2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Amin canim insallah sende cabucak iyilesirsin
Kizlar cok sukur biraz daha iyiyim suan Allah hepinizden razi olsun dualarinizi eksik etmeyin canlarim
evet canım gıt en ıyısı bı hastaneye bakalım ne dıcek doktor. sıcak su koy bıde ayaklarının altına belkı rahatlatır.
Elifim dikkat et kendine canım geçmiş olsun
Gecersin inşallah canim bebis gelmeden halletmis olursun. Kasilma normaldir inşallah yeri dar gelmeye başlamıştır da ittirip duruyodur bıdık ☺☺
Rabbim duysun sesini canim insaAllah su okulu bitirp donerim en buyuk stresim o :)

Evet canim ister istemez insan stres yapiyor bide etrafta baski yapiyorsa dahada isin zorlasiyor biz evleneli 19 ay oldu oncesinde vajinusmustum 10 ay lik evliyken yendim cevredekiler cocuk yokmu diye surekli soru sormalar siz tembelsiniz yumurtan cilk demeler neler neler buna benzer seyler soylediler cok bunalmistim artik bu ayda birakmistim artik oldu rabbim sanada bekletmeden gelsin bebisin hayirlisiyla insallah

Kizlar cok sukur biraz daha iyiyim suan Allah hepinizden razi olsun dualarinizi eksik etmeyin canlarim

Rabbim duysun sesini canim insaAllah su okulu bitirp donerim en buyuk stresim o :)
Dualarimiz seninle bitanem iyi olmana sevindim pasamiza iyi bak annesi

İnşallah canım çok teşekkür ederim... sen de hayırlısıyla doğurursun kucağına alırsın bebişini inşallah :)

Nasılsın cnm hamişlik nasıl gidiyo
Biz iyiyiz cok şükür.bebişte iyidir herhalde gecen hafta gördük de %99 erkek dedi.saglıklı hayırlı evlat olsun inş.tek derdım hazımsızlık ve kabızlık oda zaten yıllardır olan bir saglık sorunu bende.5-6 ay daha nasıl gececek bilmiyorum valla daha şimdiden kocaman bir karnım var.cok cabuk yoruluyorum bitkin düşüyorum.kilo aldım sonum pek iyi görünmüyor bu gidişle yusyuvarlak olucam valla.dikkat etmeye başladım yediklerime.sanırım vitamin be demir ilacıda kabızlık yapıyor.gün aşırı içsem mi acaba diyorum hergün içmesem.

Canim gecmis olsun ben bir gun vitamin diger gun kan ilaci kullaniyorum

ben akinti olayini hic anlamiyorumm canim snin akinti insallah bebise isarettir canim

Slm kızlar Nasılsıniz uzun zamandır yazmıyordum özledim sizleri bebeğim erkek demistim ya kızlar geçen hafta iki farklı doktor da kız dedi galiba kızım olcak wuslt Tebrikler canım kendim kadar sevindim inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…