2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

İnsallah gelmeyecekler hatirliyormusun biz ayni zamanlarda hamile kalacagiz demistin beni yalniz birakma arkamizdan hayirlisiyls gel insallah

Çok ıyı hatırlıyorummm canımmm senın hamıle oldugunu ogrendıgımde hemen aklıma geldııı ve senınle aynı donemde kurude yapmıstıkk ınankı yanlız bırakmak ıstemem ınsallah arkandan gelebılır bıtanem

Aminn rabbim dualarimizi kabul etsin insallah

oyy ne güzel olmuş demek ki adamın içine doğmuş hemde rüyasında 1 dkcık dursaydın bari cinsiyetide öğrenirdiniz erkenden bakalım bizde durumlar ne olacak ben ovulasyonu bıraktım canım bağırsaklarım kurudu su içmeyi unuttum iki ay yaptım bende tahmini biliyorum artık 16. gün yumluyorum o da geçeli 3 gün oldu hayırlısı bakalım.. allah size bağışlasın tatlım :)

İyiyim canim sen ve bebisin nasil
Hep iyi olasın canım bebiş iyi de ben hiç iyi değilim hiç bişey yemiyorum sabah -sabah çay içtim tatlıya arasından 5 dakika geçmemiş kustum çok kötüyüm Halim yok işte böyle canım senin bebişin nasıl canım ?

Günaydın hatunlar anneler, anne adayları, anne aday adayları nasılsınız
Maşallah bugün de hamiş haberi aldık inşallah hepimiz aynı haberi veririz en kısa zamanda hayırlısıyla
Yeni hamişimizi tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza diyelim
Ben artık yediklerime dikkat edecektim ama gecenin bi yarısı çiğ köfte yiyesimiz geldi ve yedik ama pişman değilim çok güzeldi
Ben bu kiloları veremeyeceğim galiba

Evet duramadim iste pozitifi gorunce hemen uyandirdim Bekleseydim cinsiyetide ogrenirdik bende birakmistim test yapmayi evde 2 tane kalmisti battan 1 gun once ruyamda gelinlik giydigimi gorunce aklima geliverdi yaptim ovulasyonu himm insallah icerde dolleniyorlardir spermcikler insallah sendende guzel haberlwr alacagiz bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…