Amin canim insallah sende cabucak iyilesirsinAllah razi olsun canim merak etme canim haber veririm insaAllah sende hayirli haberler alirsin canim
elifim gecmis olsun canim dikkat et kendine insallah onemli birsey yoktur dinlen bol bol canimAllah razi olsun canim merak etme canim haber veririm insaAllah sende hayirli haberler alirsin canim
Laboquick bende kullandim canim bencede kullan 3 ay kullandim yum gunlerimi ogrendim hem nette uygun fiyati yaninda gebelik testide hediye geliyorBen de alıyorum netten, ilk defa kullanıcam laboquick i, daha önce predictor kullandm bayağı iyiydi ama çooook pahalı :I bu ay laboquick ile yola devam inşallah
Elisam nasilsin canim insallah guzel haberler alacagiz sendenelifim gecmis olsun canim dikkat et kendine insallah onemli birsey yoktur dinlen bol bol canim
evet canım gıt en ıyısı bı hastaneye bakalım ne dıcek doktor. sıcak su koy bıde ayaklarının altına belkı rahatlatır.Canim benim hala devam ediyor ayaklarimin altina yastik koydum oylece uzaniyorum namaz bile kilamadm kipirdayamiyorum yarin sabah hastaney gidecem
Elifim dikkat et kendine canım geçmiş olsunD.bakirdayim suan canim dun biraz yuriyim dedim bi anda kasiklarima kramp girdi oylece kaldim halada iki buklum yuruyorum yarini bekliyorum doktora gidecem Allah'in izniyle..tembel bir maden muhendisiyim canim tezi gecen sene veremedim bu donem vermeye calisiyorum bu donemde kalacak gibiyim hergun hastayim bunada sukur :)
Hic duymadim canim umarim iyi çıkarkızlar ben bu ay ovula diye bi marka aldım test olarak ovulasyon testi bileniniz var mı nasıldır
Gecersin inşallah canim bebis gelmeden halletmis olursun. Kasilma normaldir inşallah yeri dar gelmeye başlamıştır da ittirip duruyodur bıdık ☺☺D.bakirdayim suan canim dun biraz yuriyim dedim bi anda kasiklarima kramp girdi oylece kaldim halada iki buklum yuruyorum yarini bekliyorum doktora gidecem Allah'in izniyle..tembel bir maden muhendisiyim canim tezi gecen sene veremedim bu donem vermeye calisiyorum bu donemde kalacak gibiyim hergun hastayim bunada sukur :)
3 aydan sonra mı oldu bebiş maşallah :) darısı başımızaLaboquick bende kullandim canim bencede kullan 3 ay kullandim yum gunlerimi ogrendim hem nette uygun fiyati yaninda gebelik testide hediye geliyor
iyiyim tatlim sen nssilsin insallah canim ama umutlanamiuorm sutten agzim yandiElisam nasilsin canim insallah guzel haberler alacagiz senden
Oyle oluyor geneldd zaten yorma kendini ne olur ne olmazİnşallah tatlım bende esıme dedım sankı doktorasını yapmıs gıbı konusuruyorsun bulantıı sonradan oluyor dedım canım ben temızlık yapıyorum ama benım kasıklarımda sancı degıl ıgne batması ustmus gıbı bırsey oluyor adet sancı degıll
hiç duymadım afroditim ben umarım iyidir :)kızlar ben bu ay ovula diye bi marka aldım test olarak ovulasyon testi bileniniz var mı nasıldır
4 ay oyle denedik sonra ovulasyon testi aldim 3 ay kullandim 4. Ay kullanmadim hamile kaldim yani 8. Ayimda canim ama oncesinde stres yapmistim olmadi bu ay stres yapmadim biraktim oldu rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah3 aydan sonra mı oldu bebiş maşallah :) darısı başımıza
Bende iyiyim canim yarin sabah randevum var dr a gidecegim keseyi gormeye insallah su 3 gunude atlatirsin 9 ay ugramasin kirmizilar hayirlisiyla bebis gelsin belirtiye takma benim hic belirtim olmadi bulantim falan yok hala sadece sancim var bide arada nefes nefese kaliyorum 2 gunduriyiyim tatlim sen nssilsin insallah canim ama umutlanamiuorm sutten agzim yandi
Ben labaquick kullanıyorum canımkızlar ben bu ay ovula diye bi marka aldım test olarak ovulasyon testi bileniniz var mı nasıldır
Benim akıntım başladı bugün çok değil ama az az epey sıvı beyazımsı normalde adetten önce olmazdı akıntım ama hamileliğimde de dikkat etmemişim akıntım var mıydı yokmuydu hatırlamıyorumAyyy gercektenmı canımm ya benım kendımden hıc ne olacagına daır hıssım yokk ama esım öyle dıyınce bende umutlandımm cokta heveslenmek ıstemıyorm ama ınsallah umutlarınız bosa cıkmaz canımm teyzelerını sevındırr bebısım :)
Ya canım zaten şu stres mahvediyor bütün bebiş isteyenleri... Ne zaman kafadan atılırsa o zaman pat diye oluyor :) valla benim de 3 ay oldu.. Geçen ay ovu testi yaptm çok güzel çift çizgiyi gördüm 2 gün kopkoyu ama olmadı.. Bu ay yine hergün yapacam bakalım :) hayırlısı4 ay oyle denedik sonra ovulasyon testi aldim 3 ay kullandim 4. Ay kullanmadim hamile kaldim yani 8. Ayimda canim ama oncesinde stres yapmistim olmadi bu ay stres yapmadim biraktim oldu rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Teyzelerini üzmeyecek inşallah bebişin geldim diyecekAyyy gercektenmı canımm ya benım kendımden hıc ne olacagına daır hıssım yokk ama esım öyle dıyınce bende umutlandımm cokta heveslenmek ıstemıyorm ama ınsallah umutlarınız bosa cıkmaz canımm teyzelerını sevındırr bebısım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?