2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Oo masallah kizini gormussun ruyanda insallah sana benzeyen fistik kizin olur hayirlisiyla

Aa bende 2 gun once hic bisey yokken agladim esim ne oldu niye agliyorsun diyor bende yok bisey diyorum oyle bakiyor esim icinden bu kadin kafayi yedi demistir herhalde normalmis canim hamilelikte olurmus

kızlar cok karmaşık duygular icerisindeyim :) normalde benim adetlerim duzensizdir 40 a kadar dayanir kirmizlarin gelmesi ama bu bir iki aydir 33 ve 30 uncu gunde geldi kirmizlar demekki evlenince duzene girer rivayeti dogruymus 4 aydir evliyim 2 aydir duzenli adet goruyorum Allahim herkese saglik sihhat versin :) bu gelen kirmizilar beni uzmesi gerekirken aksine mutlu etti.cok sukur rabbime ins boyle devam eder.buarada gunaydinlarrr :)

Gunaydın canımmm duzene gırmesıne sevındım canım duzenlı adet cok önemlı cunku :)

Gerçekten öyle oluyor canım ben de düzensizim normalde geçen ay tam 30.günde olmuştum ve sevinmiştim senin gibi çünkü gecikince insan bi stres oluyor

sorma evlenince 7 kilo aldı kocam herkes memlekette iyi bakmışsın kocana deyip durdu bende almıştım 63 tüm nerdeyse 2 ayda verdim 7 kiloyu da bana bişey diyen olmadı
Benim kocamda nisanliyken cok zayifti evlenince gobek yapti kilo aldi goren esine iyi bakmissin diyor bende kilo aldim biraz

evet canim yarin döneceğiz [/QUOTE]
iyi bari tatlım 9 gün kaldıysan 1 gün ne ki onun yanında

günaydın kızlarrrrrr:):):):):) test yaptım negatıf biliyodum zaten neg cıkacagını :) şimdi kırmızıları bekleme zamanı snra baslasın çalışmalar :):):)

günaydın kızlarrrrrr:):):):):) test yaptım negatıf biliyodum zaten neg cıkacagını :) şimdi kırmızıları bekleme zamanı snra baslasın çalışmalar :):):)

Gunaydınnn canım hayırlısı olsunnn canımmm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…