Oo masallah kizini gormussun ruyanda insallah sana benzeyen fistik kizin olur hayirlisiylainş wusltum bakalım çalışmalar iyi gitti sonu bebişe çıksın inş.güzel rüya görmüşsün bende akşam gördüm 20li yaşlarda güzel bi kız kocama sarılıyor bana diyor ki bırak kızma babama aaaa benim kızım tıpkı bana enziyorduu
Aa ayni ben diiilHMM hayirlisi olsun bende aksam uzeri sandim heycanlandim
KIZLAR BENIM BOYUM 1,68 KILOMDA 51 YANI ZAYIFIM BEN BIRAZ KILOLU SEVERIM 56 57 OLSAM COK GUZEL OLUR YA NE KADAR YESEM DE KILO ALAMIYORUM
Afiyet olsun yaramistir inşallah
Kacisim yok malesef neyse 9 gün gecirmisligim var atlatirimbence patates yeee kv gitmeee
aaa ne güzel inş ruyan cıkar canımOo masallah kizini gormussun ruyanda insallah sana benzeyen fistik kizin olur hayirlisiyla
Birsey olmaz bir yiyip on kalori calisiyoz sonuctaSagol canım sanada afıyet olsunnn kesın yaramıstır kılo olarak
Aa bende 2 gun once hic bisey yokken agladim esim ne oldu niye agliyorsun diyor bende yok bisey diyorum oyle bakiyor esim icinden bu kadin kafayi yedi demistir herhalde normalmis canim hamilelikte olurmusCanım inşallah iyi olucak herşey bebiş olduktan sonra hepsi unutulacak az da olsa yemeye çalışıyorum zaten ben bu aralar bi duygulaştım ki herşeye ağlıyorum dün hiç bişey yoktu inanırmısım 2-3 saat ağladım
bir gün mü kalacaksın canım sadeceKacisim yok malesef neyse 9 gün gecirmisligim var atlatirim
Birsey olmaz bir yiyip on kalori calisiyoz sonucta
kızlar cok karmaşık duygular icerisindeyim :) normalde benim adetlerim duzensizdir 40 a kadar dayanir kirmizlarin gelmesi ama bubikibaydir 33 ve 30 uncu gunde geldi kirmizlar demekki evlenince duzene girer rivayeti dogruymus 4 aydir evliyim 2 aydir duzenli adet goruyorum Allahim herkese saglik sihhat versin :) bu gelen kirmizilar beni uzmesi gerekirken aksine mutlu etti.cok sukur rabbime ins boyle devam eder.buarada gunaydinlarrr :)
evet canim yarin döneceğizbir gün mü kalacaksın canım sadece
Gerçekten öyle oluyor canım ben de düzensizim normalde geçen ay tam 30.günde olmuştum ve sevinmiştim senin gibi çünkü gecikince insan bi stres oluyorkızlar cok karmaşık duygular icerisindeyim :) normalde benim adetlerim duzensizdir 40 a kadar dayanir kirmizlarin gelmesi ama bu bir iki aydir 33 ve 30 uncu gunde geldi kirmizlar demekki evlenince duzene girer rivayeti dogruymus 4 aydir evliyim 2 aydir duzenli adet goruyorum Allahim herkese saglik sihhat versin :) bu gelen kirmizilar beni uzmesi gerekirken aksine mutlu etti.cok sukur rabbime ins boyle devam eder.buarada gunaydinlarrr :)
kesinlikle oyle canim en azindan yumurta takibi yapabilirim :) tesekkur ederim tatlimmGunaydın canımmm duzene gırmesıne sevındım canım duzenlı adet cok önemlı cunku :)
Benim kocamda nisanliyken cok zayifti evlenince gobek yapti kilo aldi goren esine iyi bakmissin diyor bende kilo aldim birazsorma evlenince 7 kilo aldı kocam herkes memlekette iyi bakmışsın kocana deyip durdu bende almıştım 63 tüm nerdeyse 2 ayda verdim 7 kiloyu da bana bişey diyen olmadı
kesinlikle oyle canim en azindan yumurta takibi yapabilirim :) tesekkur ederim tatlimm
günaydın kızlarrrrrr:):):):):) test yaptım negatıf biliyodum zaten neg cıkacagını :) şimdi kırmızıları bekleme zamanı snra baslasın çalışmalar :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?