canım adetin bittikten 2 gün sonra içmeye başlıyosun ve 15 gün boyunca sabak akşam aç karna 1 bardak ılık bi şekilde içiyosun.. yapılışıda 1.5 bardak suyu kaynatıp 1 tane soğanı 6 ya parçalayıp 5 dk kadar kapalı bi şekilde kaynatıyosun ılıklaşınca içiyosun
evet canım o dönemdede hala içiyo oluyosunHımm tesekkur ederım canımm adett bıttıkten sonra baslıyorsan yum donemındede ıcıyorsun o zaman
yok kuzum şöyle yap ben öle yapıyorum ölcüyü yarıya düşürüyorum aşağı yukarı 1.5 su bardağı suya 3 4 keçiboynuzu kırıyorum birazı buharlaşıyo bir bardaktan biraz fazla çıkıo ama ben hepsini içiriyorum eşime koca su bardağım var içiriyorum :)Kıyamam yaaaa. Canım bu keçiboynuzunu yarım litra suda yapıyoruz da 1 hafta yarısını sabah aç içip yarısınıda akşam yatarken ićiyo ya. 1 hafta sonra sadece akşam yatarken içecek 1 bardak. Yarım litre sudan da nerdeyse 2.5 bardak ćıkıyo. 1 bardağını içip kalanını nr yapacak dökecekmiyim?
sen olmuycaannn bak görürüsün inşallah melegin gelicek inşallah bende bekleme kararındayım belkide geç olsun güç olmasın yeterki artık hamile kalıpta hevesim kursağımda kalmasın yeterkiii
ama sennn böle karamsar olma bence senin bebiş gelicekkk
evet canım o dönemdede hala içiyo oluyosun
inşallah canım ya ben anlamadımki doğru düzgün bişide açıklamadı yumurta yokkk dedi söktürücü verim sonra klomen çatlama iğnesi yapalım dedide ben söktürücü felan kullanamam yaa elbet adet olcam napim doğal akış en iyisi Allah elbet bir zaman verir beni en cokta üzen sey eşimin suratı çok düştü bana tuhaf bi şekilde baktı anlamadım sonrada zaten hiçç konuşmadı sustu o işe ben eve geldim ne aradı ne sordu
Usutmussundur ya da ostorojen artinca sivi bi akinti geliyor odur adetle alakali degildir yaniBen yıne folbıol alırıım o zaman :) canım ya sana bırsey sormak ıstıyorum ogle sonundan berı var sankı bolgemın agzında böyle bır akıntı bır sıvı var dursammı gıtsemmı dıye beklıyor adetlı gıbı aynıı ve gunluk pedım sarı sarı olmus bu nedır sanırım adet olacagım ondann cok ack yazdım kusura bakm canım nasıl anlatacagımı bılemeıdm
yok kuzum şöyle yap ben öle yapıyorum ölcüyü yarıya düşürüyorum aşağı yukarı 1.5 su bardağı suya 3 4 keçiboynuzu kırıyorum birazı buharlaşıyo bir bardaktan biraz fazla çıkıo ama ben hepsini içiriyorum eşime koca su bardağım var içiriyorum :)
Usutmussundur ya da ostorojen artinca sivi bi akinti geliyor odur adetle alakali degildir yani
aminn inşallah canım oda bende üzülmeyelim bide pazar doğum günü :) evet belkide yansıtmak istememiştir haklısın canım saol desteğin içinOda kafasına takmıştır canım. Belli etmek istemezler ama üzülüyolar işte. Senin de canını sıkmak istememiştir. Ne diyeceğini de bilememiştir. Şimdi bişey derim üzerin diye aramıyodur. Bide onu düşünüp üzülme lütfen sıkma canını. Rabbim dermansız dert vermesin
ne demek kuzum yaa öle deme şifa olsun eşine inşallahhh :)Tamam canım bende öyle yaparım o zaman sağol canım bilgilerin için. Hakkını helal et bu arada
canım benim eşimde içiyo .. kalanını dökmüyosun dolapta sakla ertesi gün içir ben öyle yapıyorum saraçoğluda öyle demişti :)Kıyamam yaaaa. Canım bu keçiboynuzunu yarım litra suda yapıyoruz da 1 hafta yarısını sabah aç içip yarısınıda akşam yatarken ićiyo ya. 1 hafta sonra sadece akşam yatarken içecek 1 bardak. Yarım litre sudan da nerdeyse 2.5 bardak ćıkıyo. 1 bardağını içip kalanını nr yapacak dökecekmiyim?
:)) insallah gerek kalmaz bebisin gelmistikhayırlısı olsun canımm :) inşallah kızlara bir kardeş gelecek kısa zamanda bende doktora gidip kkda tüm arkadaşlarım klomen kullanyo bana da ver diyeceğim :)
aminn inşallah canım oda bende üzülmeyelim bide pazar doğum günü :) evet belkide yansıtmak istememiştir haklısın canım saol desteğin için
canım benim eşimde içiyo .. kalanını dökmüyosun dolapta sakla ertesi gün içir ben öyle yapıyorum saraçoğluda öyle demişti :)
Can akşam bendede oldu gittim yıkadım geçti.2 adet önceside adetten 3 gün önce başlamıştı ve regliye kadar ıslaklaklık devam etmişti ama o kaygan sıvıydı bu akşamdı içte kaygan dışta su gibiydi geçti.Bence kendini dinlemeyi bırak çokta düşünme herşey olacagına varır canım bu ayda kısmette adet olmak varsa oluruz yapcak bişey yok yani.Diğer türlü morelimiz bozuluyo.Oo benım ıcımde hıssettıgımm sıvı akıntıdırr dımı canımm ben farkında olmadan akıyordur ılla lavaboda peceteye yum donemındekı gıbı parca seklınde akıntı gelmez dımı adet degıldır nedır pekı haydı söyle söyle
14 aylık evliyim canım ewet ona kendim pastalar felan yapcam canımızı sıkmıycam bıkmak yok yola devam inşallahhh :)Sende sağol canım benim. Bak ne güzel doğum gününede bişey kalmamış. Morel bozmak yok. Doğum gününü iyi değerlendirin. Sitres atın biraz. Ne kadarlık evlisiniz canım?
yok canim ben saracoglunun videolarina falan baktim kalani dolapta saklayip ertesi gun icirebilirsiniz demisti vardir bi bildigi :)Hergün taze olması gerkmiyomu peki canım?
kuşum bilgileri alayım...kızlar ben sonuçlarımı aldım negatif doktorla konustum artik birdaha ki aya dedi :) hayırlısı olsunMogami kuzum yeni listeye benide ekleyebilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?