Sen sinavi bitirmis eve gitmissin bile ben hala gozetiyorum iki tane uyuz cikamadi yetmedi 90 dk napiyolarsa cinlerim tepeme cikti.. sen ankara ve İstanbul arasinda bağ olacaksin canm burda da toplascaz orda da inşallah hepberaber de ☺☺kuzuuuuuuuuuuuuum yirim seni...vallaha derslerle boğuşmasam eşime derdim at beni silivriye diye ama aöf ve kpss derdim var benim...bak hatta şuan bile ders çalışmalıyım öğlen ikide sınavlarım var yine...ama yazdım bi köşeye...hatta ilerisi için istanbullu hatunları toplamayı düşünmüyor değilim bebeklerimizle birlikte buluşuruz ne hoş olur
evet birde ankara toplaşmamız olacak....bende birazdan kahvemi alıp ikinci posta için çalışıcam...ay sana kolaylık versin Allah bende dün yanımda oturana sinir oldum hepi topu 20 soru arkadaş kız yarım saatte oynadı durdu sorularla sanki dersin prof olacak...ben 10 dk da bitirdim düşün ama kız evirdi çevirdi sürekli....Sen sinavi bitirmis eve gitmissin bile ben hala gozetiyorum iki tane uyuz cikamadi yetmedi 90 dk napiyolarsa cinlerim tepeme cikti.. sen ankara ve İstanbul arasinda bağ olacaksin canm burda da toplascaz orda da inşallah hepberaber de ☺☺
Umut hep olsun ama lütfen test yapacağın güne kadar bu düşünceleri sil kafandan kuşum...Merhaba kızlar musmutlu hafta sonları olsunnn sızınle bırsey payasmak ıstıyoum bıraz heyecan yaptım umutlansammı bılemedım
dun ılıskı oldu esım bata yakın hep bırseyın baskı yaptıgını soylerdııı ama bu defa hıcbırsey baskı yapmadı aynı yum donmındekı gıbı aktı gıttı dedıı ve esım fark ettı goguslerın sertlesmeye basladı dedı bu sabah onun oncesınde goguslerımde hıcbır degısıklık yoktu arada sancım oluyorrr ama ayyy heyecanlandım kızlar umutlanmakta ıstemıyorum ama adet olacak olsam daha onceden gogsum sertlesırdı dıye dusunuyorumm bılemedı sımdı
Sorular sosyoloji sorulariydi ve bilgi sorusu ya biliyosundur ya bilmiyosun dur neyin nuhakemesini yapiyolar ilginc valla ☺ calis balım senin gibi ogrencilere ihtiyac var ☺evet birde ankara toplaşmamız olacak....bende birazdan kahvemi alıp ikinci posta için çalışıcam...ay sana kolaylık versin Allah bende dün yanımda oturana sinir oldum hepi topu 20 soru arkadaş kız yarım saatte oynadı durdu sorularla sanki dersin prof olacak...ben 10 dk da bitirdim düşün ama kız evirdi çevirdi sürekli....
Bugun senin bat değil mi canim yap bi test icin rahat etsinMerhaba kızlar musmutlu hafta sonları olsunnn sızınle bırsey payasmak ıstıyoum bıraz heyecan yaptım umutlansammı bılemedım
dun ılıskı oldu esım bata yakın hep bırseyın baskı yaptıgını soylerdııı ama bu defa hıcbırsey baskı yapmadı aynı yum donmındekı gıbı aktı gıttı dedıı ve esım fark ettı goguslerın sertlesmeye basladı dedı bu sabah onun oncesınde goguslerımde hıcbır degısıklık yoktu arada sancım oluyorrr ama ayyy heyecanlandım kızlar umutlanmakta ıstemıyorum ama adet olacak olsam daha onceden gogsum sertlesırdı dıye dusunuyorumm bılemedı sımdı
Umut hep olsun ama lütfen test yapacağın güne kadar bu düşünceleri sil kafandan kuşum...
Bugun senin bat değil mi canim yap bi test icin rahat etsin
Sorular sosyoloji sorulariydi ve bilgi sorusu ya biliyosundur ya bilmiyosun dur neyin nuhakemesini yapiyolar ilginc valla ☺ calis balım senin gibi ogrencilere ihtiyac var ☺
o konuda fırsatı kaçırmamak lazım :)Garibim esime Naz yapma firsati da dogdu o ara hihihihi
Anladim.canim karar senin ben olsam dayanamazdim ama ☺☺Tatlım bugun 29 gunum normalde dundu battt ama ben 10 aralıgıda atlatmak ıstıyorum ancak o zaman umutlanablrım atlatabılırsem gecen ayda 4 gun gecıkıp adet oldugum ıcın umutlanamıyorum
allah zihin açıklığı versin kolaylık versin :)hadi ben gideyim de ders çalışayım
hadi kolay gelsin bet benim testte hiç bir zman eşit koyulukta çıkmadı ama ben pozitif saydım yine deCanim.simdi gordum yazdigini.. valla benim.yum tuhaf bu ay testte koyulasma var ama catlamadi bence devam biz :) haftasonunun ilk gunu misafirle gecti yarin da sabah sinav gözetmenligim var oazar pazarbuarada ayakkabı olayina üzüldüm trajikomik ne sacma yaa
CANIM AYNEN BNDE DERS CALISIYORUM COK SKILDIM YAA. nETTEN ÇIKMIŞ SORULARA BAKIORUM OOOFF OFF YARINI DA Bİ ATLATSAYDIKK
MasaAllah presensesine canim22. haftamızda Prensesımden hepınıze kocaman bir günaydınn
Kendimi oyle avutayim bariyok beee yaparsın sen ama şimdi daha önemli bişeyle uğraşıyorsun ondan tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?