2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kızlar aklıma geldikçe yeni bilgiler paylaşacağım hamile kalamdan önce ya evvel celle celalluhu 4 cuma 1000 toplamdan 4000 kere zikir çekeceksiniz ben 3 cuma yapabildim hamile kaldım
sadece cuma gunumu cekiliyo tatlim bu arada hayirli sabahlar

sana fazlasıyla katılıyorum aksama kadar ıs yerınde aksamda evde bos hayatımız var

malesef çok yazık bize işiniz gücünüz var daha ne istiyorsunuz diyor insanlar ama öyle değil yürüyecek tek bir yeşil alanımız yok nereye gitsek trafik çilesi var egzoz kokusu sokaklarda çamaşırlar kuruyana kadar kokusu gidiyor gecenin pis havasından tuhaf insanlar saygısız kavgacı ve ulaşım pahalı bir yere iki kişi gitmek 20 lira arabasız olursan daha say say bitmez :)

inancımız ne, her işte vardır bir hayır, belki Rabbim çekmeni istemiyor bu eziyeti ve sen çektirmeden gelecek bebiş, ben bu inanaçtayım her zaman iyiye inanmalıyız, kötüyü çağırmamalıyız, varsayımlar üstüne konuşmak fayda sağlamıyorki hiç birimize, Alla hhakında en hayırlısı neyse onu versin.
güzel dileklerin içinde aminn inşallah diyorum ...

günaydın kızlar bu nasıl bir soğuktur ya dondum...daha bunun aralığı ocağı var.Hiç sevmiyorum ben soğuğu bütün sinirlerim bozuluyor Allah dışarda yaşamak zorunda kalanlara yardım etsin
amin canim biz sicacik montumuzla donduk diyoruz sevmiyoruz sogugu ya disarida calisanlar yasayanlar rabbimiz yardincilari olsun

BU SABAH AYNAYA BAKTIM BUGÜN 32.GÜN DEDİM SONRA KENDİ KENDİME SANKİ TARTIŞMA PROGRAMI SUNUYORUM CİDDİYETE BAK DEDİM GÜLDÜM EVET BUGÜN 32.GÜN BAT A KALDI 3 SANIRIM AMA BEN YARIN ÖBÜRGÜN OLUR GİBİ HİSSEDİYORUM :)

Canım burada da bol bol yeşillikler deniz hepsi güzel ama iş yok ya olan iş de en fazla 1000 lira maaşı var hayat pahası her yerde ....çocuk çalışması yapıyoruz bazen ama içimizde bu çocuk çok sıkıntı çekecek nasıl bakıcaz bir sürü şey.....hayat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…