2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kızlar yaa ben sanki adet olacakmışım gibi çift taraflı kasık ağrım var ben sağdakini erisin derken solda da mı cıktı ki kist

Afrodit canm sen kendini çok yıpratıyorsun bence biraz kendine zaman ver bir kere hamile kaldn mutlaka yine hamile kalırsın bence ama sabırlı olmalısın ve herşeyi kötüye yorma inşallah hayrlızamanda sağlıkla hepimiz bebişlerimize ulaşırız
kızlar yaa ben sanki adet olacakmışım gibi çift taraflı kasık ağrım var ben sağdakini erisin derken solda da mı cıktı ki kist

canm yaa evet yıprandım ama kist de bi gercek şimdi korktu gözüm diğerinde de mi oluyor diye.. kendimi bebek düşüncesinden uzak tutmaya calşıyorum ama keske o kadar sağlam bi iradem olsa bi ara burdan uuzak kalayım dedim kötü oldum kimseyle konusmayınca da olmuyor ..

Yumurtlamada Anormallik
  • Anne adayının 21 günden kısa veya 35 günden uzun adet döngüsü olması çoğunlukla yumurtlamanın gerçekleşmediğini (anovülasyon) gösterir.
  • Bazı kişilerde 3 ay ya da bundan daha uzun süre adet görülmeyen dönemler görülebilir. Bu duruma, seyrek adet (oligomenore) ismi verilir.
  • Hiç adet görülmemesi ise amenore ismi ile belirtiler.
Kadınların düzenli adet döngüsünün olması vücutta pek çok hormonal sistemin doğru çalıştığını gösterir. Yumurtlama sorunlarının sebeplerinin araştırılması adına bu sistemleri oluşturan hormonların kan düzeylerinin değerlendirilmesi gerekir.

Prof. Dr. Cem Fıçıcıoğlu
birazda bilgilenelim kızlar Günaydınlar

afroditim sen bizimle paylaş her şeyi tabi seve seve dinlerim soğan kürü yapıyorsun sanırım :) moral çok önemli kitap oku sürükleyici, tavsiyemdir çok güzel geçer zaman

Hadi ya benımkı öyle degıl canım ekmegı falan alır bır tek temızlık konusunda yardımcı olmaz amaonlarında yapacakalrı gunler gelır:)

GÜNAYDIN KIZLARRR.MGÜL BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜRLER.BENİM ADET DÖNDÜMDE BAZEN EPEY GECİKİYO.40 GÜNÜ BULDUGU OLUYO.O AY YURTLAMAMIŞMI OLUYORUZ ŞİMDİ

Hergun 21 tane hem se

Benimde 2. Gunum tatlim sancim kalmadi ama cok yoruluyorum bugun temizlik yaptik kv evini esimin halasiyla hem misafir hem temizlik imdattttt diye bagirasim geldi insallahsom kirmizilarimiz olur
canım yaa tam kendi evinin temizliği bitti daha dinlenemeden kv nin evi mi çıktı bide ve inşallah son kırmızılarımız olur da bi daha ki ay mutlu haberlerimizi buraya yazmak nasip olur kuzucum

ya sorma bez değiştiriken emzirirken gaz çıkarırken o sınava nasıl çalışılır bilmiyorum.Dosya yakmasak bari ama bu kadar emek ,para harcadıktan sonra da sonu gelsin istiyorum

bende öyle yapmasamda bizi bu kadaruğraştırdı beceremedi yarım bıraktı desinler istemiyorum kendi emeklerime de yazık aslında bu tam benim istediğim iş dediğim bir şy olsa bunları hemen bırakacağım kim ne derse desin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…