2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Ben de alıyorum netten, ilk defa kullanıcam laboquick i, daha önce predictor kullandm bayağı iyiydi ama çooook pahalı :I bu ay laboquick ile yola devam inşallah
Laboquick bende kullandim canim bencede kullan 3 ay kullandim yum gunlerimi ogrendim hem nette uygun fiyati yaninda gebelik testide hediye geliyor

Canim benim hala devam ediyor ayaklarimin altina yastik koydum oylece uzaniyorum namaz bile kilamadm kipirdayamiyorum yarin sabah hastaney gidecem
evet canım gıt en ıyısı bı hastaneye bakalım ne dıcek doktor. sıcak su koy bıde ayaklarının altına belkı rahatlatır.

kızlar ben bu ay ovula diye bi marka aldım test olarak ovulasyon testi bileniniz var mı nasıldır

Elifim dikkat et kendine canım geçmiş olsun

Gecersin inşallah canim bebis gelmeden halletmis olursun. Kasilma normaldir inşallah yeri dar gelmeye başlamıştır da ittirip duruyodur bıdık ☺☺

Oyle oluyor geneldd zaten yorma kendini ne olur ne olmaz

3 aydan sonra mı oldu bebiş maşallah :) darısı başımıza
4 ay oyle denedik sonra ovulasyon testi aldim 3 ay kullandim 4. Ay kullanmadim hamile kaldim yani 8. Ayimda canim ama oncesinde stres yapmistim olmadi bu ay stres yapmadim biraktim oldu rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

iyiyim tatlim sen nssilsin insallah canim ama umutlanamiuorm sutten agzim yandi
Bende iyiyim canim yarin sabah randevum var dr a gidecegim keseyi gormeye insallah su 3 gunude atlatirsin 9 ay ugramasin kirmizilar hayirlisiyla bebis gelsin belirtiye takma benim hic belirtim olmadi bulantim falan yok hala sadece sancim var bide arada nefes nefese kaliyorum 2 gundur

Benim akıntım başladı bugün çok değil ama az az epey sıvı beyazımsı normalde adetten önce olmazdı akıntım ama hamileliğimde de dikkat etmemişim akıntım var mıydı yokmuydu hatırlamıyorum

4 ay oyle denedik sonra ovulasyon testi aldim 3 ay kullandim 4. Ay kullanmadim hamile kaldim yani 8. Ayimda canim ama oncesinde stres yapmistim olmadi bu ay stres yapmadim biraktim oldu rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Ya canım zaten şu stres mahvediyor bütün bebiş isteyenleri... Ne zaman kafadan atılırsa o zaman pat diye oluyor :) valla benim de 3 ay oldu.. Geçen ay ovu testi yaptm çok güzel çift çizgiyi gördüm 2 gün kopkoyu ama olmadı.. Bu ay yine hergün yapacam bakalım :) hayırlısı

Teyzelerini üzmeyecek inşallah bebişin geldim diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…