Hımm anladımmm canımmm evet zamanıymıs kı sen ertelemeyı dusundugun ayy geldııı cok sukur canımm yaa masallah senın yumlarabende canım ıkı haftaya boyunca calıstım hep yum donemınde gıbı hıc bebek dusunmedım yum donemındeymıs gıbı ılıskı yasadım senın gıbı bu hafta olunca bırazcık heyecan ve merak olduuu
canım gerçekten bu ay boşverdim gün takiP etmedim ama adetin 3.günü dr a gitmiştim 12.gün çatlar yumurtan daha fazla kalmaz hızlı gelişiyor demişti.Bizde 6-10-12-15 -17.günleri değerlendirdik sonrasını oluruna bıraktık.Hatta bu ay olmazsa ben bebek işini 1 sene ertelicektim.Bu hafta başına kadar aklımdan çıkarmıştım bu konuyu nerdeyse vazgeçiyordum.Bu hafta başı heyecan yaptım yine.Aslında vazgeçmek değil korku benimki .Yine birşey olur mu diye.Hiç özel birşey yapmadım ama zamanı gelmiş demekki bebişimin ki
o kadar merak heycan ister istemez oluyor sonuçta istiyoruz bu bebekleri .İnşallah seninki de gelmiştir
Canim var bseler hadi hayirli ugurlu olsun insallah hamissindir.günaydın kızlar sabah sabah test yaptım bir bakar mısınz?Eki Görüntüle 1326197
Canim sanirim hamilesin hayirli olsun bubay cok huzel bir ay darisi bize insallahPamukprncess elisa__ @KAYGILI ayni gun test yapacak ekip :)
Canim var bseler hadi hayirli ugurlu olsun insallah hamissindir.
Canim sanirim hamilessin hayirli olsun bubay cok huzel bir ay darisi bize insallahPamukprncess elisa__ @KAYGILI ayni gun test yapacak ekip :)
Evet teyzesi minnacik carsamba gittim dr ultrasondan bakti gorunmez daha cok yeni dedi pazartesiye randevu verdi tahmini tam 5. Haftayi dolduracagiz pazartesiayyy daha kucukmus o zaman kuzucuk her asamsyi bir bir yasarsin insalllah canim
Sagol bitanem minnakim icin peynir bile yiyorum normalde hic yiyemem kepekli ekmege basladim hamur isi yemememeye dikkat ediyorum belirtim daha baslamadi sancim disinda canim sen nasilsin ilk batin bugundu degilmi insallah 9 ay gelmez kirmizilarAfıyet olsun yarasın mınnaka :) canım belırtıler basladımı
canım benim inş hayırlısıyla o günleri görcezzz :) teşekkürler taze anniş bişey sorcam eşin öğrenince nasıl tepki verdi çok merak ettimEvet kahvaltimizi yaptik babasiyla minnakimin insallah seninde guzel haberini alacagiz gulum dun bol bol dua ettim hepiniz icin
Sagol bitanem minnakim icin peynir bile yiyorum normalde hic yiyemem kepekli ekmege basladim hamur isi yemememeye dikkat ediyorum belirtim daha baslamadi sancim disinda canim sen nasilsin ilk batin bugundu degilmi insallah 9 ay gelmez kirmizilar
inşallah bu aydan umudmuz arttı tatlım :) bizde haber verecez güzel güzel inşCanim sanirim hamilesin hayirli olsun bubay cok huzel bir ay darisi bize insallahPamukprncess elisa__ @KAYGILI ayni gun test yapacak ekip :)
pehh kilo vercekmişimmm nerdeee şunu yaptım az önce http://hunerlibayanlar.kadinlarkulubu.com.tr/2007/07/krem-antili-kek.htmlkociş ders çalışacak ona özel
hemde 2 poğaça benden kaçmazBız kıloları zor verırız sabah pogaca yedım dıye guya aksam az yıyecektım bır yedım bır yedım anlatamammm :)
Amin canim harika bir ay oldu Allahim bizede nasip etsin insinşallah bu aydan umudmuz arttı tatlım :) bizde haber verecez güzel güzel inşhepimiz böyle olalım amin
hemde 2 poğaça benden kaçmazoff elis dikkat etmemiz lazım hamişliği yuvarlanarak geçirmek istemiyorum
Amin canim benim bat gununden 1 gun once ovulasyon testini yaptim aninda t belirdi c den koyuydu esimi aradim gelirken test al diye pedmi adet mi oldun dedi yok gebelik testi dedim ovulasyon koyu cikti dedim batin gecmesini bekleyelim dedi inanmadi evde laboquick hamilelik testi varmis sabaha karsi 3 bucuk falandi test yaptim hemen cift cizgi ciktiuyuyordu esim uyandirdim o arada ruyasinda bebegimiz olmus eve getiriyormus tam cinsiyetini ogrenecekken uyandirmisim testime bak dedim o pozitif degil yat uyu dedi ovulasyonu koyu gorunce onuda oyle olunca pozitif olacak saniyor kan sonucunu gorunce inandi cok mutlu olducanım benim inş hayırlısıyla o günleri görcezzz :) teşekkürler taze anniş bişey sorcam eşin öğrenince nasıl tepki verdi çok merak ettim
İnsallah gelmeyecekler hatirliyormusun biz ayni zamanlarda hamile kalacagiz demistin beni yalniz birakma arkamizdan hayirlisiyls gel insallahEvet canım peynır sut yogurt yumurta muz bunlar cok önemlı canımmm yemelısın yekı buyusun annesııı kepeklıgı ekmege baslamakla ıyı yapmıssın canım bazen yulaflı al bazen tam bugdaylı degsıtır daha ıyı olurr rahat gecer ınsallah hamılelıgın canımmm evet kuzum bugun ılk batım 28 gunum bugun dun calısma oldu canımm esıme baskı hıssettınmı dedım hayır dedı umutlansammı bılemedım canımm amın canım ınsallah gelmezlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?