çok sevindim canım dilerim benimkide gider....ben soğan kürünü bıraktım mideme dokundu iki gündür bulantı var çok sevdiğim mücver bile koktu bana o yüzden içmicem....bir hafta yetmiştir umarım hem hapta var bakalım...sen yine yum dönemi git doktora yumoş büyüklüğü içinkızlarrr merhabalarrr dr dan yeni geldim kist gitmiş kaybolmuş öle dedi çoookkk mutlu oldum üstten muayne ettiği için sanırım yumoşu ölçemedi ama gün aşırı ilişkiye devam et dedi benden şimdilik haberler bu kadar :)soğan suyunun sanırım faydasını gördüm :)
Selam kaç yıllık evlisin ne zamandır bebiş düşünüyorsunKızlar Merhaba bende aranıza yeni katıldım.
Canm bnm kistim de gitti diye seviniyodum dongumun 10.gunu dra gittim yum daha yok dedi 15.gunde decalisma yaptiktan sonra kanamam basladi ertesi gun gittim dra yum olusmamis ve adet oluyosun dedi test yapti temiz cikti muhtemelen kistle bozulan duzeni saglamaya calisti vucut cunku bnm yumurtlama sorunum yok dr oyle diyorsa daha iyi bnm drum alti ay dene kendin olmazsa oyle tedaviye bSlariz dediahh kızlarrr ahhh benim çilem bitmiyo ya sabahki dr kist gitmiş ama yumoşla ilgili bişi demedi die başka bi dr gittim oda evet kist yok bitmiş gitmiş ama yeni yumurta yok malesef istersen söktürücü kullan adet ol tedaviye başlayalım klomen çatlama iğnesiyle dedi bu şekilde hamiş olan varmı aranızda kızlar böle bi tuhafım kendime gelemiyorum 2 saattir yaaaa
Merhaba canimKızlar Merhaba bende aranıza yeni katıldım.
Iyi yaparsın canim onlem almak şartSlm kizlar bende aranizdayim takip ediyorum sizleri. Ben 14 aylik evliyim. Hic korunmadik esimle. Bendede esimdede sorun yok ama bebis gelmiyor bor turlu. 1 hafta sonra adet gunum. Eger adet olursam rahim filmi cektirecem bu ay acaba tuplerdemi sorun var diye
Bizde 14 aylık evliyiz cnm.Ama eşim yurt dışındaydı benim yanına gitmem 10 ay sürdü 4 aydır biraradayız bendede sağlık sorunu yok bende her ay ümitle bekliyorm hiç ummadığım anda hamile olduğmu anlıycam bence.Slm kizlar bende aranizdayim takip ediyorum sizleri. Ben 14 aylik evliyim. Hic korunmadik esimle. Bendede esimdede sorun yok ama bebis gelmiyor bor turlu. 1 hafta sonra adet gunum. Eger adet olursam rahim filmi cektirecem bu ay acaba tuplerdemi sorun var diye
Nasılsın cnm hamişlik nasıl gidiyoYeni hamişlerin herşey yolunda olmasına cok sevindim kızlar.gözünüz aydın.allah herkese nasıp etsin biran önce
Oylemi dersin canim benimde dongumu kist mi bozdu bana simdi su tharusalli adet skturucu bir ilac verdi icsemmi icmesemmi kararsizim icmem diyorum ama bakalim adet ol tedavi yaapalim dedi benm hic sorunum yoktu kistte catlama ignesi yuzunden olmustu cok korkuyorum ve endiseliyim he bolemi olacak diyeCanm bnm kistim de gitti diye seviniyodum dongumun 10.gunu dra gittim yum daha yok dedi 15.gunde decalisma yaptiktan sonra kanamam basladi ertesi gun gittim dra yum olusmamis ve adet oluyosun dedi test yapti temiz cikti muhtemelen kistle bozulan duzeni saglamaya calisti vucut cunku bnm yumurtlama sorunum yok dr oyle diyorsa daha iyi bnm drum alti ay dene kendin olmazsa oyle tedaviye bSlariz dedi
canim bugun gittim 14.gundu yumos yok dedi ben anlamadim kurtajdan once dongum 31 di sonrasinda 27 28 29 a dusmustu simdi nolcak bilmiyorum feci endiseliyim ben 8 gun ictim soganin etkisini gordum simdi biraksammi devam mi etsem bilemedimçok sevindim canım dilerim benimkide gider....ben soğan kürünü bıraktım mideme dokundu iki gündür bulantı var çok sevdiğim mücver bile koktu bana o yüzden içmicem....bir hafta yetmiştir umarım hem hapta var bakalım...sen yine yum dönemi git doktora yumoş büyüklüğü için
Benim de iki yil oldu bekliyorum bakalim bu ay olmazsa üçüncü gun gideceğim doktoraBen iki senedir bekliyorum inşallah bi gün beklentilerimiz güzelce sonlaNIP bebisleri aliriz kucagimiza
hoşgeldin canım o zaman :)Kızlar Merhaba bende aranıza yeni katıldım.
inşallah sorun yoktur :)Slm kizlar bende aranizdayim takip ediyorum sizleri. Ben 14 aylik evliyim. Hic korunmadik esimle. Bendede esimdede sorun yok ama bebis gelmiyor bor turlu. 1 hafta sonra adet gunum. Eger adet olursam rahim filmi cektirecem bu ay acaba tuplerdemi sorun var diye
yok canim ben saracoglunun videolarina falan baktim kalani dolapta saklayip ertesi gun icirebilirsiniz demisti vardir bi bildigi :)
bence yumoş var ama henüz büyümemiştir canım yani günde 2 mm den hesaplasak 3 günde 6 mm büyür dolayısıyla şimdi 13 mm olan yum 3 gün sonra yeterli oldunluğa ulaşır...doktorun belki de bu yüzden söylememiştir bide idrara sıkışık olmak lazım görülmesi için ben eylülde gittiğimde başta göremedi sonra sıkış gel dedi sıkıştıktan sonra baktı iki tane birden gördü...sen sıkışıkmıydıncanim bugun gittim 14.gundu yumos yok dedi ben anlamadim kurtajdan once dongum 31 di sonrasinda 27 28 29 a dusmustu simdi nolcak bilmiyorum feci endiseliyim ben 8 gun ictim soganin etkisini gordum simdi biraksammi devam mi etsem bilemedim
14 aylık evliyim canım ewet ona kendim pastalar felan yapcam canımızı sıkmıycam bıkmak yok yola devam inşallahhh :)
yok cnm ben iki dr gittim ondan sonra o alttan bakti ilk 10 mm solda var gibi sonra yok sokturucu veriyim dedi adet ool 3.gun gel dedi bakalim yaaa kullanmiycam o sokturucuyu akiisina birakicambence yumoş var ama henüz büyümemiştir canım yani günde 2 mm den hesaplasak 3 günde 6 mm büyür dolayısıyla şimdi 13 mm olan yum 3 gün sonra yeterli oldunluğa ulaşır...doktorun belki de bu yüzden söylememiştir bide idrara sıkışık olmak lazım görülmesi için ben eylülde gittiğimde başta göremedi sonra sıkış gel dedi sıkıştıktan sonra baktı iki tane birden gördü...sen sıkışıkmıydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?