- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
hiç m hiç yapmayız biz değil miiiGünaydın canim dün bir bugun iki pogaca birde kekben yapiyor muyum öyle seyler hic canım simdi mutfaga gidip börek yapmayacagim mesela
Günaydın hatunlar anneler, anne adayları, anne aday adayları nasılsınız
Maşallah bugün de hamiş haberi aldık inşallah hepimiz aynı haberi veririz en kısa zamanda hayırlısıyla
Yeni hamişimizi tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza diyelim
Ben artık yediklerime dikkat edecektim ama gecenin bi yarısı çiğ köfte yiyesimiz geldi ve yedikama pişman değilim çok güzeldi
Ben bu kiloları veremeyeceğim galiba
senle aynı ayda mutlu haber almayı isterim elisss beklersen hem sevinir hemde meraktan çatlarım
ayy bende dayanamam simiteee hatta yarında evde onu kocişe yapıp üniversiteye götürsün diye bohçasına koycamama kucuklerınden canımmmm :) evet canım dıkkat etmemız lazım haklısın canımm :) ama kuzum sımdı bebıs yok dıye beslenmeye pek dıkkat etmıyoruzz ama bebısımız geldıgnde saglıklı beslenırız dıkkat ederız hatta benbugun ne yaptımm sabah kalktım mıdem bulanıyor acım evde ekmek yokbırsey yemedım yolda gelıyorum cok dırendım sımıt almamak ıcın ama dayanadım aldım ve bugunde sımıt yedım
Ayy canim benim insallah bulantilarin hemencecik gecer ben suan iyiyim sukur daha belirtilerim baslamadi daha cok yeni o yuzden sanirim sik sik ye az az ye canim ogun atlarsanda bulantin artarmisHep iyi olasın canım bebiş iyi de ben hiç iyi değilim hiç bişey yemiyorum sabah -sabah çay içtim tatlıya arasından 5 dakika geçmemiş kustum çok kötüyüm Halim yok işte böyle canım senin bebişin nasıl canım ?
ayin 16 simi yoksa saat 16 :00 da yapicaksiniz?Canım 16 da yapacagızz kısmet olursaaa
Hele patates kizartmasiya kaynanaya gidip onda kalacağız bu aksam enerji lazim
bizim orada ye ye yarasın löp löp et olsun derler çok yeyince aklıma o geliyorGunaydın canım amın hamıs haberlerıı artar ınsallah
sanırım bende veremeyecegım canım aksam az yıyecektım gayet dolu dolu yedım sabahta bır tane sımıtttt
ayy bende dayanamam simiteee hatta yarında evde onu kocişe yapıp üniversiteye götürsün diye bohçasına koycamkendim bi tanecik yerim artık bişiy olmaz herhalde ondan
ayin 16 simi yoksa saat 16 :00 da yapicaksiniz?
bizim orada ye ye yarasın löp löp et olsun derler çok yeyince aklıma o geliyor
Bize löp löp et olmaz inşallah
tatlım sen deyince canım çekti ya çok severimm tabi patates kızartmasını kaynanada kalmayı değilHele patates kizartmasiya kaynanaya gidip onda kalacağız bu aksam enerji lazim
inş wusltum bakalım çalışmalar iyi gitti sonu bebişe çıksın inş.Evet duramadim iste pozitifi gorunce hemen uyandirdimBekleseydim cinsiyetide ogrenirdik bende birakmistim test yapmayi evde 2 tane kalmisti battan 1 gun once ruyamda gelinlik giydigimi gorunce aklima geliverdi yaptim ovulasyonu himm insallah icerde dolleniyorlardir spermcikler insallah sendende guzel haberlwr alacagiz bu ay
Canım inşallah iyi olucak herşey bebiş olduktan sonra hepsi unutulacak az da olsa yemeye çalışıyorum zaten ben bu aralar bi duygulaştım ki herşeye ağlıyorum dün hiç bişey yoktu inanırmısım 2-3 saat ağladımAyy canim benim insallah bulantilarin hemencecik gecer ben suan iyiyim sukur daha belirtilerim baslamadi daha cok yeni o yuzden sanirim sik sik ye az az ye canim ogun atlarsanda bulantin artarmis
sorma evlenince 7 kilo aldı kocam herkes memlekette iyi bakmışsın kocana deyip durdu bende almıştım 63 tüm nerdeyse 2 ayda verdim 7 kiloyu da bana bişey diyen olmadıValla ben yedım bırsey olmaz ınsallah canımm :) oyyy oyy marıfetllı gulum benım kocasına nede ıyı bakarmıssss :)
haa ben de aksam uzeri saat 16 da sandim heycanlandim16 veya 17 sidir herhaldeama elisanın daha erken batı tabi kaygılı ve secido ben aynıyız
owww eşinde çeksin nazını iyi baksın sana kolay mı hormonlar yapıyor bunuCanım inşallah iyi olucak herşey bebiş olduktan sonra hepsi unutulacak az da olsa yemeye çalışıyorum zaten ben bu aralar bi duygulaştım ki herşeye ağlıyorum dün hiç bişey yoktu inanırmısım 2-3 saat ağladım
sorma evlenince 7 kilo aldı kocam herkes memlekette iyi bakmışsın kocana deyip durdu bende almıştım 63 tüm nerdeyse 2 ayda verdim 7 kiloyu da bana bişey diyen olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?