Kızlar Merhaba bende aranıza yeni katıldım.
İyiyiz canım sen nasılsın bebeğimiz nasılKızlar nsılsınz bakim
Elisam profil fotoğrafın süperr maaşallah rabbim sanada bizlerede nasip etsinMerhaba hosgeldınnn ınsallah topıgımızz ugurlu gelırr
Kızlar nsılsınz bakim
İyiyiz cnm. Sen nasılsın gelişmeler varmı sende.seni merakla bekliyorum.Kızlar nsılsınz bakim
Elisam profil fotoğrafın süperr maaşallah rabbim sanada bizlerede nasip etsin
İyiyiz canım sen nasılsın bebeğimiz nasıl
İyiyiz cnm. Sen nasılsın gelişmeler varmı sende.seni merakla bekliyorum.
Bir sonraki doktor randevun ne zaman canımBende heyecanla bekliyorum kalp atış9 için canım bakalım sen naslsn canm
mrhb aranıza yeni katıldım:) ben de kasımda hamile kalmayı isteyenlerdenim regl gunume 3 dun var hatta bugunu saymazsak iki:) inş bebiş vardır.bitane oğlum var 4 yasın da :)
Bir sonraki doktor randevun ne zaman canım
allah bagislasin oglunu canim insallah hamissindir guzel haberler verirsin bize rabbim tum isteyenlere nasip etsinmrhb aranıza yeni katıldım:) ben de kasımda hamile kalmayı isteyenlerdenim regl gunume 3 dun var hatta bugunu saymazsak iki:) inş bebiş vardır.bitane oğlum var 4 yasın da :)
adana :)nerelisin:)
İyiyim cnm çok şükür.yarın regli günüm.Bekliyorum bende adet olmayı.inşaallah 5 gün sonra güzel haberlerle dönceksin canım.5 gün var canm sabırla bekliyorum csnm sen nasılsn
İyiyim canım batı bekliyorum 6 günüm kaldı ama 5-6 gündür ateş basması yaşıyorum geceleri sürekli ateş basmasıyla uyanıyorum umudum yok ama acaba mı diyorumİyidir teyzesi sen nasılsın canm
ben bugun bir yerde okudum canim dr yaninda calisan bayanin biri hamilelik belirtlerini yazmis iclerinde ates basmdi vardi aklima sen geldin insallah seninkide bebistendirİyiyim canım batı bekliyorum 6 günüm kaldı ama 5-6 gündür ateş basması yaşıyorum geceleri sürekli ateş basmasıyla uyanıyorum umudum yok ama acaba mı diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?