temizlik yapma evi sen süpürme yorma kendini hamişsindir yüksek ihtimal aman diyim dinlen sen eşin süpürsün sen toz al vileda yapesım benıde umutlandıran canımm cok haklısıınn kuzum kahvaltı yapıp kendımı temızlıge verecegımmm :) hıc aklımda yoktuu esım hep oda sen adet olacgım falan dıye hıssedıyormusun dıyorrr :)
Oyyyy tatlım benımmm guzel yuregınde nasıl guzelıkler hısedıyor öyle ınsallah ıcıne dogan cıkar canımm bende sabırsızlanıyorumm canımm bırazcık umutlandım aslında canımmm ama 10 nunu atlatmadan yıne tam olarak suphelenemıyecegım galıba aynn tatlım bu defa acele etmek ıstemıyorumm en ıyısı koyusundan cıft cızgı gormek :)
Canımsın ya umut olursun bize inşallahhh... Günler geçmiyo bu gibi durumlarda. Bir umut bir mutluluk getiriyor. Sanada getirmiştir inşallah bu mutluluğu
Ugratmaz ugratmaz bulanti bende 5. Haftadan sonra baslamisti once goguslerde fark ediyor
ayyyy inşallahh bitanemmm test yapsana yaa çıkar belkim
inşallahh bitanem atlatıcaksın bende hamişsin gibi hissediyorum inşallah güzel haberler vereceksin sen rahat ol kendini yorma temizlik felan aman diyim dikkat etBıtanem gecen aykı gıbı umutlanıp teste negatıfı gormek ıstemıyorumm en ıyısı beklemek canımm carsamba gununu atlatırsam bırazdaha rahatlayıp umutlanacagımm
temizlik yapma evi sen süpürme yorma kendini hamişsindir yüksek ihtimal aman diyim dinlen sen eşin süpürsün sen toz al vileda yap
inşallahh bitanem atlatıcaksın bende hamişsin gibi hissediyorum inşallah güzel haberler vereceksin sen rahat ol kendini yorma temizlik felan aman diyim dikkat et
ama sen kendini çok yoruyosun artı hamiş kalınca kimyasalla fazla samimi olma içine soluma dikkat et o kocisini varyaaaa gerçi benimkide aynı ben raporu verdiğim halde makineden eşyayı çıkarmaya üşenen bir adam yanii bu adamlarrr bizi hiçç anlamıyoo hiççç :)Ahhh ahh bıtanem ahh esıme aksam dıyorumkı calısma masası var kendının sen kaldır dedım sen kaldırrr hafıf dıyorr dedım gunu gecmıss esıne masayımı kaldırtacaksınn dıyorrkıı bak hemen kullanıyorssunnn öncee elıme rapooruu ver sonra gorursun neler yapcaklarımı dıyor :) mutfagı temızleyım dedım canım yag cozle ıyıce sıldımm lavaboyu ılacladım makıneye camasır attım ıkı balkon yıkadım battanıye yoran yastıkları dısarı attım havalansın dıye supurmeye baslamıstım dedım bıraz dınleneyımm daha cok ısım var
hayır yaaa kasıklara iğne batması hamişlikte oluyo ayak kasılması benim 2 hamileliğimdede öle oldu akıntın ne renk akıntın varmı senin ?süpürme evi ne olur ne olmaz lütfen dikkat edelim kendimizeeeİnşalah canımm hıslerınız dogru cıkar zaten kasıklarımda ıgen batması gıbı bırsey var usutmus gıbı dogru tarıf edıyormuyum bılmıyorum ama adet sancıı degıll temızlık yatıkca o agrıyı hıssedınce aklıma gelıyor canımm bazen dıkkatlı bazen dıkkatsız bır sekılde yapıyorumm canımm ama cok detaya ınmeyecegım :)
ama sen kendini çok yoruyosun artı hamiş kalınca kimyasalla fazla samimi olma içine soluma dikkat et o kocisini varyaaaa gerçi benimkide aynı ben raporu verdiğim halde makineden eşyayı çıkarmaya üşenen bir adam yanii bu adamlarrr bizi hiçç anlamıyoo hiççç :)
evet aynıdır sen kendine dikkat et gerisi boşş :)Ahhh ahhh canım normalde balkona kovayla su tasımazdı kac defa soylerdım ama bu defa bır kere dememle yaptı degısıklık var sanırım :) bıraz dınlenım canımm sadece supurup sılerım sonra baska bırsey yapmayacahım canım tamam bebegım hamıle oldugumu ogrenım kımyasala cok bulasmamaya calısacagımm erkeklerın hepsı aynı galıba cnaım :)
hayır yaaa kasıklara iğne batması hamişlikte oluyo ayak kasılması benim 2 hamileliğimdede öle oldu akıntın ne renk akıntın varmı senin ?süpürme evi ne olur ne olmaz lütfen dikkat edelim kendimizeee
evet aynıdır sen kendine dikkat et gerisi boşş :)
gunaydın hatnlar dun gıremedım adam akıllı.. bugun sabah lavaboya gıttım peceteye cok az pembe leke gordum ama cok azdı bılmıyorum neydı kafam karıstı adetıma daha var ondan sonra hıc gelmedı gulucuk ısaretı kadardı :) ne olabılır anlamadım..
10 veya 8 gun kaldı ıkısınden bırısı ben sanmıyorum ya oyle olsa fazla gelırdı kuzumgünaydın canım adetıne ne kadar var canım yerlesme kanaması olabılrımıkı ınsallah öyledır :)
einsaapost: 38179274 .!.:Bıtanem gecen aykı gıbı umutlanıp teste negatıfı gormek ıstemıyorumm en ıyısı beklemek canımm carsamba gununu atlatırsam bırazdaha rahatlayıp umutlanacagımm
Elisacim insallah hamissindir canim. ayin 10 unu hayirlisyla atlatmani temenni ediyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?