2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

temizlik yapma evi sen süpürme yorma kendini hamişsindir yüksek ihtimal aman diyim dinlen sen eşin süpürsün sen toz al vileda yap

Canımsın ya umut olursun bize inşallahhh... Günler geçmiyo bu gibi durumlarda. Bir umut bir mutluluk getiriyor. Sanada getirmiştir inşallah bu mutluluğu

Canımsın ya umut olursun bize inşallahhh... Günler geçmiyo bu gibi durumlarda. Bir umut bir mutluluk getiriyor. Sanada getirmiştir inşallah bu mutluluğu

İnşallah canımm inşallah aynen tatlım her hamıle haberı bır umut oluyorrr canım ınsallah bende hem umut olur hem bu mutlulugu yasayabılırım :)

Ugratmaz ugratmaz bulanti bende 5. Haftadan sonra baslamisti once goguslerde fark ediyor

İnşallah tatlım bende esıme dedım sankı doktorasını yapmıs gıbı konusuruyorsun bulantıı sonradan oluyor dedım canım ben temızlık yapıyorum ama benım kasıklarımda sancı degıl ıgne batması ustmus gıbı bırsey oluyor adet sancı degıll

ayyyy inşallahh bitanemmm test yapsana yaa çıkar belkim

Bıtanem gecen aykı gıbı umutlanıp teste negatıfı gormek ıstemıyorumm en ıyısı beklemek canımm carsamba gununu atlatırsam bırazdaha rahatlayıp umutlanacagımm

Bıtanem gecen aykı gıbı umutlanıp teste negatıfı gormek ıstemıyorumm en ıyısı beklemek canımm carsamba gununu atlatırsam bırazdaha rahatlayıp umutlanacagımm
inşallahh bitanem atlatıcaksın bende hamişsin gibi hissediyorum inşallah güzel haberler vereceksin sen rahat ol kendini yorma temizlik felan aman diyim dikkat et

temizlik yapma evi sen süpürme yorma kendini hamişsindir yüksek ihtimal aman diyim dinlen sen eşin süpürsün sen toz al vileda yap

Ahhh ahh bıtanem ahh esıme aksam dıyorumkı calısma masası var kendının sen kaldır dedım sen kaldırrr hafıf dıyorr dedım gunu gecmıss esıne masayımı kaldırtacaksınn dıyorrkıı bak hemen kullanıyorssunnn öncee elıme rapooruu ver sonra gorursun neler yapcaklarımı dıyor :) mutfagı temızleyım dedım canım yag cozle ıyıce sıldımm lavaboyu ılacladım makıneye camasır attım ıkı balkon yıkadım battanıye yoran yastıkları dısarı attım havalansın dıye supurmeye baslamıstım dedım bıraz dınleneyımm daha cok ısım var

inşallahh bitanem atlatıcaksın bende hamişsin gibi hissediyorum inşallah güzel haberler vereceksin sen rahat ol kendini yorma temizlik felan aman diyim dikkat et

İnşalah canımm hıslerınız dogru cıkar zaten kasıklarımda ıgen batması gıbı bırsey var usutmus gıbı dogru tarıf edıyormuyum bılmıyorum ama adet sancıı degıll temızlık yatıkca o agrıyı hıssedınce aklıma gelıyor canımm bazen dıkkatlı bazen dıkkatsız bır sekılde yapıyorumm canımm ama cok detaya ınmeyecegım :)

ama sen kendini çok yoruyosun artı hamiş kalınca kimyasalla fazla samimi olma içine soluma dikkat et o kocisini varyaaaa gerçi benimkide aynı ben raporu verdiğim halde makineden eşyayı çıkarmaya üşenen bir adam yanii bu adamlarrr bizi hiçç anlamıyoo hiççç :)

hayır yaaa kasıklara iğne batması hamişlikte oluyo ayak kasılması benim 2 hamileliğimdede öle oldu akıntın ne renk akıntın varmı senin ?süpürme evi ne olur ne olmaz lütfen dikkat edelim kendimizeee

Ahhh ahhh canım normalde balkona kovayla su tasımazdı kac defa soylerdım ama bu defa bır kere dememle yaptı degısıklık var sanırım :) bıraz dınlenım canımm sadece supurup sılerım sonra baska bırsey yapmayacahım canım tamam bebegım hamıle oldugumu ogrenım kımyasala cok bulasmamaya calısacagımm erkeklerın hepsı aynı galıba cnaım :)

evet aynıdır sen kendine dikkat et gerisi boşş :)

hayır yaaa kasıklara iğne batması hamişlikte oluyo ayak kasılması benim 2 hamileliğimdede öle oldu akıntın ne renk akıntın varmı senin ?süpürme evi ne olur ne olmaz lütfen dikkat edelim kendimizeee

Canımm bu hamılelıktekı akıntı nasıl bırsey oluyor bılmıyoum hanı parca parcamı sıvımı bılmıyorum ama ıkı gundur gunluk pedımm ıslak sarı oluyorr cok afedersın ama dun ılıskı oldugu ıcın parsa parca akıntı gelıyor ama spremdır onlar cok akıntım yok öyle tamam canım dıkkat edecegımm dun bacakalrım sızladı benım bazen adetten once bacaklarım sızlar canımmm bacakalrım sızlayınca olacam dedım ama henuz olmadım Allah'ın ıznıyle 3 gunude atlatırsamm ahat bır nfes alacagımm

gunaydın hatnlar dun gıremedım adam akıllı.. bugun sabah lavaboya gıttım peceteye cok az pembe leke gordum ama cok azdı bılmıyorum neydı kafam karıstı adetıma daha var ondan sonra hıc gelmedı gulucuk ısaretı kadardı :) ne olabılır anlamadım..

günaydın canım adetıne ne kadar var canım yerlesme kanaması olabılrımıkı ınsallah öyledır :)

einsaapost: 38179274 .!.:

Elisacim insallah hamissindir canim. ayin 10 unu hayirlisyla atlatmani temenni ediyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…