Himm alttan mi bakti canim benim dr karindan bakiyor gittigimde degerim 1600 du tahmini 4 hafta 2 gunluktu o zaman bugunde gitsem gorunurdu pazartesi gel kesin olsun dedi dr5. hafyada gorunur canim kese fotosunu da alirsiniz 6+4 de Kalp atisi duymustuk dimtisdimtis♡♥♡♥♡♥♡♥
kızlar günaydın sizden yardım istiyorum benim bat 10 aralık ama sabah test yaptım bakıp yorumlar mısınız?
CEVREMDEKILER BANA HAYRETLE BAKIYOR O KADAR YIYIYORSUN AMA KILO ALMIYOSUN BIZDE SENIN GIBI OLMAK ISDIYORUZ DIYOLAR
Cok silik bisey gordum canim yarin tekrarla testi istersenkızlar günaydın sizden yardım istiyorum benim bat 10 aralık ama sabah test yaptım bakıp yorumlar mısınız?
Amin canim sen yakin misin peki[/QUOTE]Allah kolaylık versin canım
GUNAYDIN CANIMkızlar cok karmaşık duygular icerisindeyim :) normalde benim adetlerim duzensizdir 40 a kadar dayanir kirmizlarin gelmesi ama bu bir iki aydir 33 ve 30 uncu gunde geldi kirmizlar demekki evlenince duzene girer rivayeti dogruymus 4 aydir evliyim 2 aydir duzenli adet goruyorum Allahim herkese saglik sihhat versin :) bu gelen kirmizilar beni uzmesi gerekirken aksine mutlu etti.cok sukur rabbime ins boyle devam eder.buarada gunaydinlarrr :)
HAYIRLISI OLSUN CANIMgünaydın kızlarrrrrr:):):):):) test yaptım negatıf biliyodum zaten neg cıkacagını :) şimdi kırmızıları bekleme zamanı snra baslasın çalışmalar :):):)
Aaa nasil dayancaz o.zamna kadar ama gec yapmak en iyisi canm once.olunca cok stres oluyo insan yukseldimi yukselcekmi diye benm daha 3 gun gecti adetim bekleseydim keske bu gunlerde yapsaydim testBasarılar canımmm ıyıyım canım cok sukur eger 10 aralıgı atlatırsam 16 aralıkta yapacagım canım kısmet olursa
BEN SANKI BISEY GORUYORUM AMA COOOK SILIK BIR SEKILDEkızlar günaydın sizden yardım istiyorum benim bat 10 aralık ama sabah test yaptım bakıp yorumlar mısınız?
Sasi oluyor insan bilirim ama pozitif görünüyor kac aydir bekliyordun?inşallah öyledir yoksa her testte çift görcem tekte olsa
Aaa nasil dayancaz o.zamna kadar ama gec yapmak en iyisi canm once.olunca cok stres oluyo insan yukseldimi yukselcekmi diye benm daha 3 gun gecti adetim bekleseydim keske bu gunlerde yapsaydim test
[/QUOTE]
Amin canim sen yakin misin peki[/QUOTE]Allah kolaylık versin canım
çok silikde olsa var birşeyler 2 gün önce benim yaptığım da böyleydi bugünkü biraz daha koyu çıktı.Sabredebilirsen 2 gün sonra tekrarla duramam dersen kana koş hemen.Şimdiden hayırlı olsun
teşekkür ederim inşallah hayırlısı olur sabredicem zaten 10 aralıkta doluyor bat ama ne bileyim sabah yapıverdim işte. seninde hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına
canım ben dediğin gibi şaşı oldum resmen evirip çevirip bakıyorum .Var sanki ama kaptırmak istemiyorum kendimi kesinleşmeden
Kan testini ne zaman yapacaksın?canım ben dediğin gibi şaşı oldum resmen evirip çevirip bakıyorum .Var sanki ama kaptırmak istemiyorum kendimi kesinleşmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?