2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canm belki gelisir benm yumurtalarimda hep gec gelisti

ahh kızlarrr ahhh benim çilem bitmiyo ya sabahki dr kist gitmiş ama yumoşla ilgili bişi demedi die başka bi dr gittim oda evet kist yok bitmiş gitmiş ama yeni yumurta yok malesef istersen söktürücü kullan adet ol tedaviye başlayalım klomen çatlama iğnesiyle dedi bu şekilde hamiş olan varmı aranızda kızlar böle bi tuhafım kendime gelemiyorum 2 saattir yaaaa

Canm belki gelisir benm yumurtalarimda hep gec gelisti
bilmiyorumki kuzum yaa ne yapacağımı sasırdım dr söktürücü verdi 6 gün kullan adet ol dedi bende çook kararsız kaldım bir tuhafım yanii karar veremiyorum eşimin bile morali bozuldu yumurta yok diyince onada cnm sıkıldı biraz üzgünüm çoook

Canmm benm deger 84 du 157 olmus bi daha kan vermicem haftaya keseyi gormeye gidicem
evet canım güzel yükseliyo işte çook şükür Allahın izniyle kucagına alıcan inşallah bencede artık verme dur bii kan verip verip durmaa kanınla beslenio bebiş onunla oluşuyo yavrucum

canımm senın kacıncı gunundu

14. günümdü bugün canım

Canım belkı gec olusacak bence sokturucu kullanma canım hormonlarına mudahale etme benım dongum hep 28 dı benım yum gıtmıs 19 dacatlamıs demekkı gec olgunlasmıss senın dongunu bılmıyorum ama bence normal halıne bırak canım demekkı bundan sonrakı gunler onemlı sızın ıcın

Hım anladım canım ćoookkk sağol inşallah bizimde olur. Güzel hamişim dikkat et kendine öpüldün

evet bende öle düşündüm açıkçası esimde kullanmayalım dedi istersen ama sen bilirsin dedi normal döngüm 29 gün en geç öleydii aman hayırlısı en azından kistim yok napim beni artıkın bu ay unutun ben ocağa kaldım sanırım :)

Ah canım ya sıkma canını lütfen hiç belli olmaz bu işler. Daha sonra sorarım ben sana. Şimdi kafanı topla kendine gel. Sıkma canını. Sitres baş düşman biliyorsun KAfanı boşaltmaya çalış biraz

uzulme canım ya ben tam 5. doktorumda mutlu oldum hepsı kıst cın yok olsun dıyordu kıst gıdıyordu herhangı tedavıye baslamıyorlardı o yuzden yenıden kıst olusuyordu (malatyanın en ıyı doktorları bunlar) en son bır dokt gıttım tahlıllerım cok ıyıyken yumurtada rezerv var hemen tupe gecelım dedı sok oldum sora canım doktorumu buldum once kıstı yok ettı adetımı duzenledı ılk ay serephone ıle 4 yumurtam olustu ve doktor rahım de yumurtalıklarda cok ıyı dıyor progestan testlerım 25 ın uzerınde cıkıyor her dedıklerıne ınanma kuzum allah cok buyuk ınsallah ıyı doktorlarla karsılasırız:)

Hıc bellı olmaz canımmm o ısler :) belkıde bır suprız yaparsınnn :) anladım canım benımde 28 dı sıte hormonlar degısebılıyor canımmm evet cok sukur kıst yok beklemek en ıyısı canım sanırım bende adet olacagım canım

yok kuzum sor sen akşama yapıcan kocişe bi hayrım olsun sana barim :)

Kuzum gunde bır taneyı zor ıcıyorummm 3 taneyı nasıl ıcerımmm olmasa gelecekte hamıle kalacagımı bebegımın gelecegını dusunurek bebegımn saglıgı ıcın ıcmem lazımmm :)
ben foik plusu sevmemistim gerci hamilelik bulantilarini ona bagliyordum belki de ama folbiolü gunde bir tane unutmussam ertesi gün iki tane yutuyorum bana misin demiyorum valla

inşallah canım ya ben anlamadımki doğru düzgün bişide açıklamadı yumurta yokkk dedi söktürücü verim sonra klomen çatlama iğnesi yapalım dedide ben söktürücü felan kullanamam yaa elbet adet olcam napim doğal akış en iyisi Allah elbet bir zaman verir beni en cokta üzen sey eşimin suratı çok düştü bana tuhaf bi şekilde baktı anlamadım sonrada zaten hiçç konuşmadı sustu o işe ben eve geldim ne aradı ne sordu

ben foik plusu sevmemistim gerci hamilelik bulantilarini ona bagliyordum belki de ama folbiolü gunde bir tane unutmussam ertesi gün iki tane yutuyorum bana misin demiyorum valla

Ben yıne folbıol alırıım o zaman :) canım ya sana bırsey sormak ıstıyorum ogle sonundan berı var sankı bolgemın agzında böyle bır akıntı bır sıvı var dursammı gıtsemmı dıye beklıyor adetlı gıbı aynıı ve gunluk pedım sarı sarı olmus bu nedır sanırım adet olacagım ondann cok ack yazdım kusura bakm canım nasıl anlatacagımı bılemeıdm

Kıyamam yaaaa. Canım bu keçiboynuzunu yarım litra suda yapıyoruz da 1 hafta yarısını sabah aç içip yarısınıda akşam yatarken ićiyo ya. 1 hafta sonra sadece akşam yatarken içecek 1 bardak. Yarım litre sudan da nerdeyse 2.5 bardak ćıkıyo. 1 bardağını içip kalanını nr yapacak dökecekmiyim?
yok kuzum sor sen akşama yapıcan kocişe bi hayrım olsun sana barim :)

Kızlar bu sogan suyunu nasıl ne zaman ve kac gun kullanıyorsunuz
canım adetin bittikten 2 gün sonra içmeye başlıyosun ve 15 gün boyunca sabak akşam aç karna 1 bardak ılık bi şekilde içiyosun.. yapılışıda 1.5 bardak suyu kaynatıp 1 tane soğanı 6 ya parçalayıp 5 dk kadar kapalı bi şekilde kaynatıyosun ılıklaşınca içiyosun

sen olmuycaannn bak görürüsün inşallah melegin gelicek inşallah bende bekleme kararındayım belkide geç olsun güç olmasın yeterki artık hamile kalıpta hevesim kursağımda kalmasın yeterkiii
ama sennn böle karamsar olma bence senin bebiş gelicekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…