2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Hayirlsiyla gelmistir bebisin insaAllah

Ah benim meraklim birak akisina nedense ben senden yana cok umitliyim

Hadi inşallah ben zaten umutluydum senden eşinin söylediğide heyecanıma destek oldu: )

ELİSİMMMM İNŞ OLMAZSIN TATLIM NE GÜZEL Bİ HEYECAN EŞİNİN Kİ ÇOK MUTLU EDİYORDUR SENİİİ HEYECANLANMAKTA HAKLISIN

Gunaydin kislar masallah cok bereketli bir aydayiz. Burasi haric cevremde de 2 kisiden hamile olduklari haberini aldim:) agustos ayi dogum patlamasi var bu gidisle darisi da basimiza ne diyim... Benim sol kasigimda dun cok agri oldu bugun de belim agriyor hafif.. Daha yumurtlama olmadi ama olacaginin habercisidir belkide yaniliyor muyum?

Ovulasyon testi alsaydin keske. Tedavi falan var mi?

yassiminya 38178560 .!.:
Ovulasyon testi alsaydin keske. Tedavi falan var mi?

Ovulasyon testi yapiyorum bu ay tatlim .bu hafta basinda ptesi sali gunu ikinci cizgi ilk kadar olmasada bayag belirmisti carsambdan sonra varla yok arasi. Cok silik... Henuz yumurtlamadim diye tahmin ediyorum..

Aynen öyle canim ben bu ay ilk defa o agriyi hissetmedim

Ah benim meraklim birak akisina nedense ben senden yana cok umitliyim

Canım merak edıyor ama ustune dusmuyordumm ama esımm hemen fark edıp söyluyor o soyleyınce bende bır tuhaf hıssettımm benım doktora yapmıs kocamda sen herhalde yıne ade olunca dıyor nerden anladın dıyorum hanı hıc belırtı yok mıden bulanmıyorr kusmuyon dıyorrr ınsallah umutlarınz bosa cıkmaz teyzelerını hyal kırıklıgına ugratmaz bebısım

Hadi inşallah ben zaten umutluydum senden eşinin söylediğide heyecanıma destek oldu: )

Ayyy gercektenmı canımm ya benım kendımden hıc ne olacagına daır hıssım yokk ama esım öyle dıyınce bende umutlandımm cokta heveslenmek ıstemıyorm ama ınsallah umutlarınız bosa cıkmaz canımm teyzelerını sevındırr bebısım :)

Ovulasyon testi yapiyorum bu ay tatlim .bu hafta basinda ptesi sali gunu ikinci cizgi ilk kadar olmasada bayag belirmisti carsambdan sonra varla yok arasi. Cok silik... Henuz yumurtlamadim diye tahmin ediyorum..
Benim de progestandan midir bilmiyorum belim agriyo ve basim donuyor.
acaba nefir tam anlamadim yan etki mi ki bu?

Oyyyy tatlım benımmm guzel yuregınde nasıl guzelıkler hısedıyor öyle ınsallah ıcıne dogan cıkar canımm bende sabırsızlanıyorumm canımm bırazcık umutlandım aslında canımmm ama 10 nunu atlatmadan yıne tam olarak suphelenemıyecegım galıba aynn tatlım bu defa acele etmek ıstemıyorumm en ıyısı koyusundan cıft cızgı gormek :)

Ugratmaz ugratmaz bulanti bende 5. Haftadan sonra baslamisti once goguslerde fark ediyor

ayyyy inşallahh bitanemmm test yapsana yaa çıkar belkim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…