2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Sen sinavi bitirmis eve gitmissin bile ben hala gozetiyorum iki tane uyuz cikamadi yetmedi 90 dk napiyolarsa cinlerim tepeme cikti.. sen ankara ve İstanbul arasinda bağ olacaksin canm burda da toplascaz orda da inşallah hepberaber de ☺☺

evet birde ankara toplaşmamız olacak....bende birazdan kahvemi alıp ikinci posta için çalışıcam...ay sana kolaylık versin Allah bende dün yanımda oturana sinir oldum hepi topu 20 soru arkadaş kız yarım saatte oynadı durdu sorularla sanki dersin prof olacak...ben 10 dk da bitirdim düşün ama kız evirdi çevirdi sürekli....

Merhaba kızlar musmutlu hafta sonları olsunnn sızınle bırsey payasmak ıstıyoum bıraz heyecan yaptım umutlansammı bılemedım

dun ılıskı oldu esım bata yakın hep bırseyın baskı yaptıgını soylerdııı ama bu defa hıcbırsey baskı yapmadı aynı yum donmındekı gıbı aktı gıttı dedıı ve esım fark ettı goguslerın sertlesmeye basladı dedı bu sabah onun oncesınde goguslerımde hıcbır degısıklık yoktu arada sancım oluyorrr ama ayyy heyecanlandım kızlar umutlanmakta ıstemıyorum ama adet olacak olsam daha onceden gogsum sertlesırdı dıye dusunuyorumm bılemedı sımdı

Arkadaşlar listemiz başlığımızda AKTİF olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
ARALIK BAT

Hanife55 -------------> 1 Aralık -------> 11. deneme ------>
Wuslt -----------------> 2 Aralık ------> 8. deneme -------> HAMİŞ
Elifbade06 -----------> 3 Aralık ------> 9. deneme --------> HAMİŞ

Ayseygt1453 ---------> 4 Aralık ------> 5. deneme -------->
Neslli -----------------> 4 Aralık ------> 7. deneme --------> HAMİŞ
Cemrem15 -----------> 4 Aralık ------> 3. deneme --------> HAMİŞ
Hanfendi25 ---------> 6 Aralık -------> 5. deneme --------> HAMİŞ

Hyb77 ----------------> 6 Aralık -------> 3. deneme -------->
Elisa ------------------> 7 Aralık -------> 6. deneme
Blummmm ----------> 8 Aralık -------> 6. deneme
Okulum --------------> 9 Aralık -------> 13. deneme
Rbakyy ---------------> 9 Aralık -------> 4. deneme
Mine_burcu --------> 10 Aralık ------> 3. deneme
Deminos ------------> 10 Aralık ------> 9. deneme
Maysu ---------------> 10 Aralık ------> 2. deneme
Pielorr ---------------> 11 Aralık ------> 7. deneme
Berlinberlin ---------> 11 Aralık ------> 2. deneme
Friendly8584 -------> 12 Aralık ------> 6. deneme
Abcdefcd ------------> 13 Aralık -------> 12. deneme
Jasmine53 ----------> 14 Aralık ------> 14. deneme
Kaygılı ---------------> 16 Aralık -------> 4. deneme
Mgul ------------------> 17 Aralık ------> 4. deneme
Secido ----------------> 17 Aralık ------> 16. deneme
Bebeem --------------> 17 Aralık -------> 9. deneme
Sweet42 -------------> 20 Aralık ------> 3. deneme
Batu7884 ------------> 21 Aralık ------> 4. deneme
Arsinli ----------------> 21 Aralık ------> 8. deneme
Betiboop -------------> 21 Aralık -------> 7. deneme
Tubaomur01 --------> 21 Aralık -------> 5. deneme
Yfrks -----------------> 22 Aralık -------> 14. deneme
Nenuya ---------------> 23 Aralık -------> 51. deneme
Bebek isdeyen biri --> 28 Aralık ------> 39. deneme
Afrodit26 ------------> 28 Aralık -------> 4. deneme
Okosale --------------> 30 Aralık -------> 12. deneme
Ayseygt1453 ---------> 31 Aralık --------> 6. deneme

OCAK BAT
Hyb77 ----------------> 1 Ocak --------> 4. deneme
Nerisbebek ----------> 3 Ocak -------> 12. deneme
Hanife55-------------> 6 Ocak -------> 12. deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

Umut hep olsun ama lütfen test yapacağın güne kadar bu düşünceleri sil kafandan kuşum...

Sorular sosyoloji sorulariydi ve bilgi sorusu ya biliyosundur ya bilmiyosun dur neyin nuhakemesini yapiyolar ilginc valla ☺ calis balım senin gibi ogrencilere ihtiyac var ☺

Bugun senin bat değil mi canim yap bi test icin rahat etsin

Umut hep olsun ama lütfen test yapacağın güne kadar bu düşünceleri sil kafandan kuşum...

esım benıde umutlandıran canımm cok haklısıınn kuzum kahvaltı yapıp kendımı temızlıge verecegımmm :) hıc aklımda yoktuu esım hep oda sen adet olacgım falan dıye hıssedıyormusun dıyorrr :)

Bugun senin bat değil mi canim yap bi test icin rahat etsin

Tatlım bugun 29 gunum normalde dundu battt ama ben 10 aralıgıda atlatmak ıstıyorum ancak o zaman umutlanablrım atlatabılırsem gecen ayda 4 gun gecıkıp adet oldugum ıcın umutlanamıyorum

Sorular sosyoloji sorulariydi ve bilgi sorusu ya biliyosundur ya bilmiyosun dur neyin nuhakemesini yapiyolar ilginc valla ☺ calis balım senin gibi ogrencilere ihtiyac var ☺
öğrenci olmaktan sıkıldım yaaa ama son bir yılım öğrencilikte nihayet

hadi kolay gelsin bet benim testte hiç bir zman eşit koyulukta çıkmadı ama ben pozitif saydım yine de

22. haftamızda Prensesımden hepınıze kocaman bir günaydınn
MasaAllah presensesine canim ya tatlim dun yarim saatlik yuruyusa yapiyim dedim yuruyuse basladiktan bes dk sonra kasiklarima kramp girdi ve dunden beri kas kati kaldim iki buklum yuruyorum kucuk bir adim atsam bile kasiklarim ikiye ayrilcak gibi oluyor hadeket edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…