2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

yok yok wuslt ım hiç taviz verme bu konuda zaten yemek temizlik yapmıyorlar bari market poşetlerini taşısınlar erkek olarak lazım olan şeyleri getirmeyi yapsınlar ben eşime geçen gün iş çıkışı markete gel dedim evdeyim oraya kadar yürüyim mi dedi bana dedim evet yürü bunları ben taşıyamam yürüttüm onu :) ama hep biz taşıyınca görünmüyo emekler onlarda taşısın alsın derde düşsün çamaşırları assın arada evi süpürsünler yapsınlar bi şey olmaz :)

şimdi bu güneşli havada güzel bir ormanda tüm kızlarr oturmuş çaylar kahvaltılarrr yemek içmek muhabbet sohbet vardıı :))
günaydın kaygılım acayip canım çekti şimdi kız kıza kahvaltıyı bide ormanda demişsin ne diyim ben sana :)

günaydın kaygılım acayip canım çekti şimdi kız kıza kahvaltıyı bide ormanda demişsin ne diyim ben sana :)

benimde yemek olsa bi yerim şişerdi :):) mis gibi sessiz kuş cıvıltılarııı böyle bardağa konan çay şıkırtısııı yemeklerr bebeişler bile huzurla oksijenle uyurlardı :))

evet misss gibi öyle özledim ki bu kapalı ofislerde tüm gün ev iş ıyyy :)

Aynen canım temız hava alamıyoruzkı bende esıme dıyorum eve gıderken yolu uzatalım bıraz temız hava alarak gıdelım dıye
buyuk ıhtıyac var aslında ormanda kahvaltı yapmaya yesıllıklerın ıcınde sessız sakın kus seslerı :)

Sıcak gbi gözüken ama aslında soğuk olan bir sabaha uynadık bugün..
Gününüz aydın, neşeniz bol olsun
Dün endokrin e gittim.. Doktor adet döneminin uzun olmasının ya da düzensiz olmasının, yumurtlama olmamasını gösterebildiğini söyledi.. ama şunu da ekledi: geç yumurtlama da olabilir. Bu ihtimal de var Bununda birçok nedeni olabiliyormuş.. tamamen hormonel durumlar yani..

benimde yemek olsa bi yerim şişerdi :):) mis gibi sessiz kuş cıvıltılarııı böyle bardağa konan çay şıkırtısııı yemeklerr bebeişler bile huzurla oksijenle uyurlardı :))
gelde çalış şimdi ahh kaygılı ahh zaten işi bırakmak istiyorum istifayı verdireceksin şimdi bana :)

kızlar aklıma geldikçe yeni bilgiler paylaşacağım hamile kalamdan önce ya evvel celle celalluhu 4 cuma 1000 toplamdan 4000 kere zikir çekeceksiniz ben 3 cuma yapabildim hamile kaldım

evet doğru diyorsun bizim buralarda temiz hava almak mümkün değil istanbulun bazı semtlerinde yaşarsan anca oda malesef uçuk fiyatları var evlerin siz şehrinizin kıymetini bilin mis gibi havasından yeşilinden faydalanın :))

gelde çalış şimdi ahh kaygılı ahh zaten işi bırakmak istiyorum istifayı verdireceksin şimdi bana :)

az kaldı az şimdi bebişin için paranı biriktir yeni yeni ciciler alacaksın sonra çıkıp bırakırsın o insanlarııı :)) ohhh allah izin verirse çok yok bunu bilincede güzel oluyor çalışmak

Evet canım bızım bura sızın oraya gore yıne ıyı durumda benım evımde merkezden 45 dk uzaklıkta bazı yerlere göre yıne temız sakın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…