2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Allah Allah gecmıs olsun canım yaa gecer ınsallah benımde bel agrım var sukur 1 haftadır bıse yok yattıgım yerden kalkamıyodum esım kaldırıyodu egılınce ole kalıyodum doktor bel fıtıgı olabılır dedı ama sukur su an bıse yok

Canim benim hala devam ediyor ayaklarimin altina yastik koydum oylece uzaniyorum namaz bile kilamadm kipirdayamiyorum yarin sabah hastaney gidecem

Canim benim hala devam ediyor ayaklarimin altina yastik koydum oylece uzaniyorum namaz bile kilamadm kipirdayamiyorum yarin sabah hastaney gidecem
Elifim gecmis olsun canim benim yaa kiyamam sana dikkat et kendine dr a gidince haber ver olur mu bende yarin keseyi gormeye gidecegim

Canm ne oldu sana kasildim falan demissin hayirdir ? Bi de Diyarbakır da misin ne okuyosun sen tez falan ne güzel :)

Canm amerika dan almistim bunu cok ucuz ve sonuc net bunla bu ay surelab almıştım cok kötu cikti bundan kalanlarla yaptim bu yuzden
ewet ya çok güzelmiş çok beğendim bugün eczaneden bende almayı düşünüyorum dr gitmekten sıkıldım artık ovulasyon testiyle devam edicem

ewet ya çok güzelmiş çok beğendim bugün eczaneden bende almayı düşünüyorum dr gitmekten sıkıldım artık ovulasyon testiyle devam edicem
Yumurta takibi icin mi gidiyodun canm ? Eczane den alma biz internet ten alıyoruz laboquick marka cok daha ucuz iki gune geliyo evinw

Yumurta takibi icin mi gidiyodun canm ? Eczane den alma biz internet ten alıyoruz laboquick marka cok daha ucuz iki gune geliyo evinw
hımm evet oda olabilir netten veriyim o zaman hemencik :) evet dr gittim takip için solda bi 10 mm var dedi bi yok dedi adet söktürücü kullan 6 gün sonra adet olursun gelirsin tedaviye başlarız dedi klomen felanda eşimde bende o adet söktürücüye pek sıcak bakamadık hormon dengemi bozmasın diye 20 gün oluo iki adet arası çok kısa kar edelim derken zarar etmiyim diye korktum bekliyorum ayın 24 25 i gibi adet olurum sanırım

Elifim gecmis olsun canim benim yaa kiyamam sana dikkat et kendine dr a gidince haber ver olur mu bende yarin keseyi gormeye gidecegim
Allah razi olsun canim merak etme canim haber veririm insaAllah sende hayirli haberler alirsin canim

Canm ne oldu sana kasildim falan demissin hayirdir ? Bi de Diyarbakır da misin ne okuyosun sen tez falan ne güzel :)
D.bakirdayim suan canim dun biraz yuriyim dedim bi anda kasiklarima kramp girdi oylece kaldim halada iki buklum yuruyorum yarini bekliyorum doktora gidecem Allah'in izniyle..tembel bir maden muhendisiyim canim tezi gecen sene veremedim bu donem vermeye calisiyorum bu donemde kalacak gibiyim hergun hastayim bunada sukur :)

Ben de alıyorum netten, ilk defa kullanıcam laboquick i, daha önce predictor kullandm bayağı iyiydi ama çooook pahalı :I bu ay laboquick ile yola devam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…