2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Hımm tesekkur ederım canımm adett bıttıkten sonra baslıyorsan yum donemındede ıcıyorsun o zaman

yok kuzum şöyle yap ben öle yapıyorum ölcüyü yarıya düşürüyorum aşağı yukarı 1.5 su bardağı suya 3 4 keçiboynuzu kırıyorum birazı buharlaşıyo bir bardaktan biraz fazla çıkıo ama ben hepsini içiriyorum eşime koca su bardağım var içiriyorum :)

Ayyy agzın ball yesınnn canımmm benım ınsalla melegımmm gelır canımmmmm ya aslında karamsarlık degılde alıstım ya artık adet olmaya yıne olurum dıye dusunuyorum :) ınsallah gelmıstır benım bebıs aynen canım gec olsun guc olmasınnn yeterkı hayırlı saglıklı sekılde gelsınler

Oda kafasına takmıştır canım. Belli etmek istemezler ama üzülüyolar işte. Senin de canını sıkmak istememiştir. Ne diyeceğini de bilememiştir. Şimdi bişey derim üzerin diye aramıyodur. Bide onu düşünüp üzülme lütfen sıkma canını. Rabbim dermansız dert vermesin

Usutmussundur ya da ostorojen artinca sivi bi akinti geliyor odur adetle alakali degildir yani

Tamam canım bende öyle yaparım o zaman sağol canım bilgilerin için. Hakkını helal et bu arada

Usutmussundur ya da ostorojen artinca sivi bi akinti geliyor odur adetle alakali degildir yani

Oo benım ıcımde hıssettıgımm sıvı akıntıdırr dımı canımm ben farkında olmadan akıyordur ılla lavaboda peceteye yum donemındekı gıbı parca seklınde akıntı gelmez dımı adet degıldır nedır pekı haydı söyle söyle

aminn inşallah canım oda bende üzülmeyelim bide pazar doğum günü :) evet belkide yansıtmak istememiştir haklısın canım saol desteğin için

canım benim eşimde içiyo .. kalanını dökmüyosun dolapta sakla ertesi gün içir ben öyle yapıyorum saraçoğluda öyle demişti :)

Sende sağol canım benim. Bak ne güzel doğum gününede bişey kalmamış. Morel bozmak yok. Doğum gününü iyi değerlendirin. Sitres atın biraz. Ne kadarlık evlisiniz canım?
aminn inşallah canım oda bende üzülmeyelim bide pazar doğum günü :) evet belkide yansıtmak istememiştir haklısın canım saol desteğin için

Can akşam bendede oldu gittim yıkadım geçti.2 adet önceside adetten 3 gün önce başlamıştı ve regliye kadar ıslaklaklık devam etmişti ama o kaygan sıvıydı bu akşamdı içte kaygan dışta su gibiydi geçti.Bence kendini dinlemeyi bırak çokta düşünme herşey olacagına varır canım bu ayda kısmette adet olmak varsa oluruz yapcak bişey yok yani.Diğer türlü morelimiz bozuluyo.

Sende sağol canım benim. Bak ne güzel doğum gününede bişey kalmamış. Morel bozmak yok. Doğum gününü iyi değerlendirin. Sitres atın biraz. Ne kadarlık evlisiniz canım?
14 aylık evliyim canım ewet ona kendim pastalar felan yapcam canımızı sıkmıycam bıkmak yok yola devam inşallahhh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…