Beof
of canım ankara da oturuyorum
Aaa sen de mi trabzonlusun kız aha bura da bize trabzon olduSen de mi trabzonlusun hemşoo
egitim bilimleri esimden duyuyorum hepalgıda seçiciliknerdesin elisim özledim bugün
Hadi hayirlisi bakalim kacinci denemen kac aylik evlisinyani belirti yok sadece normal de adet gunume 1 hafta kala göğüslerim ağırıdı suan öyle birsey yok
Annemin tarafi hep orada carsibasindaAaa sen de mi trabzonlusun kız aha bura da bize trabzon oldusen neresinden canım
6 aydir istiyoruz insallah bebegin gelmustir 10araligi bekliyorum benimde kac aydir goguslerim agriyordu benimde bu defa agrimiyornekadarlık?
bende iyiyim de eşim haftaya sınavlardan dolayı 3 gece 4 gün yok ona üzüldümegitim bilimleri esimden duyuyorum hepbende seni ozledim bitanem hic denk gelmedik bugun iyiyim tarlim sen nasilsin
5 yıllık olacak 4 yasın da oğlum var:)Hadi hayirlisi bakalim kacinci denemen kac aylik evlisin
Allahın takdirine karşı gelinmez cnm.Olursa süpriz olur cnm.
himm uzuldum canim ama ne yapacaksin gelecegiz icin mecbur canim bir sure katlanmaniz lazim ohh ne guze iyi yapmissin canim tebrik ederim tatlim ne guzel esinin yaninda destwksinn hep boyle ol tatlim bende ayni canim degisiklik yok :)eve geldim esimle findik soda keyfo yaptik uzaniyorum :)bende iyiyim de eşim haftaya sınavlardan dolayı 3 gece 4 gün yok ona üzüldümdersleri zor kafası bozuktu o yüzden, hatta arkadaşları aradı pazar gel diye, eşim için gelemem dedi, arkadaşlarıda çalışmayı bırakmış az önce masaj yaptım güzelce konuştuk,sahlep yaptım ona keyfi yerine geldi.. :) sen napıyorsun.. eğitim bilimleri aynen
ayy rabbim gönlünüze göre versin6 aydir istiyoruz insallah bebegin gelmustir 10araligi bekliyorum benimde kac aydir goguslerim agriyordu benimde bu defa agrimiyor
amin insallah eabbim hepimizin gonlune gore versinayy rabbim gönlünüze göre versin
İNŞAALLAHKızlar esım bırseye bakmıs türklerin geneline en çok ARALIK ayında hamile kalınıyormuşş
İnşallah hamiş patlaması olur bu ayyyy
Oda bulmuşta bunuyo.sarışın olsun esmer olsun yeterki hayırlı sıhhatli olsun .Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasibetsinİnşallah olur canm benim benimde kaynana sarışın esmer düşüncesine girmiş yok efendim sarışın olmasın torunum benim aile sarışın diye
insallah yarenim rabbim duysun aksam yasin okudum tum olmuslere ve bizlere dua ettim insallah rabbim kabul ederİNŞAALLAH
süpermiş tatlım bende olmasam zor dgsyi kazanıp ders çalışırdı pes ettirmiyorumhimm uzuldum canim ama ne yapacaksin gelecegiz icin mecbur canim bir sure katlanmaniz lazim ohh ne guze iyi yapmissin canim tebrik ederim tatlim ne guzel esinin yaninda destwksinn hep boyle ol tatlim bende ayni canim degisiklik yok :)eve geldim esimle findik soda keyfo yaptik uzaniyorum :)
Sen evleneli bayagi olmus :) benim iki yil oldu daha inşallah bir kardeş yaparsın ogluşuna5 yıllık olacak 4 yasın da oğlum var:)
eee totem yaptık iyii enerji saldık boncukları çıkardıkelisa__ gerçekten aralıkta çok hamile kalınıyor heralde baksana topicte maşaallah her gün hamiş haberi alıyoruz devamı gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?