Kuzum bu gece midene bulantim bitirdi beni...Evde her sey kokuyor sanki.. iyi değildim o esnada çıkmıştım hemen...ancak gördüm elisamm...durumlar böyle bende... Az kaldı güzel haberler almana nasipse
İnşaAllah tatlim... Ahhh ah çok zormuş cidden hamilelik...:) bebisler için katlaniyiruz... Annelik duygusu...Oyyyyy bitanem benım kıyamam sana bebısın buyuyor annesı onun tatlı cılvelerı dıyelım RAbbım kolalıgını versın canım benım hadı az kaldı gececk bu gunler ınsallah
Ayy fıstıklar ne guzel söyluyorsunuz sız ınsallah guzel haberler alablırım canımın ıcı
Aminnn canim evet yapmak zorundalar yapar insallah benim esim hic iste bilmez nasil yaparbilemem cok zorlanacaktir bardagini bile kaldirmaz normalde bazen takiliyorum is yerinde de boylemisin diyorum olurmu yapmasam beni ne yapsinlar durdururlar mi orda diyor o zaman evde de yap diyorum yapamam ben diyor bende icimden bi hamile kalayimda nasilda yaptiriyorum sana evet hormonlar degisiyor insallah bebise sut yapiyordur gogusler oyy teyzesinin bitanesi olacak minnakin
Ablam zeytinyağı ve badem yağı sürün demişsin ya... Bildiğimiz saf zeytinyağı mi..birde badem yağı tuylendirme yapıyor diye biliyordum ama yanlış mi biliyorum :)?elisa__ tatlim mersine gelecektin??
İnşaAllah tatlim... Ahhh ah çok zormuş cidden hamilelik...:) bebisler için katlaniyiruz... Annelik duygusu...
Oyy yerim seni... Yarın mi gelmesi gerekiyor normalde o gelmeyesicileeerrr
Gözün aydin canim :) tmm gelirsen haberim olsunAblacım annemler geldı ben gelemedım senıde hıc goremedım yazamadım kardesım unvden tatıle gelecek kısmet olu Allah ızın verırse 15 gelecegım ınsallah
Anladim canim en garantisi... Bekle bakalimAnnelık duygusu böyle bırsey olsa tatlım mecbur katlanacagız sekerım :)
bende senı yerım tatlı anne.... bıtanem gecen ay 27 gunumde oldum ayın 9 da adet olmusyum yarında tam 27 gunum ben en gec persembeye kadar zaman verdım ınsallah gelmezler normalde 28 gunde bır oluyorum ama sımdı hangı gunu bekleyecegım bılmıyorum dedım en ıyısı cuma sabahına kadar beklemek
Gözün aydin canim :) tmm gelirsen haberim olsun
Anladim canim en garantisi... Bekle bakaliminsaAllah güzel sonuçlar vereceksin...:)
Akintin filan mi geldi yoksa sancin var diye mi umudu kestin canim ?Kızlar ben adet oluyorum galiba sabaha kesin sökülür sancım var tes yapmafm benim gibi polikistik över plan arkadaşım bana hiç umutlanma 2 ay bile geçilebilir diyo slıs bu gecikmelere diyo umudum tamamen tükendi sabaha kesin adet olurum diye düşünüyorum
benimkide sadece balkonu cani isterse yikar onuda ben usutmeyeyim diye yikar yoksa yapmaz kv alistirmis oyle dun ekmek alinacak kv alda gel dedi bana ben kahvalti hazirliyorum esim oturuyor oglun gitsi ben kahvalti hazirliyorum dedim kimildamadi esim babanne gitti aldi esime dedim kadin gitti almaya sen niye gitmedin diyor bana hic uzerine alinmiyor beyefendiBenım esımde yapmaz canım ama bazen canı ıstedımı ben demedn yapıyor yedıgını falan kaldırıyor ama bazende yap derım yapmaz degısıkleriş yerınde neler yapıyorlar neler evde yarısnı yapsalar yeter
evet canım sen hamıle kalınca hepsnın acısını cıkart
İnşallah süt oluyordur bıtanem artık yorum yapamaz hale geldım merakla sonuu beklıyorum mınnakımda teyzesını cok sevecek
Yok canim zeytinyagi degil zeytin-zeytinyagi özlü nemlendiriciler.. Ben ilk aylar badem yagi kullandim sonralari nemlendirici bir problem yaşamadim.. Bu arada gecmis olsun güzelim bebiş ben burdayim demeye başlamiş, çabuk gecsin bu günler hamileliginin keyfini çikarAblam zeytinyağı ve badem yağı sürün demişsin ya... Bildiğimiz saf zeytinyağı mi..birde badem yağı tuylendirme yapıyor diye biliyordum ama yanlış mi biliyorum :)?
Akintin filan mi geldi yoksa sancin var diye mi umudu kestin canim ?
Bu gece en ağır bulantı krizlerden birini yaşadım diyelim :)Yok canim zeytinyagi degil zeytin-zeytinyagi özlü nemlendiriciler.. Ben ilk aylar badem yagi kullandim sonralari nemlendirici bir problem yaşamadim.. Bu arada gecmis olsun güzelim bebiş ben burdayim demeye başlamiş, çabuk gecsin bu günler hamileliginin keyfini çikar
O hamilelikte de oluyor canim... Bir test yapsan rahatlayacaksinn :)Adet sancısı gibi sancım var
Oyy kuzum bulantilarin cabuk gecsin insallah minnakin sana anne ben burdayim diyorBu gece en ağır bulantı krizlerden birini yaşadım diyelim :)
Allah razi olsun anladim ablam... Sagolasin önerin için...
Sen çalışma dönemini geçtin mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?