2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Günaydın canim dün bir bugun iki pogaca birde kek ben yapiyor muyum öyle seyler hic canım simdi mutfaga gidip börek yapmayacagim mesela
hiç m hiç yapmayız biz değil miii börek mi ddin kekimi alıp geleyim mi ne zaman yapsam bişey hamiş arkadaşıma da götürüyorum eşi kilo alamıyorsun diyordu kız, bana diyor ki eşim değilde sen iyi kilo aldırıyorsun hep sen yapıyorsun diye eee bende tek başıma mı alayım kalorileri diyorumm

Gunaydın canım amın hamıs haberlerıı artar ınsallah
sanırım bende veremeyecegım canım aksam az yıyecektım gayet dolu dolu yedım sabahta bır tane sımıtttt

ayy bende dayanamam simiteee hatta yarında evde onu kocişe yapıp üniversiteye götürsün diye bohçasına koycam kendim bi tanecik yerim artık bişiy olmaz herhalde ondan

Ayy canim benim insallah bulantilarin hemencecik gecer ben suan iyiyim sukur daha belirtilerim baslamadi daha cok yeni o yuzden sanirim sik sik ye az az ye canim ogun atlarsanda bulantin artarmis

ayy bende dayanamam simiteee hatta yarında evde onu kocişe yapıp üniversiteye götürsün diye bohçasına koycam kendim bi tanecik yerim artık bişiy olmaz herhalde ondan

Valla ben yedım bırsey olmaz ınsallah canımm :) oyyy oyy marıfetllı gulum benım kocasına nede ıyı bakarmıssss :)

inş wusltum bakalım çalışmalar iyi gitti sonu bebişe çıksın inş. güzel rüya görmüşsün bende akşam gördüm 20li yaşlarda güzel bi kız kocama sarılıyor bana diyor ki bırak kızma babama aaaa benim kızım tıpkı bana enziyorduu

Ayy canim benim insallah bulantilarin hemencecik gecer ben suan iyiyim sukur daha belirtilerim baslamadi daha cok yeni o yuzden sanirim sik sik ye az az ye canim ogun atlarsanda bulantin artarmis
Canım inşallah iyi olucak herşey bebiş olduktan sonra hepsi unutulacak az da olsa yemeye çalışıyorum zaten ben bu aralar bi duygulaştım ki herşeye ağlıyorum dün hiç bişey yoktu inanırmısım 2-3 saat ağladım

Valla ben yedım bırsey olmaz ınsallah canımm :) oyyy oyy marıfetllı gulum benım kocasına nede ıyı bakarmıssss :)
sorma evlenince 7 kilo aldı kocam herkes memlekette iyi bakmışsın kocana deyip durdu bende almıştım 63 tüm nerdeyse 2 ayda verdim 7 kiloyu da bana bişey diyen olmadı

owww eşinde çeksin nazını iyi baksın sana kolay mı hormonlar yapıyor bunu

sorma evlenince 7 kilo aldı kocam herkes memlekette iyi bakmışsın kocana deyip durdu bende almıştım 63 tüm nerdeyse 2 ayda verdim 7 kiloyu da bana bişey diyen olmadı

evet ya erkeklerde cok kılo alıyor ve onlarda daha bır rahatlık bızım gıbı vermeyede calısmıyorlar benımkıde aldı dıyorummm bu gobekk ne :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…