İnsallah gelmeyecekler hatirliyormusun biz ayni zamanlarda hamile kalacagiz demistin beni yalniz birakma arkamizdan hayirlisiyls gel insallah
İyiyim canim sen ve bebisin nasilGünaydın kızlar nasılsınız?
Günaydın kızlar nasılsınız?
Aminn rabbim dualarimizi kabul etsin insallahÇok ıyı hatırlıyorummm canımmm senın hamıle oldugunu ogrendıgımde hemen aklıma geldııı ve senınle aynı donemde kurude yapmıstıkk ınankı yanlız bırakmak ıstemem ınsallah arkandan gelebılır bıtanem
Aminn rabbim dualarimizi kabul etsin insallah
oyy ne güzel olmuş demek ki adamın içine doğmuş hemde rüyasında 1 dkcık dursaydın bari cinsiyetide öğrenirdiniz erkendenAmin canim benim bat gununden 1 gun once ovulasyon testini yaptim aninda t belirdi c den koyuydu esimi aradim gelirken test al diye pedmi adet mi oldun dedi yok gebelik testi dedim ovulasyon koyu cikti dedim batin gecmesini bekleyelim dedi inanmadi evde laboquick hamilelik testi varmis sabaha karsi 3 bucuk falandi test yaptim hemen cift cizgi ciktiuyuyordu esim uyandirdim o arada ruyasinda bebegimiz olmus eve getiriyormus tam cinsiyetini ogrenecekken uyandirmisim testime bak dedim o pozitif degil yat uyu dedi ovulasyonu koyu gorunce onuda oyle olunca pozitif olacak saniyor kan sonucunu gorunce inandi cok mutlu oldu
Hep iyi olasın canım bebiş iyi de ben hiç iyi değilim hiç bişey yemiyorum sabah -sabah çay içtim tatlıya arasından 5 dakika geçmemiş kustum çok kötüyüm Halim yok işte böyle canım senin bebişin nasıl canım ?İyiyim canim sen ve bebisin nasil
Günaydın canim dün bir bugun iki pogaca birde kekpehh kilo vercekmişimmm nerdeee şunu yaptım az önce http://hunerlibayanlar.kadinlarkulubu.com.tr/2007/07/krem-antili-kek.htmlkociş ders çalışacak ona özel
16 veya 17 sidir herhalde
Ben iyi değilim canım gitmişdim doktor daha erken dedi ayın 10 yine gidicemgunaydın ıyız canım sen nasılsın bebıs nasıl dr gıttınmı
Günaydın canim dün bir bugun iki pogaca birde kekben yapiyor muyum öyle seyler hic canım simdi mutfaga gidip börek yapmayacagim mesela
16 veya 17 sidir herhaldeama elisanın daha erken batı tabi kaygılı ve secido ben aynıyız
Ben iyi değilim canım gitmişdim doktor daha erken dedi ayın 10 yine gidicem
senle aynı ayda mutlu haber almayı isterim elisss beklersen hem sevinir hemde meraktan çatlarımevet benım bat daha erken ama gunum gecerse bekleyecegımmmm :)
Hele patates kizartmasi
Evet duramadim iste pozitifi gorunce hemen uyandirdimoyy ne güzel olmuş demek ki adamın içine doğmuş hemde rüyasında 1 dkcık dursaydın bari cinsiyetide öğrenirdiniz erkendenbakalım bizde durumlar ne olacak ben ovulasyonu bıraktım canım bağırsaklarım kurudu su içmeyi unuttum iki ay yaptım bende tahmini biliyorum artık 16. gün yumluyorum o da geçeli 3 gün oldu hayırlısı bakalım.. allah size bağışlasın tatlım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?