Insallah bitanem suan dusynuyoorumda demekki hayirlisi bbuymus keciboynuzuyla esim daha cok kendine gelir herseyde vardir bir hayir aralik olmmaz ocak olur :)Ayyy ne güzel yap pastaları yiyin şöyle karşılıklı. Başbaşa romantik bir aksam geçirin. Şilin kafanizdan kotu dusunleri keyfini çıkarın. İkinizede iyi gelecek inşallah bu doğum günü
Sokturucu duzenini bozar diye korkuyorum canm benm yabilmiyorumki kuzum yaa ne yapacağımı sasırdım dr söktürücü verdi 6 gün kullan adet ol dedi bende çook kararsız kaldım bir tuhafım yanii karar veremiyorum eşimin bile morali bozuldu yumurta yok diyince onada cnm sıkıldı biraz üzgünüm çoook
10 mm varsa en fazla 5 güne çatlar canım sen kullanma söktürücü bencedeyok cnm ben iki dr gittim ondan sonra o alttan bakti ilk 10 mm solda var gibi sonra yok sokturucu veriyim dedi adet ool 3.gun gel dedi bakalim yaaa kullanmiycam o sokturucuyu akiisina birakicam
im film cektirip te hamis olan da insallah gerek kalmaz hamisdindir:)Slm kizlar bende aranizdayim takip ediyorum sizleri. Ben 14 aylik evliyim. Hic korunmadik esimle. Bendede esimdede sorun yok ama bebis gelmiyor bor turlu. 1 hafta sonra adet gunum. Eger adet olursam rahim filmi cektirecem bu ay acaba tuplerdemi sorun var diye
Iste bende tamda ondan korkuyorum kuzum yok yok kullanmiycam senin bu gebelik cnmklomen ve catlama ignesimi ?Sokturucu duzenini bozar diye korkuyorum canm benm ya
Evet kuzum kesin bisi demedi uyuz esim dedi sanki ole bisi dedi sonra sokturucuyu sikistirdi araya esimin morali asiri bozuldu onu gordum simdide odaya gitti uyudu10 mm varsa en fazla 5 güne çatlar canım sen kullanma söktürücü bencede
bekle bikaç gün en azından tatlım canını sıkma lütfenn inş çatlar da yum döllenir siz gün aşırı devam edin bekleyin olmazsa :)Iste bende tamda ondan korkuyorum kuzum yok yok kullanmiycam senin bu gebelik cnmklomen ve catlama ignesimi ?
Evet gun asiri bu hafta devam edicem canim :) karagulu izle sen hadi bakalimbekle bikaç gün en azından tatlım canını sıkma lütfenn inş çatlar da yum döllenir siz gün aşırı devam edin bekleyin olmazsa :)
Evet canm klomen ve catlama ignedi gecen ay doktor 2 klomen kullan dedi ben 1 kullandim klomen kullanmama ragmen 12. gun gittim yumurta yok 2 gun sonra gel.dedi ben durmadan kuru incir yedim 2 gun bi gittim 11.mm yumurta var 3 gun sonra gel dedi bi gittim 21 mm olmus catlama ignesi verdi tabi o ay hamile kalamadim ama yumurta gelisti.Iste bende tamda ondan korkuyorum kuzum yok yok kullanmiycam senin bu gebelik cnmklomen ve catlama ignesimi ?
Insallah bitanem suan dusynuyoorumda demekki hayirlisi bbuymus keciboynuzuyla esim daha cok kendine gelir herseyde vardir bir hayir aralik olmmaz ocak olur :)
ohhh ne guzell miss olsun simdi oldu iste geldi gusel bebisss :)Evet canm klomen ve catlama ignedi gecen ay doktor 2 klomen kullan dedi ben 1 kullandim klomen kullanmama ragmen 12. gun gittim yumurta yok 2 gun sonra gel.dedi ben durmadan kuru incir yedim 2 gun bi gittim 11.mm yumurta var 3 gun sonra gel dedi bi gittim 21 mm olmus catlama ignesi verdi tabi o ay hamile kalamadim ama yumurta gelisti.
Aynen yaa icsinler icsinler guclensin spermcikler ahahahha :) ama insallah sizde faydasini gorursunuz herkes memnun kalmis cokOoohhh ićirelim suları ićirelim vitaminleri artsın sipermcikler gelsin tatlı bebişler :)))
Sende umudunu kaybette bolca kuru incir ye ilac kullanma sadece adet araligin uzar adet olunca gidersin klomen baslaman gerekiyosa baslasin zaten klomen catlama ignesi vucuda mudahale bide sokturucuyu katma isin icine bence 4 gun incir ye 4. bi ultrasona git tekrar ozeller 10 icinde ucretsiz nasil olsaohhh ne guzell miss olsun simdi oldu iste geldi gusel bebisss :)
Aynen yaa icsinler icsinler guclensin spermcikler ahahahha :) ama insallah sizde faydasini gorursunuz herkes memnun kalmis cok
aldırma eşine anlayışsız olabiliyorlar...sen kendine odaklan canımEvet kuzum kesin bisi demedi uyuz esim dedi sanki ole bisi dedi sonra sokturucuyu sikistirdi araya esimin morali asiri bozuldu onu gordum simdide odaya gitti uyuduhalbuki ben onun sperm sonucu cikinca hic bole davranmamistim herseyuden cok buda beni cook cook uzdu sanirim
Ovu test kullanmıyor musun canım?yok canım öyle olsa baştan beri az gelirdi ya da çok azalırdı öyle bir ayda kesileceğini sanmıyorum da bende ilk hamileliğimde yanaklarım vücudum ayaklarım yanıyordu ama bu ara banyodan sonra ve ufonun altındada yanıyo kendim umut ypmak istiyorum da daha yum günüm geldi mi bitti mi o bile belli değil
aldırma eşine anlayışsız olabiliyorlar...sen kendine odaklan canım
Hayir ben anlamdiramiyorum oturuyorum zaten tek basima ole bos bos oda uyusunaldırma eşine anlayışsız olabiliyorlar...sen kendine odaklan canım
Evet insallah bende oyle planladim bakalim yapcaz bisiler:)Sende umudunu kaybette bolca kuru incir ye ilac kullanma sadece adet araligin uzar adet olunca gidersin klomen baslaman gerekiyosa baslasin zaten klomen catlama ignesi vucuda mudahale bide sokturucuyu katma isin icine bence 4 gun incir ye 4. bi ultrasona git tekrar ozeller 10 icinde ucretsiz nasil olsa
Can akşam bendede oldu gittim yıkadım geçti.2 adet önceside adetten 3 gün önce başlamıştı ve regliye kadar ıslaklaklık devam etmişti ama o kaygan sıvıydı bu akşamdı içte kaygan dışta su gibiydi geçti.Bence kendini dinlemeyi bırak çokta düşünme herşey olacagına varır canım bu ayda kısmette adet olmak varsa oluruz yapcak bişey yok yani.Diğer türlü morelimiz bozuluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?