2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

egitim bilimleri esimden duyuyorum hep bende seni ozledim bitanem hic denk gelmedik bugun iyiyim tarlim sen nasilsin
bende iyiyim de eşim haftaya sınavlardan dolayı 3 gece 4 gün yok ona üzüldüm dersleri zor kafası bozuktu o yüzden, hatta arkadaşları aradı pazar gel diye, eşim için gelemem dedi, arkadaşlarıda çalışmayı bırakmış az önce masaj yaptım güzelce konuştuk,sahlep yaptım ona keyfi yerine geldi.. :) sen napıyorsun.. eğitim bilimleri aynen

himm uzuldum canim ama ne yapacaksin gelecegiz icin mecbur canim bir sure katlanmaniz lazim ohh ne guze iyi yapmissin canim tebrik ederim tatlim ne guzel esinin yaninda destwksinn hep boyle ol tatlim bende ayni canim degisiklik yok :)eve geldim esimle findik soda keyfo yaptik uzaniyorum :)

İnşallah olur canm benim benimde kaynana sarışın esmer düşüncesine girmiş yok efendim sarışın olmasın torunum benim aile sarışın diye
Oda bulmuşta bunuyo.sarışın olsun esmer olsun yeterki hayırlı sıhhatli olsun .Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasibetsin

süpermiş tatlım bende olmasam zor dgsyi kazanıp ders çalışırdı pes ettirmiyorum ohh dinlen kuzum bu ayın hakkını verdin sen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…