ilk ogrendigimde adetin ucuncu gunu alttan gordu cnm degerim acilden alinmisti bin uzeriydi bir hafta sonra karindan gordu sonraki haftaya karindan kalp atisi oldu bizde ilk ogrendigimizde 4 haftalikti muhtemelenHimm alttan mi bakti canim benim dr karindan bakiyor gittigimde degerim 1600 du tahmini 4 hafta 2 gunluktu o zaman bugunde gitsem gorunurdu pazartesi gel kesin olsun dedi dr
InsaAllah canim benim zaten suan iyiyim canim sizde dikkat edin kendinizetatlim korkma birsey olmaz insallah bende dus alirken elimdeki sampuani dusurdum karnima carpti sanci oldu ama cok sukur dr kontrolumuzde hersey yolunda cikti
Çok merak edıyorum kan degerın kac cıkacak dıye canımm kacta cıkıyorsunn ısten canım
Kan testini ne zaman yapacaksın?
şubatta evleneli 4 yılı dolduruyoruz ve 1 yıldır gözünün içine bakıyorum bu ay da olmazsa dr ye gidicem zatenSasi oluyor insan bilirim ama pozitif görünüyor kac aydir bekliyordun?
akşam üstü 6 da çıkıyorum ama erken kaçmaya çalışıcam.
Benim ilkinde de ikincisinde de bu kadar cikmisti ikinci cizgi inşallah Allah tamamina erdirsinbebeem alıntılayamadım bir türlü seni , pozitif sence de dimi?İnşallah inşallah
Hayirli olsun canim insaAllah kan degerinde guzel cikar:)günaydın kızlar sabah sabah test yaptım bir bakar mısınz?Eki Görüntüle 1326197
Hayirli olsun canim insaAllah kan degerinde guzel cikar:)
Hımm tamam canım umarım erken cıkabılırsınnn merakla bekıyorum
Benim ilkinde de ikincisinde de bu kadar cikmisti ikinci cizgi inşallah Allah tamamina erdirsin
Hamilemiz vaaarrr.... Çok şükür cemrecim... Kardeş geliyor inşaAllah...sağ salim kucağına almak Nasio olsuuun... Çok mutluyum yaaa her gün hamile haberi elhamdülillah:)günaydın kızlar sabah sabah test yaptım bir bakar mısınz?Eki Görüntüle 1326197
Hamilemiz vaaarrr.... Çok şükür cemrecim... Kardeş geliyor inşaAllah...sağ salim kucağına almak Nasio olsuuun... Çok mutluyum yaaa her gün hamile haberi elhamdülillah:)
Evet hatirladim canim himm alttan baksa gorunurdu karindan 3000 olmasi gerekiyor dedi dr neyse azcik kaldi pazartesi kesemizi goruruz insallah sizin cinsiyetede az kalmis masallah annesi tirnaklari olusuyormus minnakinin annecigini tirmalayacakilk ogrendigimde adetin ucuncu gunu alttan gordu cnm degerim acilden alinmisti bin uzeriydi bir hafta sonra karindan gordu sonraki haftaya karindan kalp atisi oldu bizde ilk ogrendigimizde 4 haftalikti muhtemelen
Hamilemiz vaaarrr.... Çok şükür cemrecim... Kardeş geliyor inşaAllah...sağ salim kucağına almak Nasio olsuuun... Çok mutluyum yaaa her gün hamile haberi elhamdülillah:)
Canim elisam benim...tatli kiz... Buyuyoruz kuzum...bu hafta 14 e gireceğiz...benle beraber gobus de büyüyorguzel anne esmamm nasılsınn masallah buyuyorsunuzz zaman nasılda gecıyorrr :)
Canim elisam benim...tatli kiz... Buyuyoruz kuzum...bu hafta 14 e gireceğiz...benle beraber gobus de büyüyor
İyiyim sukuur...kurs var bugün ışte... Ona gidecegim... Sen nasılsın tatlim, takipteyim seni
İnsan ister istemez koyuyor canim...refleks mi desem :) seviyorum teyzesi sizin için dee :)Tesekkur ederım canım senın tatlılııgn :) buyu kuzum buyuu oyyy ne guzel gobusune koyarsın elını seversınnn ohhhh ne guzel masallah canımmm masallahçalışkan anne senııı gıt bakalım kursuna :)
ıyıyım canım bıraz merak heyecan olmaya basladı bugun 28 gunum ne olacak bılmıyorum beklemedeyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?