İnsallah kuzum belirtilerin guzel ayy az kaldi heyecanla bekliyorum seniCanım benım agzından bal damlıyor ınsallah kuzum gogsum ılk defa bu kadar agrıyor esım sarılırken bıle gerı cekılıyorum canım sıstı kocama oldular dun aksam bugunsabahta ılk def aıgne gıbı bır batma yasadım sanıyelık sımdıye kadar oyle bırsey yasamamıstım bunalr benı umutlandırıyor kuzum ınsallah umutlarım bosa cıkmaz
İnsallah kuzum belirtilerin guzel ayy az kaldi heyecanla bekliyorum seni
İnsallah tatlim yaniltmiyordur inan ki sen belirtim var dedikce kendimmis gibi seviniyorum insallah pozitifi goreceksininşallah benı yanıltmıyordur canım bende heyecanla beklıyorum kuzum
Canim sonucun ciktimiBugün doktora gittim kan ve idrar verdim gebelik için olmadı gereken değerlere bakacak sonuçlar 2 gibi çıkacak inşallah sorun yoktur
İnsallah tatlim yaniltmiyordur inan ki sen belirtim var dedikce kendimmis gibi seviniyorum insallah pozitifi goreceksin
Insallah canım benımm maşallahh darısı ısteyen herkese olsunOyyy hayırlı olsun canım pat pat yurusun o patıklerı gıyerek bın masallah
Insallah canım benımm maşallahh darısı ısteyen herkese olsun
ınsallah canım Rabbım gonlundekını hayırlı bır sekılde nasıp etsın ınsallahhAyy kız mı cinsiyeti çoookk güzel çook sevindim patiklere bayıldım pembe benim rengim ay inşallah benimde kızım olur gönlümden hep kız geçiyoo
Guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim tatlim o senin guzel bakan yuregin rabbim insallah hayirlisiyla bebisini gobusune kondurmustur burda teyzelerini sevindirir iyiki varsiniz birbirimizi tanimiyoruz ama cok sevdim sizleri aminn eminim sende cok guzel bir anne olacaksin esine cok guzel dogum gunu hediyesini verirsin esin cok sansli senin gibi gonlu guzel kendi fistik bulmus musmutlu olursunuz insallah bir omur boyuAllah'ım sana öyle güzel masum bir yürek bahsetmıskı canım ben emınım böyle guzel yureklı bır ınsanın en yakın zamanda kendı kadar hayırlı guzel bır bebegı olur ınsallah en yakın zamanda bebek sevıncıyle sevındırsın senı Rabbım tesekkur ederım bıtanem ınsallah kuzucugum
Guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim tatlim o senin guzel bakan yuregin rabbim insallah hayirlisiyla bebisini gobusune kondurmustur burda teyzelerini sevindirir iyiki varsiniz birbirimizi tanimiyoruz ama cok sevdim sizleri aminn eminim sende cok guzel bir anne olacaksin esine cok guzel dogum gunu hediyesini verirsin esin cok sansli senin gibi gonlu guzel kendi fistik bulmus musmutlu olursunuz insallah bir omur boyu
Selam kizlar iyi aksamlar herkese... Benim bat tatihim bugundu fakat hala adet olmadim. Hamile degilim onu da biluyorum ama neyse yarin olur belki . yumurtlama ile adet arasi herkeste ayni ve 14 gun degilmidir?
Bitanem benım cok tsekkur ederım sagol umarım Rabbım nasıp etmıstır bebegım gobusumdedır hepımız fıstık gıbıyız hepımzın gonlu guzel RAbbım evlerımıze huzur mutluluk berekey bebıs saglık sıhat nasıp etsın eslerımızle cocuklarımızla musmutlu yasamayı nasıp etsın amın bıtanem ınsallah dogum gunu hedıyesı verebılırım gogsum agrıyınca esım hamılelık yaparmı böyle dıyor dedım olabılır oda heveslenıyor ama kendımı cokta kaptırmak ıstemıyorum dıyor canım benm bugun bana dedıkı sımdı ben senı hoplatıyorum falan bazen kucgaın aalıyorbebek varsa bırsey olmaz dımı dıyor
İyi aksamlar canim belkide hamilesindir test te hemen cikmayabiliyor kirmizilar gelmeden umudunu kaybetme evet yumdan 14 gun sonra adet oluyorsunSelam kizlar iyi aksamlar herkese... Benim bat tatihim bugundu fakat hala adet olmadim. Hamile degilim onu da biluyorum ama neyse yarin olur belki . yumurtlama ile adet arasi herkeste ayni ve 14 gun degilmidir?
İnsallah etmistir tatlim amin rabbim agzimizin tadini bozmasin hep musmutlu olalim ahh su kocisler bizden cok istiyorlar cok ziplatma deseydinbenimkide gogsum buyuyunce aa buyumus bunlar hamilemisin yoksa diyor adete yakin 2 aydir buyuyorlar bende yok gecen ayda oyle oldu dedim himm tamam o zaman diyor desene esin el ustunde tutacak seni ben bi hamile kalayim isleri hep esime yaptiracagim hic yapmiyor bugun kv nin perdesini yikadim gel tak dedi annesi gelini taksin dedi bende kizdim hamile olsamda taktirirsin dedim yok o zaman ben takarim diyor esim ayy insallah kucuk prens yada prensesin gobusundedir
Kuzum bu gece midene bulantim bitirdi beni...Evde her sey kokuyor sanki.. iyi değildim o esnada çıkmıştım hemen...ancak gördüm elisamm...durumlar böyle bende... Az kaldı güzel haberler almana nasipse
elisa__ tatlim mersine gelecektin??
Aminnn canim evet yapmak zorundalar yapar insallah benim esim hic iste bilmez nasil yaparbilemem cok zorlanacaktir bardagini bile kaldirmaz normalde bazen takiliyorum is yerinde de boylemisin diyorum olurmu yapmasam beni ne yapsinlar durdururlar mi orda diyor o zaman evde de yap diyorum yapamam ben diyor bende icimden bi hamile kalayimda nasilda yaptiriyorum sana evet hormonlar degisiyor insallah bebise sut yapiyordur gogusler oyy teyzesinin bitanesi olacak minnakinSanırım oyle olacak canım esım l ustunde tutacak gıbı hıssedıyorum ama hepımıızn eslerı yapar canım bızler kadar onlarda cok ısıtyr cunku valla canım Allah'a emanet dedım eger varsa bebısımızevet canım benımde gogsum buyumezdı buyuyor hormanlar degısıyor agrımazdı bıle ama bu ay agrısıda farklı yara olmus gıbı acıyor bencede yaptır canım bende bır balkon yıka derım yıkamaz sonunda yıne ben yıkarım balkonu ama hamıle kalınca yaparlar mecbur ypacaklar Amın bitanem evımızde musmutlu colugumuzla cogumuzla esımızle yasayalım agzımın tadı her gun kat ve kat artsın amın bıtanem ınsallah prencık veya prensescık yerıne yerlesmıstır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?