2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Himm alttan mi bakti canim benim dr karindan bakiyor gittigimde degerim 1600 du tahmini 4 hafta 2 gunluktu o zaman bugunde gitsem gorunurdu pazartesi gel kesin olsun dedi dr
ilk ogrendigimde adetin ucuncu gunu alttan gordu cnm degerim acilden alinmisti bin uzeriydi bir hafta sonra karindan gordu sonraki haftaya karindan kalp atisi oldu bizde ilk ogrendigimizde 4 haftalikti muhtemelen

Hamilemiz vaaarrr.... Çok şükür cemrecim... Kardeş geliyor inşaAllah...sağ salim kucağına almak Nasio olsuuun... Çok mutluyum yaaa her gün hamile haberi elhamdülillah:)

guzel anne esmamm nasılsınn masallah buyuyorsunuzz zaman nasılda gecıyorrr :)

ilk ogrendigimde adetin ucuncu gunu alttan gordu cnm degerim acilden alinmisti bin uzeriydi bir hafta sonra karindan gordu sonraki haftaya karindan kalp atisi oldu bizde ilk ogrendigimizde 4 haftalikti muhtemelen
Evet hatirladim canim himm alttan baksa gorunurdu karindan 3000 olmasi gerekiyor dedi dr neyse azcik kaldi pazartesi kesemizi goruruz insallah sizin cinsiyetede az kalmis masallah annesi tirnaklari olusuyormus minnakinin annecigini tirmalayacak

guzel anne esmamm nasılsınn masallah buyuyorsunuzz zaman nasılda gecıyorrr :)
Canim elisam benim...tatli kiz... Buyuyoruz kuzum...bu hafta 14 e gireceğiz...benle beraber gobus de büyüyor
İyiyim sukuur...kurs var bugün ışte... Ona gidecegim... Sen nasılsın tatlim, takipteyim seni

Canim elisam benim...tatli kiz... Buyuyoruz kuzum...bu hafta 14 e gireceğiz...benle beraber gobus de büyüyor
İyiyim sukuur...kurs var bugün ışte... Ona gidecegim... Sen nasılsın tatlim, takipteyim seni

Tesekkur ederım canım senın tatlılııgn :) buyu kuzum buyuu oyyy ne guzel gobusune koyarsın elını seversınnn ohhhh ne guzel masallah canımmm masallah çalışkan anne senııı gıt bakalım kursuna :)
ıyıyım canım bıraz merak heyecan olmaya basladı bugun 28 gunum ne olacak bılmıyorum beklemedeyım

kuzular nasılsınız.. ben hala kasık ağrısıyla ugrasıyorum. 3 gündür kasık ağrım devam ediyor. yalnızca sol tarafta yogunlukta bıcak saplantısı, kasık kasılması tarzında bişey oluyoo hatta bazen çok sert geldiği oluyor bugün 23. günüm bata 4 günüm kaldı..

İnsan ister istemez koyuyor canim...refleks mi desem :) seviyorum teyzesi sizin için dee :)
Oyy çalışkan sensin bak cumartesileri bile ıştesin..benimki hobi:) canim biliyorumm bilmem miii umarım hatunlar peşpeşe siralanirsiniiiizz... Çok istiyorum bu ayın her günu güzel haberler almayı...çok güzel.gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…