Hayirlsiyla gelmistir bebisin insaAllahMerhaba kızlar musmutlu hafta sonları olsunnn sızınle bırsey payasmak ıstıyoum bıraz heyecan yaptım umutlansammı bılemedım
dun ılıskı oldu esım bata yakın hep bırseyın baskı yaptıgını soylerdııı ama bu defa hıcbırsey baskı yapmadı aynı yum donmındekı gıbı aktı gıttı dedıı ve esım fark ettı goguslerın sertlesmeye basladı dedı bu sabah onun oncesınde goguslerımde hıcbır degısıklık yoktu arada sancım oluyorrr ama ayyy heyecanlandım kızlar umutlanmakta ıstemıyorum ama adet olacak olsam daha onceden gogsum sertlesırdı dıye dusunuyorumm bılemedı sımdı
Bir hafta neredeyse yemegi bile o yaptio konuda fırsatı kaçırmamak lazım :)
Ah benim meraklim birak akisina nedense ben senden yana cok umitliyimMerhaba kızlar musmutlu hafta sonları olsunnn sızınle bırsey payasmak ıstıyoum bıraz heyecan yaptım umutlansammı bılemedım
dun ılıskı oldu esım bata yakın hep bırseyın baskı yaptıgını soylerdııı ama bu defa hıcbırsey baskı yapmadı aynı yum donmındekı gıbı aktı gıttı dedıı ve esım fark ettı goguslerın sertlesmeye basladı dedı bu sabah onun oncesınde goguslerımde hıcbır degısıklık yoktu arada sancım oluyorrr ama ayyy heyecanlandım kızlar umutlanmakta ıstemıyorum ama adet olacak olsam daha onceden gogsum sertlesırdı dıye dusunuyorumm bılemedı sımdı
Hadi inşallah ben zaten umutluydum senden eşinin söylediğide heyecanıma destek oldu: )Merhaba kızlar musmutlu hafta sonları olsunnn sızınle bırsey payasmak ıstıyoum bıraz heyecan yaptım umutlansammı bılemedım
ELİSİMMMM İNŞ OLMAZSIN TATLIM NE GÜZEL Bİ HEYECAN EŞİNİN Kİ ÇOK MUTLU EDİYORDUR SENİİİ HEYECANLANMAKTA HAKLISINesım benıde umutlandıran canımm cok haklısıınn kuzum kahvaltı yapıp kendımı temızlıge verecegımmm :) hıc aklımda yoktuu esım hep oda sen adet olacgım falan dıye hıssedıyormusun dıyorrr :)
Ovulasyon testi alsaydin keske. Tedavi falan var mi?Gunaydin kislar masallah cok bereketli bir aydayiz. Burasi haric cevremde de 2 kisiden hamile olduklari haberini aldim:) agustos ayi dogum patlamasi var bu gidisledarisi da basimiza ne diyim... Benim sol kasigimda dun cok agri oldu bugun de belim agriyor hafif.. Daha yumurtlama olmadi ama olacaginin habercisidir belkide yaniliyor muyum?
yassiminya 38178560 .!.:Ovulasyon testi alsaydin keske. Tedavi falan var mi?
Aynen öyle canim ben bu ay ilk defa o agriyi hissetmedimGunaydin kislar masallah cok bereketli bir aydayiz. Burasi haric cevremde de 2 kisiden hamile olduklari haberini aldim:) agustos ayi dogum patlamasi var bu gidisledarisi da basimiza ne diyim... Benim sol kasigimda dun cok agri oldu bugun de belim agriyor hafif.. Daha yumurtlama olmadi ama olacaginin habercisidir belkide yaniliyor muyum?
Hayirlsiyla gelmistir bebisin insaAllah
Ah benim meraklim birak akisina nedense ben senden yana cok umitliyim
Hadi inşallah ben zaten umutluydum senden eşinin söylediğide heyecanıma destek oldu: )
Benim de progestandan midir bilmiyorum belim agriyo ve basim donuyor.Ovulasyon testi yapiyorum bu ay tatlim .bu hafta basinda ptesi sali gunu ikinci cizgi ilk kadar olmasada bayag belirmisti carsambdan sonra varla yok arasi. Cok silik... Henuz yumurtlamadim diye tahmin ediyorum..
ELİSİMMMM İNŞ OLMAZSIN TATLIM NE GÜZEL Bİ HEYECAN EŞİNİN Kİ ÇOK MUTLU EDİYORDUR SENİİİ HEYECANLANMAKTA HAKLISIN
Anladim.canim karar senin ben olsam dayanamazdim ama ☺☺
elisa__ mmm hamile olduğuna inanıyorum nedense. Umudunda çoğaldı farkındayım ama içime öyle doğuyo sabırsızlıkla bekliyorum sonucunu. Kendinine zaman hazır hissedersen o zzaman yap testi. Aceleye gerek yok. Hem daha koyu çıkar sonucun kesin sonuç :)
Ugratmaz ugratmaz bulanti bende 5. Haftadan sonra baslamisti once goguslerde fark ediyorCanım merak edıyor ama ustune dusmuyordumm ama esımm hemen fark edıp söyluyor o soyleyınce bende bır tuhaf hıssettımm benım doktora yapmıs kocamda sen herhalde yıne ade olunca dıyor nerden anladın dıyorum hanı hıc belırtı yok mıden bulanmıyorr kusmuyon dıyorrrınsallah umutlarınz bosa cıkmaz teyzelerını hyal kırıklıgına ugratmaz bebısım
ayyyy inşallahh bitanemmm test yapsana yaa çıkar belkimMerhaba kızlar musmutlu hafta sonları olsunnn sızınle bırsey payasmak ıstıyoum bıraz heyecan yaptım umutlansammı bılemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?