bebiş olunca yürüyüşe çıkarsın akşamları :))
Evet canm bebıs gelsın yururuz paytak paytak :)
ADANADA DEPREM DİYOR HABERLERDE????
ADANADA DEPREM DİYOR HABERLERDE GECE KORKTUNUZ MU ????
sana fazlasıyla katılıyorum aksama kadar ıs yerınde aksamda evde bos hayatımız varevet misss gibi öyle özledim ki bu kapalı ofislerde tüm gün ev iş ıyyy:)
kizlar bugun doktora gidicem ALLAHIN izniyle bana dua edin olurmu iyi haberlerle geleyim ins ALLAH
sadece cuma gunumu cekiliyo tatlim bu arada hayirli sabahlarkızlar aklıma geldikçe yeni bilgiler paylaşacağım hamile kalamdan önce ya evvel celle celalluhu 4 cuma 1000 toplamdan 4000 kere zikir çekeceksiniz ben 3 cuma yapabildim hamile kaldım
Tufanbeylıde olmus canım bıze 3 4 satt mesafede
sana fazlasıyla katılıyorum aksama kadar ıs yerınde aksamda evde bos hayatımız var
insallah guzel haberlerle gelirsin canim yaakizlar bugun doktora gidicem ALLAHIN izniyle bana dua edin olurmu iyi haberlerle geleyim ins ALLAH
EVET şimdi baktım semte bir daha :) iyi çok şükür hissetmemişsiniz :)
inancımız ne, her işte vardır bir hayır, belki Rabbim çekmeni istemiyor bu eziyeti ve sen çektirmeden gelecek bebiş, ben bu inanaçtayım her zaman iyiye inanmalıyız, kötüyü çağırmamalıyız, varsayımlar üstüne konuşmak fayda sağlamıyorki hiç birimize, Alla hhakında en hayırlısı neyse onu versin.İyi aksamlar kizlar nasilsiniz ben bu ay hsg cekilecektim malesef cekilemiyorum kv ye gidiyorum sabah kalkinca gelen giden hic bitmiyor dr a gitcegimizi bilmiyorlar o yuzden esim bu ay gitmeyelim annem iyilessin oyle gideriz diyor bende tamam sen bilirsin dedim istende izin alamam bu ara cok izin aldim dedi ben cabalamaktan yoruldum artik gecen ayda kismet olmadi cekilmek bundada vardir bir hayir ne yapalim
amin canim biz sicacik montumuzla donduk diyoruz sevmiyoruz sogugu ya disarida calisanlar yasayanlar rabbimiz yardincilari olsungünaydın kızlar bu nasıl bir soğuktur ya dondum...daha bunun aralığı ocağı var.Hiç sevmiyorum ben soğuğu bütün sinirlerim bozuluyor Allah dışarda yaşamak zorunda kalanlara yardım etsin
hayaller hayaller :) çoook güzel hayaller hayal etmesi bile çok güzelşimdi bu güneşli havada güzel bir ormanda tüm kızlarr oturmuş çaylar kahvaltılarrr yemek içmek muhabbet sohbet vardıı :))
Canım burada da bol bol yeşillikler deniz hepsi güzel ama iş yok ya olan iş de en fazla 1000 lira maaşı var hayat pahası her yerde ....çocuk çalışması yapıyoruz bazen ama içimizde bu çocuk çok sıkıntı çekecek nasıl bakıcaz bir sürü şey.....hayatmalesef çok yazık bizeişiniz gücünüz var daha ne istiyorsunuz diyor insanlar ama öyle değil yürüyecek tek bir yeşil alanımız yok nereye gitsek trafik çilesi var egzoz kokusu sokaklarda çamaşırlar kuruyana kadar kokusu gidiyor gecenin pis havasından tuhaf insanlar saygısız kavgacı ve ulaşım pahalı bir yere iki kişi gitmek 20 lira arabasız olursan daha say say bitmez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?