- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
İyiyim cnm çok şükür.yarın regli günüm.Bekliyorum bende adet olmayı.inşaallah 5 gün sonra güzel haberlerle dönceksin canım.
İyiyim canım batı bekliyorum 6 günüm kaldı ama 5-6 gündür ateş basması yaşıyorum geceleri sürekli ateş basmasıyla uyanıyorum umudum yok ama acaba mı diyorum
adana :)
Benden umut beklemeyin cnm.Ben yum döneminde ilaç kullandıgım için 5 gün korundum enfeksiyonla mücadele ayım bu ay çünkü.Bat yarınmı hade bir güzel haberde senden duyalım inşallah
hadiya bu defa tahmin tutmadi 01 yazinca adana zanettim :)ben de trabzon:)
Benden umut beklemeyin cnm.Ben yum döneminde ilaç kullandıgım için 5 gün korundum enfeksiyonla mücadele ayım bu ay çünkü.
Bende trabzonluyum çok mutlu oldum şuandaben de trabzon:)
:) sen hamilemisin:? yada düşünüyormusun?hadiya bu defa tahmin tutmadi 01 yazinca adana zanettim :)
öylemi neresinden:)Bende trabzonluyum çok mutlu oldum şuanda
Merkez canım sen neresinden? :)öylemi neresinden:)
of canım ankara da oturuyorumMerkez canım sen neresinden? :)
algıda seçicilikhadiya bu defa tahmin tutmadi 01 yazinca adana zanettim :)
Merhaba canim Allah bagislasin var mi bi belirtin?mrhb aranıza yeni katıldım:) ben de kasımda hamile kalmayı isteyenlerdenim regl gunume 3 dun var hatta bugunu saymazsak iki:) inş bebiş vardır.bitane oğlum var 4 yasın da :)
insallah hamileyimdie evet istiyorum:) sen hamilemisin:? yada düşünüyormusun?
nekadarlık?insallah hamileyimdie evet istiyorum
Trabzon nereden annemin tarafi orada hepben de trabzon:)
Allahın takdirine karşı gelinmez cnm.Olursa süpriz olur cnm.Hiç belli olmaz anm Rabbim yeterli ol desin
Sen de mi trabzonlusun hemşooBende trabzonluyum çok mutlu oldum şuanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?