2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

mrhb aranıza yeni katıldım:) ben de kasımda hamile kalmayı isteyenlerdenim regl gunume 3 dun var hatta bugunu saymazsak iki:) inş bebiş vardır.bitane oğlum var 4 yasın da :)

mrhb aranıza yeni katıldım:) ben de kasımda hamile kalmayı isteyenlerdenim regl gunume 3 dun var hatta bugunu saymazsak iki:) inş bebiş vardır.bitane oğlum var 4 yasın da :)

Merhaba hosgeldınnnn ınsallah gonlunden gecen olmustur bebısın gelmıstırrrr Allah ogluna saglık sıhat hayırlı omurler nasıp etsın en kısa zamandada kardesss :) sankı benım topragım gıbısın geldı bana :)

allah bagislasin oglunu canim insallah hamissindir guzel haberler verirsin bize rabbim tum isteyenlere nasip etsin

İyiyim canım batı bekliyorum 6 günüm kaldı ama 5-6 gündür ateş basması yaşıyorum geceleri sürekli ateş basmasıyla uyanıyorum umudum yok ama acaba mı diyorum
ben bugun bir yerde okudum canim dr yaninda calisan bayanin biri hamilelik belirtlerini yazmis iclerinde ates basmdi vardi aklima sen geldin insallah seninkide bebistendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…