2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

sanada özcan denizden geçmiyor günlerrr fantazi parçasını armağan ediyorum bugün

Tesekkur ederımmm canııım tam benlıkk olduuuu ama bu hısss benı tuhaf edıyorrr sanırım ben adet olacagım canımmm her an bır sey akacakmıs orda bırsey varmıss gıbı goggle amcaya nasıl yazıp soracagımıda bılemedımmm

arkadaslar doktora gittim klomen verdi folik asite devam dedi 15 aralik kontrole cagirdi klomen yumurtalari guclendiriyormuz takip edecegiz bugune kadar bekledik insallah buayda gelir bebegim

gitti gidiyor a sor sen hiç öyle şeyler düşünme senle adet aynı cümlede geçmesin bile şu ay umarım inşallah :)

Yok öyle şu bulaşacak bu bulaşır diye hiç çekinmem dalarım.Dün eşim işten geldi beni öpmedi gribim bulaşır sana dedi.grip olmuş.Valla tecavüz ederim dedim öptüm :))) gülüyo sen delisin diyo.Sen daha yeni iyileştin tekrar hasta olma diye diyorum ben diyo .gecede arkasını dönüp yattı ben arkamı dönünce arkamdan sarıldı öyle uyuduk.sağolsun çok düşünür beni.

Ayyy ne güzel canım yaaa... Serephoneyi kullanırken yum günlerinden önce ilişkiye girdinizmi? Bide adet gününe kadar ilişkiye girmek sakıncalımı biliyomusun?
ben kardesı serephoneyı kullandım :) 2 ay olmadı bu ayda kendılıgınden gelıstı yum lar:)

arkadaslar doktora gittim klomen verdi folik asite devam dedi 15 aralik kontrole cagirdi klomen yumurtalari guclendiriyormuz takip edecegiz bugune kadar bekledik insallah buayda gelir bebegim

hayırlısı olsun canımm :) inşallah kızlara bir kardeş gelecek kısa zamanda bende doktora gidip kkda tüm arkadaşlarım klomen kullanyo bana da ver diyeceğim :)

Ayyy ne güzel canım yaaa... Serephoneyi kullanırken yum günlerinden önce ilişkiye girdinizmi? Bide adet gününe kadar ilişkiye girmek sakıncalımı biliyomusun?

:) ben adetın 5. gunu basladım hergun 1 tane ıctım 12. gunu doktora gıttım yum buyuklugune gore ılıskı gunlerıne onerıyor ona gore ılıskıye gırıyorsun ama ben oncesındede ılıskıye gırdım sonrasındada adete kadar ılıskı olmadı ama bu ay olacak ınsallah :)

:) düşünülmek güzell olmaz mı hemde sevdiğin tarafından :) allah bozmasın canım :)

Sağol canım bu bilgiler yetti de arttı bile.. İnşallah doğal yoldan gelişen yumlarına bebeiş yerleştirir Rabbim

Kızlar bu sogan suyunu nasıl ne zaman ve kac gun kullanıyorsunuz

Canm bisey olmaz spermler 2 gunde bi iliski olsun cunku yumurtanin ne zaman catlayacagini bilemezsin biz catlama ignesinden oncede iliski oldu belki bu ay ondan oldu cunku spermlerin yum. Ulasmasi 6 saat surebiliyomus o yuzden yum catladiginda icerde sperm olmasi daha iyi

sweet42 canım oralardamısın sana kaçiboynuzu kürü ile ilgili bişey danışacam?
söle canım yeni geldim eve dr gittim tekrardan eşimin ısrarıyla sabah gittiğim yumurtayla ilgili bişi dememişti başka özele gittim yeni oluşmuş yumurta yok dedi ben şookkk şokk eşimde şok sonra adet söktürücü veriyim süreci hızlandırıp tedaviye başlayalım dedi kafam çook dumann çokkk sen sor cnm keçiboynuzuyla ilgili sormak istediğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…