- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Amiiiinnnnnn.... Amiiinnnn....inşaAllah :)Allah nazarlardan korusun hepimizi ne bereketli çıktı bu ay değil mi,inşallah böyle devam eder tüm topik hamiş olur
canım tebrık ederm senı inş. sağlıklı hayırlı şekilde bebişin gelir kucagına :) bu arada belirtin varmıydı hiç.. neler hissettinn cnm..Allah nazarlardan korusun hepimizi ne bereketli çıktı bu ay değil mi,inşallah böyle devam eder tüm topik hamiş olur
canım tebrık ederm senı inş. sağlıklı hayırlı şekilde bebişin gelir kucagına :) bu arada belirtin varmıydı hiç.. neler hissettinn cnm..
kuzular nasılsınız.. ben hala kasık ağrısıyla ugrasıyorum. 3 gündür kasık ağrım devam ediyor. yalnızca sol tarafta yogunlukta bıcak saplantısı, kasık kasılması tarzında bişey oluyoo hatta bazen çok sert geldiği oluyorbugün 23. günüm bata 4 günüm kaldı..
İnsan ister istemez koyuyor canim...refleks mi desem :) seviyorum teyzesi sizin için dee :)
Oyy çalışkan sensin bak cumartesileri bile ıştesin..benimki hobi:) canim biliyorumm bilmem miii umarım hatunlar peşpeşe siralanirsiniiiizz... Çok istiyorum bu ayın her günu güzel haberler almayı...çok güzel.gerçekten
inş. kuzum sağoll... ya benimde bata 4-5 gün var kasık ağrım çok yoğun ve keskin bide tek taraflı oluyosağol canım çok teşekkürler.Canım 4-5 gündür hastalanacakmışım gibi kasık ağrım oldu birde göğüslerim her zamankinden farklıydı daha sertti böyle içi dolu dolu gibiydi.Darısı sizlere inşallah
inş. canım senin önemli günler geldi.. inş kırmızılar gelmicekkkk :)İnşallah bu agrıların sebebı bebıstr canımbekleyelım bakalım
inş. canım senin önemli günler geldi.. inş kırmızılar gelmicekkkk :)
olmayacakda gelen giden zatennn inşallahhhh .. :)evet canımm geldıı ınsallah gelmezler tatlım 6 aralıgı yarıladım canımm henuz gelen gıden yok :)
olmayacakda gelen giden zatennn inşallahhhh .. :)
HMM hayirlisi olsun bende aksam uzeri sandim heycanlandim
KIZLAR BENIM BOYUM 1,68 KILOMDA 51 YANI ZAYIFIM BEN BIRAZ KILOLU SEVERIM 56 57 OLSAM COK GUZEL OLUR YA NE KADAR YESEM DE KILO ALAMIYORUM
bişey hissetmemende güzel en azından regle dair de his yok kuzumm :)öylemı dıyorsun canım :) hadı bakalım ınsallahhh dedıgın gıbı olur canımmm ben bu ay hıcbırsey hıssetmıyorum canım ne yogun bır sancı olduysa bıle hatırlamıyorum usuttum dıyıp gectım :)
bişey hissetmemende güzel en azından regle dair de his yok kuzumm :)
aman kuzum öyle düşünme en azından stres yapıp belirti arayıp durmuyosun ne güzel... zaten bilimsel açıdanda en dogrusu adet gecikmesinden sonra belirtilerin oluşması ama biz meraklıı heyecanlı oldugumuz içinn herşeyi belirti sayıp duruyoruz:) Hıc bu acıdan dsunmedım canımmm ama esım dıyorkı gun geldı cattı sende belırtı yok bu ayda olmadı herhalde dıyor :)
aman kuzum öyle düşünme en azından stres yapıp belirti arayıp durmuyosun ne güzel... zaten bilimsel açıdanda en dogrusu adet gecikmesinden sonra belirtilerin oluşması ama biz meraklıı heyecanlı oldugumuz içinn herşeyi belirti sayıp duruyoruz
Hadi bakalim belki bir güzel haber de senden alirizkuzular nasılsınız.. ben hala kasık ağrısıyla ugrasıyorum. 3 gündür kasık ağrım devam ediyor. yalnızca sol tarafta yogunlukta bıcak saplantısı, kasık kasılması tarzında bişey oluyoo hatta bazen çok sert geldiği oluyorbugün 23. günüm bata 4 günüm kaldı..
Evet canım rahatım cok sukurr hayırlısı canım ya elımden gelenı yaptım calıstım bu calısmama ragmen olmazsa dememkı zamanı degılmıs der gecerım ust bacaklarım hafıf sızlıyor bolgeme dogru dedım herhalde adet olacagım dedım ama gectıı sımdı yıne basladım adet olabılırım kuzum hayırlısı
inş. cnm merakla beklemedeyım :)Hadi bakalim belki bir güzel haber de senden aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?