2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

5. hafyada gorunur canim kese fotosunu da alirsiniz 6+4 de Kalp atisi duymustuk dimtisdimtis♡♥♡♥♡♥♡♥
Himm alttan mi bakti canim benim dr karindan bakiyor gittigimde degerim 1600 du tahmini 4 hafta 2 gunluktu o zaman bugunde gitsem gorunurdu pazartesi gel kesin olsun dedi dr

çok silikde olsa var birşeyler 2 gün önce benim yaptığım da böyleydi bugünkü biraz daha koyu çıktı.Sabredebilirsen 2 gün sonra tekrarla duramam dersen kana koş hemen.Şimdiden hayırlı olsun
kızlar günaydın sizden yardım istiyorum benim bat 10 aralık ama sabah test yaptım bakıp yorumlar mısınız?

GUNAYDIN CANIM
HAYIRLISI OLSUN HIC DIYILSE VAKTINDE GELMIS VE DUZENE GIRMIS
AMA BENDE AKSINE OLDU EVLENDIKDEN SONRA DUZENIM DEYSIDI AMA SIMDI COK SUKUR 29 30 LA DEYISIYOR

Basarılar canımmm ıyıyım canım cok sukur eger 10 aralıgı atlatırsam 16 aralıkta yapacagım canım kısmet olursa
Aaa nasil dayancaz o.zamna kadar ama gec yapmak en iyisi canm once.olunca cok stres oluyo insan yukseldimi yukselcekmi diye benm daha 3 gun gecti adetim bekleseydim keske bu gunlerde yapsaydim test

Aaa nasil dayancaz o.zamna kadar ama gec yapmak en iyisi canm once.olunca cok stres oluyo insan yukseldimi yukselcekmi diye benm daha 3 gun gecti adetim bekleseydim keske bu gunlerde yapsaydim test

bende onun ıcn beklıyorum canm en ıyısı beklemek bugun 28 gunum canımm eger test yapmak nasıp olursa 38 gunumde test yapmıs olacagım ınsallah test yapmak nasıp olur canımm merak edıyoruz bıran once ogrenmek ıstıyoruzz canımm senın degerın artık bundan sonra tamm yukselıse gecer

Allah kolaylık versin canım
Amin canim sen yakin misin peki[/QUOTE]
Ben yakınım canım hatta evimizin arasında 10 dk falan var ama kv çok seviyorum çok anlayışılı ve iyi bir insan Allah razı olsun içtenlikle anne diyebiliyorum

çok silikde olsa var birşeyler 2 gün önce benim yaptığım da böyleydi bugünkü biraz daha koyu çıktı.Sabredebilirsen 2 gün sonra tekrarla duramam dersen kana koş hemen.Şimdiden hayırlı olsun

teşekkür ederim inşallah hayırlısı olur sabredicem zaten 10 aralıkta doluyor bat ama ne bileyim sabah yapıverdim işte. seninde hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına

canım ben dediğin gibi şaşı oldum resmen evirip çevirip bakıyorum .Var sanki ama kaptırmak istemiyorum kendimi kesinleşmeden

Çok merak edıyorum kan degerın kac cıkacak dıye canımm kacta cıkıyorsunn ısten canım

canım ben dediğin gibi şaşı oldum resmen evirip çevirip bakıyorum .Var sanki ama kaptırmak istemiyorum kendimi kesinleşmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…