- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
inş canım ben hepimizden ümitliyim bebek profilleride çok yakıştı enerjimizi hissetti bebişlerhaa ben de aksam uzeri saat 16 da sandim heycanlandim
ins ALLAH 16 pozitivi gorursunuz hepiniz
ve goreceyinizede inaniyorum
bu ay cok bereketli basladi sonuda gelecek ins ALLAHH
aynen göbeği görüncee aaaa diyorum halbuki suç bizim yedirdik durdukevet ya erkeklerde cok kılo alıyor ve onlarda daha bır rahatlık bızım gıbı vermeyede calısmıyorlar benımkıde aldı dıyorummm bu gobekk ne :)
aynen göbeği görüncee aaaa diyorum halbuki suç bizim yedirdik durduk
ay içinde fazla yoktu ama bat yaklaştıkça heyecan artıyor tatlımeskılerdekı kadar cok yokk canım ama yıneden var heyecan merakkkk :) sende varmı canım
Ee çekicek canım çekiyorda ama 2 gün önce kalbimizi çok kırdı çok üzüldüm bundan dolayı da çok ağladım inanırmısım canım hiç bişey yapmadı özür dilerim falan hiç bişey söylemediowww eşinde çeksin nazını iyi baksın sana kolay mı hormonlar yapıyor bunu
Biz esimle yapiyoruz yiyiyoruz esit genisliyoruz :) canin cektiyse ye gitsin ama fazla degilhiç m hiç yapmayız biz değil miiibörek mi ddin kekimi alıp geleyim mi ne zaman yapsam bişey hamiş arkadaşıma da götürüyorum eşi kilo alamıyorsun diyordu kız, bana diyor ki eşim değilde sen iyi kilo aldırıyorsun hep sen yapıyorsun diye eee bende tek başıma mı alayım kalorileri diyorumm
ay içinde fazla yoktu ama bat yaklaştıkça heyecan artıyor tatlım
Allah'a sukur iyiyiz mogisim bi daha oyle durumlarda onlara bakmam bile merak etme :)aman diyim bacım senin ne işin var böyle durumların ortasında...atma kendini böyle şeylerin içine lütfen kendinden önce bebeğini düşün...birşey olmamıştır stres yapıp ufaklığı üzme yine de içim rahat etsin dersen bi doktora git
Kalanini da bize dagitayy bende dayanamam simiteee hatta yarında evde onu kocişe yapıp üniversiteye götürsün diye bohçasına koycamkendim bi tanecik yerim artık bişiy olmaz herhalde ondan
inşallah hamiş bir şekilde atlatırız ya:) evet canım yaklastıkca artıyor bakalım ben bugunu atlatabılecekmıyımmm
inşallah hamiş bir şekilde atlatırız ya
Afiyet olsun yaramistir inşallahTabıı canım enerjıı lazımmmmm aksam yedım ben patates kızartmasııı
tatlım sen deyince canım çekti ya çok severimm tabi patates kızartmasını kaynanada kalmayı değil
HMM hayirlisi olsun bende aksam uzeri sandim heycanlandimayın 16 sı canım
:))Patates yemiyim kaynanaya da gitmiyim ühü
Hayirlisi ya olmadi onunuzdeki ay baraber devambenim de bat a 2 gün var evde test yaptım çıkmadı:) hayırlısı bakalım rabbim kalbimize göre versin:)
bence patates yeee kv gitmeeePatates yemiyim kaynanaya da gitmiyim ühü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?