iyi bari tatlım 9 gün kaldıysan 1 gün ne ki onun yanındaevet canim yarin döneceğiz
o stresi ben her ay yasiyordum allahim bidaha yasatmasinnnnnn :)Gerçekten öyle oluyor canım ben de düzensizim normalde geçen ay tam 30.günde olmuştum ve sevinmiştim senin gibi çünkü gecikince insan bi stres oluyor
inşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun :)Gunaydınnn canım hayırlısı olsunnn canımmm:)
inşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun :)
günaydın kızlarrrrrr:):):):):) test yaptım negatıf biliyodum zaten neg cıkacagını :) şimdi kırmızıları bekleme zamanı snra baslasın çalışmalar :):):)
Zor oluyor ya biraz fazla zor bir kadin[/QUOTE]iyi bari tatlım 9 gün kaldıysan 1 gün ne ki onun yanında
hahahhaha alıştırdım kenıdmı bu duruma o yuzden rahatım böyle :) inşallah diger ay gelir bebişim:)sen de bu pozitiflik olduğu sürece maşallah canım inş bu ayki çalışmaları tutturursun
Amin canımmm inşallah birdaha gecikme olursa o da bebişten olsunya
o stresi ben her ay yasiyordum allahim bidaha yasatmasinnnnnn :)
Amin canım benim inşallahhahahhaha alıştırdım kenıdmı bu duruma o yuzden rahatım böyle :) inşallah diger ay gelir bebişim:)
5. hafyada gorunur canim kese fotosunu da alirsiniz 6+4 de Kalp atisi duymustuk dimtisdimtis♡♥♡♥♡♥♡♥Evet teyzesi minnacik carsamba gittim dr ultrasondan bakti gorunmez daha cok yeni dedi pazartesiye randevu verdi tahmini tam 5. Haftayi dolduracagiz pazartesi
Gunaydinn tatli annislerr :)
Allah kolaylık versin canımZor oluyor ya biraz fazla zor bir kadin
Iyiyim canm aof sinavlara kosturuyoruz sen nasilsin canm test ne zamn yapicaksingunaydın canımmm nasılsınızzz bakalımm :)
Canmm cizgi var baya gozukuyo kan ver kesinlestir bencekızlar günaydın sizden yardım istiyorum benim bat 10 aralık ama sabah test yaptım bakıp yorumlar mısınız?
Iyiyim canm aof sinavlara kosturuyoruz sen nasilsin canm test ne zamn yapicaksin
Cok erken oldugu icin bu kadar silik cikmis galiba pozitif bukızlar günaydın sizden yardım istiyorum benim bat 10 aralık ama sabah test yaptım bakıp yorumlar mısınız?
ay inşallah bende gördüm ama açıkçası o kadar çok bekledim ki acaba görmek istediğim içinmi gördüm dedimCanmm cizgi var baya gozukuyo kan ver kesinlestir bence
inşallah öyledir yoksa her testte çift görcem tekte olsaCok erken oldugu icin bu kadar silik cikmis galiba pozitif bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?