kürü yapmış. 6-7 dal maydonozu 1 bardak suyla birlikte rondoya koyuyosun. İçinede yarım limonu sıkıyosun hepsini rondodan geçrip 1 ay aç karnına sabahları içiriyosun geçiriyomuş inşallah annemin geçmiş
Annen tam olarak ne kürü yaptı cnm.Tam ögrenirmisin.

Kızlar sızce ozeldekı guvendıgım dr mı gıtmelıyım yoksa devlette herhangı bır dr gıdıppp testmı yaptırmalıyımmm ozeldekı drum cok yogun oluyor ona sımdıden randevu almam gerekecek

Bak bu hiç aklıma gelmedi.en son Türkiyede kd uzmanında muayene olduğumda kaşntım yoktu sadece çok az enfeksiyon var dedi gitmeden öncede burdaki doktor çok az enfeksiyon var dedi ama dişindeki bir apsede idrarda bukadar çıkabilir demişti ki haklıydı diş etlerinde ufak şişlik vardı o yüzden burdaki ilaç yazma geregi bile duymamıştı.ama Tr deki antibiyotik yazmıştı ondan sonra.şimdi düşünüyorum antibiyotikten sonra kaşıntı görülmeye başlandı bende.Burdaki jinekolokta idrarda daha öncede enfeksiyon çıktı dememle buda antibiyotik yazdı.antibiyotik bitti ama kaşıntı devam etti bende gittim verdigi mantar kıreminin fitillisinden aldım fitili içine atıp kremi dışa sürdüm şükür bayağı rahatladım

Bu saraçoğlu nun tarifi 1 defa bende denedim ama bizimki biraz pimpirikli geceleri işyerinde sucuk sosis ve en büyük pakwtten patetez cipsi yerdi onlardan kolestrolü çıktığnı düşünüyo.artık geceleri hiçbişey yemiyo meyve bile yemekten korkuyo.

Kızlar sızce ozeldekı guvendıgım dr mı gıtmelıyım yoksa devlette herhangı bır dr gıdıppp testmı yaptırmalıyımmm ozeldekı drum cok yogun oluyor ona sımdıden randevu almam gerekecek

Canım devlete git testlerinizi yaptırın eğer sonuçlarda bir şey çıkarsa özele gider gösterirsin :)

Tamam canım yapmıycam test inş 12sinde adet olmam

Canım devlete git testlerinizi yaptırın eğer sonuçlarda bir şey çıkarsa özele gider gösterirsin :)

Hımm anladım canım sımdı ozeldekı dr mesaj attım dedım hocam durum bu bu sımdı ben kontrole ne zamn gelmelıyım dedım bakalım ne cevap verecek yok kızım daha erken sız bırkac ay daha bol bol calısınmı dıyecek ne dıyecek bakalım :)

aynen öyle benim doktoruma başka doktor augumentin verdi dedim dediki sende kaşıntı vs var mı bazı antibiyotikler mantar yapıyo dedi :) ben lisedeyken antibiyotik almıştım ondan sonra bende mantar oldugeçti bi kere o zaman başıma geldi :)

Hım anladım canım o zaman geçmiş olsun size tatlım. Rabbim şifa versin inşallah

canım ilkinden farklı olur diye düşünüyorum bende ilkinde şöyle böyle olmuştu diyorum ama her hamilelik farklı vaka diyor doktorda :)
Ayy inşallah kuzum yaa ateş basması diye aratınca internette ya gebelik çıkıyo ya menapoz daha 28 yaşında menapoz Allahım korusun

Ayy inşallah kuzum yaa ateş basması diye aratınca internette ya gebelik çıkıyo ya menapoz daha 28 yaşında menapoz Allahım korusun

yok canım öyle olsa baştan beri az gelirdi ya da çok azalırdı öyle bir ayda kesileceğini sanmıyorum da bende ilk hamileliğimde yanaklarım vücudum ayaklarım yanıyordu ama bu ara banyodan sonra ve ufonun altındada yanıyo kendim umut ypmak istiyorum da daha yum günüm geldi mi bitti mi o bile belli değil

Ahh bileydim içmezdim bitkisel çözerdim.Bende geçen yıl ilk defa oldu ama felakettim.Almanca kursuma giderken görümcemlerde yatılı kalıyodum ve wc den mikrop kaptığmı tahmin ettim çünkü hem kursun wc sini 100 lerce kişi kullanıyodu hemde görümcemin kocası oğulları pek wc deki hijjene dikkat etmiyolardı iki wc den birinden mikrop kaptım diye düşündüm ilaç kullandım geçmişti.Benim bünyem birazda alerjik yapıya sahip zaten saçım degse kaşınırım okadar yani.

canım sen ilacı bıraktın kremi kullan geçer hemen :) birde tiksinme ama çok dikkat et bende dün bi adam gribim dedi markette yanımda ayy bulaşacak dedim kaçtım yanından bak bugün nezle oldum bi şeyden çok tiksinirsen o şey seni buluyo ve oluyo o yüzden sen normal şekilde hijyenine devam et :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…