Kizlar ovulasyon tetsim pozitif mi dersiniz ?
Pozitif canim bu aksam calismaniz olsunKizlar ovulasyon tetsim pozitif mi dersiniz ?
Allah Allah gecmıs olsun canım yaa gecer ınsallah benımde bel agrım var sukur 1 haftadır bıse yok yattıgım yerden kalkamıyodum esım kaldırıyodu egılınce ole kalıyodum doktor bel fıtıgı olabılır dedı ama sukur su an bıse yokMasaAllah presensesine canimya tatlim dun yarim saatlik yuruyusa yapiyim dedim yuruyuse basladiktan bes dk sonra kasiklarima kramp girdi ve dunden beri kas kati kaldim iki buklum yuruyorum kucuk bir adim atsam bile kasiklarim ikiye ayrilcak gibi oluyor hadeket edemiyorum
Canim benim hala devam ediyor ayaklarimin altina yastik koydum oylece uzaniyorum namaz bile kilamadm kipirdayamiyorum yarin sabah hastaney gidecemAllah Allah gecmıs olsun canım yaa gecer ınsallah benımde bel agrım var sukur 1 haftadır bıse yok yattıgım yerden kalkamıyodum esım kaldırıyodu egılınce ole kalıyodum doktor bel fıtıgı olabılır dedı ama sukur su an bıse yok
Elifim gecmis olsun canim benim yaa kiyamam sana dikkat et kendine dr a gidince haber ver olur mu bende yarin keseyi gormeye gidecegimCanim benim hala devam ediyor ayaklarimin altina yastik koydum oylece uzaniyorum namaz bile kilamadm kipirdayamiyorum yarin sabah hastaney gidecem
Pozitif canim bu aksam calis insallah minnakin konacak gobusune hayirlisiylaKizlar ovulasyon tetsim pozitif mi dersiniz ?
evet canım pozitifte senin bu testin markası ne canım ?Kizlar ovulasyon tetsim pozitif mi dersiniz ?
Valla elifim aksami bekleyemedim 36 saat icinde catliyoya bian once gönderdik bebisleri ☺☺Pozitif canim bu aksam calismaniz olsun
Canm amerika dan almistim bunu cok ucuz ve sonuc net bunla bu ay surelab almıştım cok kötu cikti bundan kalanlarla yaptim bu yuzdenevet canım pozitifte senin bu testin markası ne canım ?
Insallah canim yaa senle deneme sayımız aynı inşallah varsldir bi keramet bu sekizde ☺Pozitif canim bu aksam calis insallah minnakin konacak gobusune hayirlisiyla
Canm ne oldu sana kasildim falan demissin hayirdir ? Bi de Diyarbakır da misin ne okuyosun sen tez falan ne güzel :)Canim benim hala devam ediyor ayaklarimin altina yastik koydum oylece uzaniyorum namaz bile kilamadm kipirdayamiyorum yarin sabah hastaney gidecem
ewet ya çok güzelmiş çok beğendim bugün eczaneden bende almayı düşünüyorum dr gitmekten sıkıldım artık ovulasyon testiyle devam edicemCanm amerika dan almistim bunu cok ucuz ve sonuc net bunla bu ay surelab almıştım cok kötu cikti bundan kalanlarla yaptim bu yuzden
ooo pozitif canm calışmaya bak hemen hadee:)Kizlar ovulasyon tetsim pozitif mi dersiniz ?
Yumurta takibi icin mi gidiyodun canm ? Eczane den alma biz internet ten alıyoruz laboquick marka cok daha ucuz iki gune geliyo evinwewet ya çok güzelmiş çok beğendim bugün eczaneden bende almayı düşünüyorum dr gitmekten sıkıldım artık ovulasyon testiyle devam edicem
hımm evet oda olabilir netten veriyim o zaman hemencik :) evet dr gittim takip için solda bi 10 mm var dedi bi yok dedi adet söktürücü kullan 6 gün sonra adet olursun gelirsin tedaviye başlarız dedi klomen felanda eşimde bende o adet söktürücüye pek sıcak bakamadık hormon dengemi bozmasın diye 20 gün oluo iki adet arası çok kısa kar edelim derken zarar etmiyim diye korktum bekliyorum ayın 24 25 i gibi adet olurum sanırımYumurta takibi icin mi gidiyodun canm ? Eczane den alma biz internet ten alıyoruz laboquick marka cok daha ucuz iki gune geliyo evinw
Allah razi olsun canim merak etme canim haber veririm insaAllah sende hayirli haberler alirsin canimElifim gecmis olsun canim benim yaa kiyamam sana dikkat et kendine dr a gidince haber ver olur mu bende yarin keseyi gormeye gidecegim
Iyi sabahta olsun o zmnValla elifim aksami bekleyemedim 36 saat icinde catliyoya bian once gönderdik bebisleri ☺☺
D.bakirdayim suan canim dun biraz yuriyim dedim bi anda kasiklarima kramp girdi oylece kaldim halada iki buklum yuruyorum yarini bekliyorum doktora gidecem Allah'in izniyle..tembel bir maden muhendisiyim canim tezi gecen sene veremedim bu donem vermeye calisiyorum bu donemde kalacak gibiyim hergun hastayim bunada sukur :)Canm ne oldu sana kasildim falan demissin hayirdir ? Bi de Diyarbakır da misin ne okuyosun sen tez falan ne güzel :)
Ben de alıyorum netten, ilk defa kullanıcam laboquick i, daha önce predictor kullandm bayağı iyiydi ama çooook pahalı :I bu ay laboquick ile yola devam inşallahYumurta takibi icin mi gidiyodun canm ? Eczane den alma biz internet ten alıyoruz laboquick marka cok daha ucuz iki gune geliyo evinw
İnsallah canim sanada ugurlu gelir 8 bu ay cokbereketli olacak insallahInsallah canim yaa senle deneme sayımız aynı inşallah varsldir bi keramet bu sekizde ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?