iyilik canim sende ne var ne yokMerhaba canlar ne var ne yok bugündür giremedim
iyilik tatlım çok şükür malum bugün pazar gezme tozma yaptıkiyilik canim sende ne var ne yok
ohh en guzelini yapmissiniz canim bende temizlik yaptim hadiyahayirlara ciksin canim mide bulantin insallah bebistendir az kaldicani. sunun surasinda 3 guncuk:)iyilik tatlım çok şükür malum bugün pazar gezme tozma yaptık
2 gündür mide bulantım var ümitlenmemek için kendimi zor tutuyorum
hafta ici yaparsin temizlivi iyi yapmissiniz gezerek ayy ne heyecanli insallah bebistendirr canimeslerde cok hevesleniyor tatlim kuzum bugun temizlik yaparken kasiklarimdabatma oldu birde esim goguslerin buyumus sertlesmeye baslamis dedi ama ben umutlanmak ustemiyorum canim temizligide kendimi yormadan dinlene dinlene yaptim tatlimben de temizlik yapacaktım ama kociş gezelim dedi ben de dünden razı
ağır iş yapmasaydın canım ne olur ne olmaz bebiş varsa diye
İnşallah bebiştendir canım yüzüm ateş gibi yanıyor ayaklarım üşüyor midem bulanıyor bilmiyorum ilk kez böyle oldu bir de bacağım sızlıyor erken gebelik testi için kendimi nasıl zor tutuyorum sana anlatamam
Kociş de beni böyle görünce çok ümitlendi ama bakalım inşallah
Sende belirti var mı tatlım ?
Amin canim ben tesekkur ederimİnşallah canım çok teşekkür ederim... sen de hayırlısıyla doğurursun kucağına alırsın bebişini inşallah :)
İyiyim canim sen nasilsin bulantilarin gectimi masallah prensesin geliyormus rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin tesekkur ederim bitanemSlm kızlar Nasılsıniz uzun zamandır yazmıyordum özledim sizleri bebeğim erkek demistim ya kızlar geçen hafta iki farklı doktor da kız dedi galiba kızım olcakwuslt Tebrikler canım kendim kadar sevindim inan
hafta ici yaparsin temizlivi iyi yapmissiniz gezerek ayy ne heyecanli insallah bebistendirr canimeslerde cok hevesleniyor tatlim kuzum bugun temizlik yaparken kasiklarimdabatma oldu birde esim goguslerin buyumus sertlesmeye baslamis dedi ama ben umutlanmak ustemiyorum canim temizligide kendimi yormadan dinlene dinlene yaptim tatlim
İnsallah hamilesindir canim bende her ay oldugu gibi akinti vardi yogun degildi yani halada oyle yogun olmuyor ara ara oluyor o kadar canim batin ne zamandi canimiyi yapmışsın kuzum dinlene dinlene yapmakla
ayyy çok heyecanlı inşallah ikimizin de bebişi vardır da ondandır bu belirtiler
2 3 gündür rüyamda gebelik testi yapıp pozitif görüyorum
psikopata mı bağladım acaba psikolojik mi belirtiler bilmiyorum kendimi çok kaptırmak istemiyorum ama sanki böyle hamileymişim gibi hissediyorum inşalah öyledir
Ama belirti olarak akıntı olur yazıyor ben de o yok bilmiyorum belki de üşüttüm
Amin kuzum inşallah Rabbim nasip eder Bat 9 u canım çok az kaldı çok heyecan yaptım belirtiler olmaya başlayıncaİnsallah hamilesindir canim bende her ay oldugu gibi akinti vardi yogun degildi yani halada oyle yogun olmuyor ara ara oluyor o kadar canim batin ne zamandi canim
Bende iyiyim canım geçti sayılır önceden hergün çıkarıyordum şimdi haftada iki üç kere amin hep beraber sağlıkla alalım inşallahİyiyim canim sen nasilsin bulantilarin gectimi masallah prensesin geliyormus rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin tesekkur ederim bitanem
insallah ikimizde hamileyizdier canim benimdeoyle yogun akintim yok canim insallah rutan gwrcek olur canim etkileniyoruz ister istemez canim hakkimizda hayirlisi olsun insallah gelmistir bebosleriyi yapmışsın kuzum dinlene dinlene yapmakla
ayyy çok heyecanlı inşallah ikimizin de bebişi vardır da ondandır bu belirtiler
2 3 gündür rüyamda gebelik testi yapıp pozitif görüyorum
psikopata mı bağladım acaba psikolojik mi belirtiler bilmiyorum kendimi çok kaptırmak istemiyorum ama sanki böyle hamileymişim gibi hissediyorum inşalah öyledir
Ama belirti olarak akıntı olur yazıyor ben de o yok bilmiyorum belki de üşüttüm
Cok az kalmis batina hadi insallah kirmizilar gelmezlerAmin kuzum inşallah Rabbim nasip eder Bat 9 u canım çok az kaldı çok heyecan yaptım belirtiler olmaya başlayınca
cok sukur canim cok sevindim insallah girtigind keseyide gorursunKizlar degerim 388 olmus cok sukur vermicem art8k kan c.tesi doktoruma gitmeye caliscam degerim 2000 ler geciyo buyuk ihtimal gozukur kese
Amiiin tatlım inşaAllahinsallah ikimizde hamileyizdier canim benimdeoyle yogun akintim yok canim insallah rutan gwrcek olur canim etkileniyoruz ister istemez canim hakkimizda hayirlisi olsun insallah gelmistir bebosler
Amin canim benim bulantilarin hafiflemis sevindim canimBende iyiyim canım geçti sayılır önceden hergün çıkarıyordum şimdi haftada iki üç kere amin hep beraber sağlıkla alalım inşallah
Amin canım yaaCok az kalmis batina hadi insallah kirmizilar gelmezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?