2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Ayyy ne güzel yap pastaları yiyin şöyle karşılıklı. Başbaşa romantik bir aksam geçirin. Şilin kafanizdan kotu dusunleri keyfini çıkarın. İkinizede iyi gelecek inşallah bu doğum günü
Insallah bitanem suan dusynuyoorumda demekki hayirlisi bbuymus keciboynuzuyla esim daha cok kendine gelir herseyde vardir bir hayir aralik olmmaz ocak olur :)

Sokturucu duzenini bozar diye korkuyorum canm benm ya

yok cnm ben iki dr gittim ondan sonra o alttan bakti ilk 10 mm solda var gibi sonra yok sokturucu veriyim dedi adet ool 3.gun gel dedi bakalim yaaa kullanmiycam o sokturucuyu akiisina birakicam
10 mm varsa en fazla 5 güne çatlar canım sen kullanma söktürücü bencede

ca
im film cektirip te hamis olan da insallah gerek kalmaz hamisdindir:)

10 mm varsa en fazla 5 güne çatlar canım sen kullanma söktürücü bencede
Evet kuzum kesin bisi demedi uyuz esim dedi sanki ole bisi dedi sonra sokturucuyu sikistirdi araya esimin morali asiri bozuldu onu gordum simdide odaya gitti uyudu halbuki ben onun sperm sonucu cikinca hic bole davranmamistim herseyuden cok buda beni cook cook uzdu sanirim

Iste bende tamda ondan korkuyorum kuzum yok yok kullanmiycam senin bu gebelik cnmklomen ve catlama ignesimi ?
bekle bikaç gün en azından tatlım canını sıkma lütfenn inş çatlar da yum döllenir siz gün aşırı devam edin bekleyin olmazsa :)

Iste bende tamda ondan korkuyorum kuzum yok yok kullanmiycam senin bu gebelik cnmklomen ve catlama ignesimi ?
Evet canm klomen ve catlama ignedi gecen ay doktor 2 klomen kullan dedi ben 1 kullandim klomen kullanmama ragmen 12. gun gittim yumurta yok 2 gun sonra gel.dedi ben durmadan kuru incir yedim 2 gun bi gittim 11.mm yumurta var 3 gun sonra gel dedi bi gittim 21 mm olmus catlama ignesi verdi tabi o ay hamile kalamadim ama yumurta gelisti.

Ooohhh ićirelim suları ićirelim vitaminleri artsın sipermcikler gelsin tatlı bebişler :)))
Insallah bitanem suan dusynuyoorumda demekki hayirlisi bbuymus keciboynuzuyla esim daha cok kendine gelir herseyde vardir bir hayir aralik olmmaz ocak olur :)

ohhh ne guzell miss olsun simdi oldu iste geldi gusel bebisss :)

ohhh ne guzell miss olsun simdi oldu iste geldi gusel bebisss :)
Sende umudunu kaybette bolca kuru incir ye ilac kullanma sadece adet araligin uzar adet olunca gidersin klomen baslaman gerekiyosa baslasin zaten klomen catlama ignesi vucuda mudahale bide sokturucuyu katma isin icine bence 4 gun incir ye 4. bi ultrasona git tekrar ozeller 10 icinde ucretsiz nasil olsa

İnşallah canım benim inşallahhhh... Biz umut oluruz belkim bizim durumda olanlara. Yardım ederiz biz şöyle yapmıştık böyle yapmıştık ne zorluklardan geçtik. Buradan hep birbirimize destek olduk. Sizinde olacak üzülmeyin diyecez belkim bigün bizde
Aynen yaa icsinler icsinler guclensin spermcikler ahahahha :) ama insallah sizde faydasini gorursunuz herkes memnun kalmis cok

aldırma eşine anlayışsız olabiliyorlar...sen kendine odaklan canım

Ovu test kullanmıyor musun canım?

Evet insallah bende oyle planladim bakalim yapcaz bisiler:)

Bendede suan gectı canım 2 3 defa oyle hıssettımmm benımkıde ıcten canımm tatlım kendımı dınlemıyorum ben onu belırtı olarakta gormedım ben adet olacagıma yordum onuuu ben adet olacagmı dusunuyorumm ınsallah olma ama kısmette ne varsa o olur canım hayırlısııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…