benimkide sadece balkonu cani isterse yikar onuda ben usutmeyeyim diye yikar yoksa yapmaz kv alistirmis oyle dun ekmek alinacak kv alda gel dedi bana ben kahvalti hazirliyorum esim oturuyor oglun gitsi ben kahvalti hazirliyorum dedim kimildamadi esim babanne gitti aldi esime dedim kadin gitti almaya sen niye gitmedin diyor bana hic uzerine alinmiyor beyefendi
şimdi bu güneşli havada güzel bir ormanda tüm kızlarr oturmuş çaylar kahvaltılarrr yemek içmek muhabbet sohbet vardıı :))
günaydın kaygılım acayip canım çekti şimdi kız kıza kahvaltıyı bide ormanda demişsin ne diyim ben sana :)şimdi bu güneşli havada güzel bir ormanda tüm kızlarr oturmuş çaylar kahvaltılarrr yemek içmek muhabbet sohbet vardıı :))
Ne güzel olur canım ohhhhhhhh mis gibi :)
günaydın kaygılım acayip canım çekti şimdi kız kıza kahvaltıyı bide ormanda demişsin ne diyim ben sana :)
şimdi bu güneşli havada güzel bir ormanda tüm kızlarr oturmuş çaylar kahvaltılarrr yemek içmek muhabbet sohbet vardıı :))
evet misss gibi öyle özledim ki bu kapalı ofislerde tüm gün ev iş ıyyy:)
Dün endokrin e gittim.. Doktor adet döneminin uzun olmasının ya da düzensiz olmasının, yumurtlama olmamasını gösterebildiğini söyledi.. ama şunu da ekledi: geç yumurtlama da olabilir. Bu ihtimal de varYumurtlamada Anormallik
Kadınların düzenli adet döngüsünün olması vücutta pek çok hormonal sistemin doğru çalıştığını gösterir. Yumurtlama sorunlarının sebeplerinin araştırılması adına bu sistemleri oluşturan hormonların kan düzeylerinin değerlendirilmesi gerekir.
- Anne adayının 21 günden kısa veya 35 günden uzun adet döngüsü olması çoğunlukla yumurtlamanın gerçekleşmediğini (anovülasyon) gösterir.
- Bazı kişilerde 3 ay ya da bundan daha uzun süre adet görülmeyen dönemler görülebilir. Bu duruma, seyrek adet (oligomenore) ismi verilir.
- Hiç adet görülmemesi ise amenore ismi ile belirtiler.
Prof. Dr. Cem Fıçıcıoğlu
birazda bilgilenelim kızlar Günaydınlar
hayal etmek bile insanı bir anlığına rahatlatıyor..şimdi bu güneşli havada güzel bir ormanda tüm kızlarr oturmuş çaylar kahvaltılarrr yemek içmek muhabbet sohbet vardıı :))
gelde çalış şimdi ahh kaygılı ahh zaten işi bırakmak istiyorum istifayı verdireceksin şimdi bana :)benimde yemek olsa bi yerim şişerdi :):)mis gibi sessiz kuş cıvıltılarııı böyle bardağa konan çay şıkırtısııı yemeklerr bebeişler bile huzurla oksijenle uyurlardı :))
günaydınnn canım
ahhhh keşkeeee
Aynen canım temız hava alamıyoruzkı bende esıme dıyorum eve gıderken yolu uzatalım bıraz temız hava alarak gıdelım dıye
buyuk ıhtıyac var aslında ormanda kahvaltı yapmaya yesıllıklerın ıcınde sessız sakın kus seslerı :)
hayal etmek bile insanı bir anlığına rahatlatıyor..
gelde çalış şimdi ahh kaygılı ahh zaten işi bırakmak istiyorum istifayı verdireceksin şimdi bana :)
evet doğru diyorsun bizim buralarda temiz hava almak mümkün değil istanbulun bazı semtlerinde yaşarsan anca oda malesef uçuk fiyatları var evlerin siz şehrinizin kıymetini bilin mis gibi havasından yeşilinden faydalanın :))
Evet canım bızım bura sızın oraya gore yıne ıyı durumda benım evımde merkezden 45 dk uzaklıkta bazı yerlere göre yıne temız sakın:)
AYNEN ÖZGÜR ÖZGÜR ÇALIŞIYORSUN :)az kaldı az şimdi bebişin için paranı biriktir yeni yeni ciciler alacaksın sonra çıkıp bırakırsın o insanlarııı :)) ohhh allah izin verirse çok yok bunu bilincede güzel oluyor çalışmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?